FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 jul 2019, 13:06

Natjerase me bukvalno da mi prikljuce to sranje od moje tv :wtf:

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 18 jul 2019, 13:59

Pa ne bih prikljucio moju tv da me puskom ganjaju...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 18 jul 2019, 14:06

- Cestitke SS , fudbalerima na pametnoj i srcanoj igri , da su ovako igrali na Kosevu(mislim iskljucivo na igace,jer je taktika bila ista) ne bi bilo 0:8
- Musemic se zna postaviti u ovakvim dvobojima . GENK je eliminisao ovakvom taktikom.
- Ipak ko je gledao, Genk je stvorio sijaset sansi i na Kosevu nismo izasli iz 16m , a mocni Celtic bas i nije nesto puno fulio .
- 5 golova smo primili nasom nepaznjom i dekoncentracijom. Razlika je samo u fizickoj spremi (sto je posljedica neurednog zivota i neprilagodjene ishrane). Jedno veliko iskustvo i ovim pristupom (sad i samopouzdanjem) mozemo eliminisati bar 70% potencijalnih protivnika u 3 kolu.
- Nazalost nismo uspjeli promovisati Akademce,prosle godine Mujakic , Pidro, Sabanovic(mislim na utakmice EL).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 18 jul 2019, 14:07

Da sam im roditelj ili menadzer Sabanovicu,Kurdicu i Mustaficu bi savjetovao da uzmu papire raskida ugovora i pravac Celik ili nesto slicno (Austrija2) . Ako ne mogu dobiti to , onda traziti da idu na posudbu godinu dana . Realno nece i ne mogu napredovati u klubu ciji cilj nije afirmacija mladih igraca , mislim na njih trojicu,ne na opredjeljenje kluba(iako mi sve lici na deklerativno) . Djokanovic,Salcin,Dizdarevic ce imati prilike , oni su mladji , pa ko zna neki pad forme , povrede(ne dao Bog). Svi prizeljkujete KAPITALCE , oni kao takvi moraju igrati ....

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 jul 2019, 14:08

Mi moramo ili dovesti pravog dmfa ili dati pravu sansu malom Andreju, svaka treca opcija je losa po nas, dobro se to vidjelo na ovom dvomecu.
I hajmo zapeti sada u nedjelju pa dobiti lazne, a svakako animirati sto vise raje da dode tekmu. To treba da nam je prioritet sada. 3.pretkolo bice kako ce biti.

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 18 jul 2019, 14:26

Samozdravlje je napisao/la:- Cestitke SS , fudbalerima na pametnoj i srcanoj igri , da su ovako igrali na Kosevu(mislim iskljucivo na igace,jer je taktika bila ista) ne bi bilo 0:8
- Musemic se zna postaviti u ovakvim dvobojima . GENK je eliminisao ovakvom taktikom.
- Ipak ko je gledao, Genk je stvorio sijaset sansi i na Kosevu nismo izasli iz 16m , a mocni Celtic bas i nije nesto puno fulio .
- 5 golova smo primili nasom nepaznjom i dekoncentracijom. Razlika je samo u fizickoj spremi (sto je posljedica neurednog zivota i neprilagodjene ishrane). Jedno veliko iskustvo i ovim pristupom (sad i samopouzdanjem) mozemo eliminisati bar 70% potencijalnih protivnika u 3 kolu.
- Nazalost nismo uspjeli promovisati Akademce,prosle godine Mujakic , Pidro, Sabanovic(mislim na utakmice EL).
Pa odigrali smo bukvalno da se ne obrukamo, pametno odigrali, nazalost snage nemamo da vrsimo presing konstatno, a i kad nam neko ispadne, a ispadali su odma problem prema golu, super smo odradili ovaj dvomec, zabili smo im gol i na historijskom stadionu, na stadionu bukvalno koji je fenomen u fudbalu, isto ko da smo na Anfildu zabili, cinim se da je Tatar plakao nakon gola.
Genk smo prosli uz malo srece, prvi gol tamo cist poklon, al imali smo sansi i za 1 3 tamo, ovdje smo odigrali pametno, i u to vrijeme izbacit Genka jednog bilo je ogroman uspjeh
Bukvalno svaki gol je glupo primljen, i ostaje mi zal da smo mogli x izvuc sinoc, neki igraci su me mnogo nervirali, narucito ponasanje prema sudiji, pa ne igras u Travniku da mozes sudiji ebat majku i slicno, neke startove i zute bespotrebno, al cinimi se da je to mozda i taktika, jer Celtic vidi da ostro igramo nece i oni da se neko povrijedi tako da su i oni malo smirili igru, al realno svi klubovi koji nas mogu zapast ja vjerujem da ne zele nas, vidjeli su kako smo fino odigrali protiv jednog od najjaceg tima u kvalifikacijama, boje nas se mnogi vjeruj mi
Ima vremena, Dzokanovic je sinoc eno zaigrao, to je velika cast za momka, u ovakvim utakmicama jednostavno ne mozes izac sa akademcima, treba iskustvo, promovisali smo Kovacevica, vjeruj mi nije proso ne zapazen, siguran se cinio i imo je par dobri odbrana, onakve utakmice prodaju igrace, cijena mu je sinoc skocila sigurno, a njega kad prodamo bit ce milionski
Velkovski me najvise nerviro, spor je on za ovakve utakmice, ja bi ga na klupu poslo, zasro je i par akcija, i ona kontra kad smo imali 4 na 3 bukvalno ko je ceko nolko da doda ne mogu se sjetit al sam poludio, ono je bila mat pozicija samo da je pruzio loptu naprijed i eto nas pred golom
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 18 jul 2019, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 jul 2019, 14:28

Trebali smo sve omladince stavit sinoć u prvih 11 pa nek im ogade fudbal da nikad više ni ne pomisle da mogu otić u jaču ligu i napredovat.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 18 jul 2019, 14:30

pusti ti novinare, kakva je to uvreda poljoprivrednik, vjerovatno su neki izraz rekli koji se kod njih smatra kao grubo, ostro, u kost, ovi ne znaju prevest, ostro smo i igrali, mislim da je to taktika bila jer Celtic se onda zabrino i smirio je malo sa loptom, jer nece i oni da se povrijedi neki igrac bezveze a rezultat rijesen

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jul 2019, 14:35

"I ja sam gledao meč o kome gospodin Lennon govori. Neka bude srećan što ja nisam igrao, bilo bi još gore po njegove igrače. Fudbal je muška igra u kojoj su dueli sastavni dio. Ukoliko ne žele da imaju modrice, neka igraju šah ili čovječe ne ljuti se, očigledno su previše meki za fudbal", kazao je Stanojević.

Čučuge poludi :bow: :rol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jul 2019, 14:48

Samozdravlje je napisao/la:Da sam im roditelj ili menadzer Sabanovicu,Kurdicu i Mustaficu bi savjetovao da uzmu papire raskida ugovora i pravac Celik ili nesto slicno (Austrija2) . Ako ne mogu dobiti to , onda traziti da idu na posudbu godinu dana . Realno nece i ne mogu napredovati u klubu ciji cilj nije afirmacija mladih igraca , mislim na njih trojicu,ne na opredjeljenje kluba(iako mi sve lici na deklerativno) . Djokanovic,Salcin,Dizdarevic ce imati prilike , oni su mladji , pa ko zna neki pad forme , povrede(ne dao Bog). Svi prizeljkujete KAPITALCE , oni kao takvi moraju igrati ....
Jest bas je to put do uspjeha na prvoj prepreci odustati i traziti papire, daleko bi dogurali, sa takvim mentalitetom se ne moze ni u celiku igrati.
Zapeti i raditi a ko je kvalitetan on ce igrati sigurno, koliko su ovdje pojedinci kmecali radi malog nedima pa eto sta je pokazao kad je otisao...
Najbolji primjer je hodžić koji je odradio dobru sezonu na posudbi i sad je prvotimac, slicno je bilo i sa hebibovicem nakon posudbe, ti sto se zalijecu i traze papire ne zavrse dobro gdje god da pređu.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 jul 2019, 14:48

Miloš bratina. :bow:
@extazy Tatar je usr'o onu kontru 4 na 3, prošao jednog pa se zanio i zijanio loptu. Moralo je ondje bolje realno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 18 jul 2019, 14:48

Arnelv52 je napisao/la:Eto prođe i ovaj dvomeč. Utakmicu nisam gledao pa je neću ni komentarisat samo ću zaključit što su i mnogi prije mene ovde: bezveze se prepali protivnika. I da smo hrabrije odigrali isti bi rezultat bio, jer nisu za više od ovoga kvalitetniji od nas. Nije ni Atalanta.
:lolno: :clap:

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 18 jul 2019, 14:59

broj6 je napisao/la:
vest je napisao/la:POZNATI SU POTENCIJALNI PROTIVNICI U EL!

Potencijalni protivnici FK Sarajevo u trećem kolu kvalifikacija za UEFA Europa League su poražene ekipe iz ispod nabrojanih parova.

CFR Cluj v Maccabi Tel-Aviv 
BATE Borisov v Rosenborg 
The New Saints v København 
Ferencváros v Valletta 
Dundalk v Qarabağ 
Saburtalo v GNK Dinamo 
Celtic v Nõmme Kalju 
Crvena zvezda v HJK Helsinki 
Maribor v AIK 
Sutjeska v APOEL

1. Cluj- FKS 70-30
2. Bate-FKS 65-35
3. New Saints-FKS 20-80
4. Valleta-FKS 20-80
5.Dundalk-FKS 25-75
6. Saburtalo-FKS 40-60
7.Nomme-FKS 35-65
8.HJK-FKS 55-45
9.AIK-FKS 55-45
10. Sutjeska-FKS 35-65

Izvlacimo Valletu ili Nomme.
Ovo nije tačno
Nego sta je tacno momce?
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 18 jul 2019, 15:04

Realno je ovo dobro i bit ce vrh za ligu. **** pritisli smo sinoc 10ak minuta odlicnim tempom, cak i lenon hvali nasu fizicku spremu. A bit cemo jos jaci kako budemo svijeziji.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 18 jul 2019, 15:24

Kamuflazn je napisao/la:Realno je ovo dobro i bit ce vrh za ligu. **** pritisli smo sinoc 10ak minuta odlicnim tempom, cak i lenon hvali nasu fizicku spremu. A bit cemo jos jaci kako budemo svijeziji.
A yebiga sve zavisi i ko ce nas napustiti, da ovo sve ostane i da se pojaca sa jos dva igraca, to bi bilo top.

Jer nece to biti ista ekipa ako odu Lazic, Rahmanovic i Kovacevic. Kad jedan ode, nije to to. Odmah trazi nekog drugog.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jul 2019, 15:25

Ovi nasi jos uzivaju tamo.Mislite li vi kuci momci,valja igrat za tri dana. :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 18 jul 2019, 15:29

ledesma je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Realno je ovo dobro i bit ce vrh za ligu. **** pritisli smo sinoc 10ak minuta odlicnim tempom, cak i lenon hvali nasu fizicku spremu. A bit cemo jos jaci kako budemo svijeziji.
A yebiga sve zavisi i ko ce nas napustiti, da ovo sve ostane i da se pojaca sa jos dva igraca, to bi bilo top.

Jer nece to biti ista ekipa ako odu Lazic, Rahmanovic i Kovacevic. Kad jedan ode, nije to to. Odmah trazi nekog drugog.
Ovaj trio je kicma ekipe. Nama trebaju jos dva igraca a jos bez njih ne smijem ni da pomislim ..........

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 18 jul 2019, 15:30

miky_hz je napisao/la:Ovi nasi jos uzivaju tamo.Mislite li vi kuci momci,valja igrat za tri dana. :)
Negdje sam procitao da se sutra vracaju.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 18 jul 2019, 15:32

fera je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Da sam im roditelj ili menadzer Sabanovicu,Kurdicu i Mustaficu bi savjetovao da uzmu papire raskida ugovora i pravac Celik ili nesto slicno (Austrija2) . Ako ne mogu dobiti to , onda traziti da idu na posudbu godinu dana . Realno nece i ne mogu napredovati u klubu ciji cilj nije afirmacija mladih igraca , mislim na njih trojicu,ne na opredjeljenje kluba(iako mi sve lici na deklerativno) . Djokanovic,Salcin,Dizdarevic ce imati prilike , oni su mladji , pa ko zna neki pad forme , povrede(ne dao Bog). Svi prizeljkujete KAPITALCE , oni kao takvi moraju igrati ....
Jest bas je to put do uspjeha na prvoj prepreci odustati i traziti papire, daleko bi dogurali, sa takvim mentalitetom se ne moze ni u celiku igrati.
Zapeti i raditi a ko je kvalitetan on ce igrati sigurno, koliko su ovdje pojedinci kmecali radi malog nedima pa eto sta je pokazao kad je otisao...
Najbolji primjer je hodžić koji je odradio dobru sezonu na posudbi i sad je prvotimac, slicno je bilo i sa hebibovicem nakon posudbe, ti sto se zalijecu i traze papire ne zavrse dobro gdje god da pređu.
Ne zelim ja nikom prebacivati sto oni ne igraju. Musemic,Hadzic znaju bolje od mene . Mislim da ih ne smatraju neophodnim , jer oni koji su bitni dobili su ugovore na 5 godina . Ni jedan od ove trojice nije dobio takav ugovor. Ponavljam Musemic i igraci su me ucinili ponosnim u ovom dvomecu .
- Samo opaska , Djokanovic ima ugovor do 30.06.2020 (po tm) , da ne bude nismo znali .
- Malo patetike i maste . Prodati Kovacevica i tim novcem zadrzati Stanojevica(pod 1.),Serbecica,Lazica,Oremusa i Rahmanovica , mozda i gazde da dodaju koji mil. i na to "kalemiti" ekipu , jos 1 stranca , najbolje domace i ...
- Sabanovic , Mustafic,Resic i Kurdic nisu vise omladinci , oni su igraci proistekli iz Akademije (samo su u BiH omladinci). Ajax za 19-godisnjaka uze 70 mE .
- Ja sam deklarisani fan Akademije FKS , ne obracajte paznju sta pisem (pa i ne shvatate me ozbiljno),a ja cu pisti sta mislim da je ispravno . Za Hodzica smo dobili 300 tE . Hocemo li za Hebiba,Sisica,"Halilovica",Krstu,Dupovca,Handzica i sl. ukupno dobiti 300tE.?
Sta fali Hericu , Catakovicu,Sadiku,Smajlagicu i dr.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []