FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kamuflazn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kamuflazn » 18 jul 2019, 15:44

ledesma je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Realno je ovo dobro i bit ce vrh za ligu. **** pritisli smo sinoc 10ak minuta odlicnim tempom, cak i lenon hvali nasu fizicku spremu. A bit cemo jos jaci kako budemo svijeziji.
A yebiga sve zavisi i ko ce nas napustiti, da ovo sve ostane i da se pojaca sa jos dva igraca, to bi bilo top.

Jer nece to biti ista ekipa ako odu Lazic, Rahmanovic i Kovacevic. Kad jedan ode, nije to to. Odmah trazi nekog drugog.
Vidjet cemo. Ne vjerujem da ce Kovacevic lazic ici, rahman je izvjesan.
Heba siguran za odlazak, Krle isto tako. Rahman izvjestan, handzic. Ali eto vidjet cemo jos, u biznisu se nikad ne zna.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 18 jul 2019, 15:47

Kamuflazn je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Realno je ovo dobro i bit ce vrh za ligu. **** pritisli smo sinoc 10ak minuta odlicnim tempom, cak i lenon hvali nasu fizicku spremu. A bit cemo jos jaci kako budemo svijeziji.
A yebiga sve zavisi i ko ce nas napustiti, da ovo sve ostane i da se pojaca sa jos dva igraca, to bi bilo top.

Jer nece to biti ista ekipa ako odu Lazic, Rahmanovic i Kovacevic. Kad jedan ode, nije to to. Odmah trazi nekog drugog.
Vidjet cemo. Ne vjerujem da ce Kovacevic lazic ici, rahman je izvjesan.
Heba siguran za odlazak, Krle isto tako. Rahman izvjestan, handzic. Ali eto vidjet cemo jos, u biznisu se nikad ne zna.
Onda realno ne mozemo reci da smo favoriti za titulu. S tim promjenama smo borba za evropu, bilo ko da ih zamijeni, a sumnjam da cemo jos nekog dovoditi, to ce se popuniti akademcima i onom ublehom Gavricem.

Svinjski je ipak prvi favorit. Uz lopove sa gurbetnjaka, vidio si kakvo su suđenje imali kad se vratio kriminalac, i kako su poklapali svinjski-radnik. Mene je to vise strah, a oni nemaju igrace ni za 6. mjesto.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jul 2019, 15:51

KOVACEVIC
HEBIBOVIC SERBECIC LAZIC LETIC
STANOJEVIC VELKOSKI
OREMUS RAHMANOVIC MILANOVIC
AHMETOVIC
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 18 jul 2019, 15:57

Jooj krizaa covjece. P ko bi nama ugodio. Cuj nismo za titule bez Rahmana i kapitena. Hahahahaha. Pa ljudi i akademci ce gristi kao i ovi. I ne treba sumnjati u titulu uopste. Na kraju krajeva bolje je osvojiti dr mjesto sa akademcima, nego ganjati prvo mjesto sa rahmanom i kapitenom koji igraju toplo hladno. I odkud to da je Gavric ubleha? Sta fali da djokanovic preuzme ligaske utakmice? Sta fali da Kurdic bude stoper? Jel to Milanovic ne moze igrati bolje od Milanovica? Nidje veze mi je taj pesimizam. Na zimu smo bili prvi bez Lazica koliko se sjecam. Doveli smo I Oremusa sad, koji se vec pokazao kao pravi izbor. Hebibovic da hoce otici bio bih presretan.

Neka j... ovo sve. Bolje je kapitalce ganjati.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 jul 2019, 16:01

[quote]Hebibovic da hoce otici bio bih presretan[/quote]

SVI:
slikaslika

JA:
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 jul 2019, 16:04

Normalno da smo spremni, to se vidi. Ne znam uopšte otkud priča oko slabe fizičke spreme, gluposti žive.

Ako odu Lazić, Rahman, Vladan, Tatar, Krste i Hebib, nema šanse da će to na nešto ličiti. Mada, isto tako mislim da nema šanse da odu svi ovi, eventualno dva odlaska.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 jul 2019, 16:05

AngelDiMaria je napisao/la:Jooj krizaa covjece. P ko bi nama ugodio. Cuj nismo za titule bez Rahmana i kapitena. Hahahahaha. Pa ljudi i akademci ce gristi kao i ovi. I ne treba sumnjati u titulu uopste. Na kraju krajeva bolje je osvojiti dr mjesto sa akademcima, nego ganjati prvo mjesto sa rahmanom i kapitenom koji igraju toplo hladno. I odkud to da je Gavric ubleha? Sta fali da djokanovic preuzme ligaske utakmice? Sta fali da Kurdic bude stoper? Jel to Milanovic ne moze igrati bolje od Milanovica? Nidje veze mi je taj pesimizam. Na zimu smo bili prvi bez Lazica koliko se sjecam. Doveli smo I Oremusa sad, koji se vec pokazao kao pravi izbor. Hebibovic da hoce otici bio bih presretan.

Kakva glupost. Šta misliš, iskreno, kolika bi ti posjeta bila na proslavi drugog mjesta protiv Zvijezde 09 pa kasnije ispred VV?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 18 jul 2019, 16:09

BordoSarajevo je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:Jooj krizaa covjece. P ko bi nama ugodio. Cuj nismo za titule bez Rahmana i kapitena. Hahahahaha. Pa ljudi i akademci ce gristi kao i ovi. I ne treba sumnjati u titulu uopste. Na kraju krajeva bolje je osvojiti dr mjesto sa akademcima, nego ganjati prvo mjesto sa rahmanom i kapitenom koji igraju toplo hladno. I odkud to da je Gavric ubleha? Sta fali da djokanovic preuzme ligaske utakmice? Sta fali da Kurdic bude stoper? Jel to Milanovic ne moze igrati bolje od Milanovica? Nidje veze mi je taj pesimizam. Na zimu smo bili prvi bez Lazica koliko se sjecam. Doveli smo I Oremusa sad, koji se vec pokazao kao pravi izbor. Hebibovic da hoce otici bio bih presretan.

Kakva glupost. Šta misliš, iskreno, kolika bi ti posjeta bila na proslavi drugog mjesta protiv Zvijezde 09 pa kasnije ispred VV?
hahahaha nisi shvatio poentu. Ako se vratis godinu u nazad vidjeces postove ovdje u fazonu daj akademce da istrpimo. Pa posle pola godine kad je doslo par pojacanja, dje su akademci? Pa sad opt se sansa nekima otvara, dajte ljudi kapitalce. Ja bih samo volio da se kao navijaci klupa ujedinimo u misljenju da SS i hadzija znaju sta rade, i da nece biti problem osvojiti ligu i bez hebiba, krste i rahmana.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 18 jul 2019, 16:12

AlfredNobel je napisao/la:
Normalno da smo spremni, to se vidi. Ne znam uopšte otkud priča oko slabe fizičke spreme, gluposti žive.

Ako odu Lazić, Rahman, Vladan, Tatar, Krste i Hebib, nema šanse da će to na nešto ličiti. Mada, isto tako mislim da nema šanse da odu svi ovi, eventualno dva odlaska.
Ja molim svevisnjeg da kapiten i hebib idu, ne jer ih ne volim nego da se da prilika boljima nego sto su oni. Eventualno Krste na klupu. Jos ko ocekujem da ode je Lazic

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 18 jul 2019, 16:15

AngelDiMaria je napisao/la:

Ja molim svevisnjeg da kapiten i hebib idu, ne jer ih ne volim nego da se da prilika boljima nego sto su oni. Eventualno Krste na klupu. Jos ko ocekujem da ode je Lazic
:pray:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 18 jul 2019, 16:16

Snimka na Areni ide

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 jul 2019, 16:16

Ma ja mislim da će biti jedan odlazak, maximalno dva. Više od toga je neozbiljno jer za 2 dana liga počinje a imamo najviše ambicije. Da se planiraju prodat ti nabrojani, već davno bi bili bivši i doveli bi druge igrače i njih uigravali.
FK Sarajevo

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 jul 2019, 16:18

AngelDiMaria je napisao/la:

Vjeruj, zna Krste i pogriješiti i podbaciti kao i svaki igrač na svijetu, ali Krste znači kako na terenu tako i van njega. Evo recimo ove dvije tekme je bio jako dobar, prvu na Koševu je odradio odlično i to na neprirodnoj poziciji. Koliko god Hebiba zezali, isto tako i Hebib ima veliku ulogu u ovoj ekipi, koliko god to nekom bilo smiješno. Hebib igra kod dva-tri trenera, da je loš, ne bi bio i u timu sezone. Uglavnom, vidjeće se kad ode, upamti ovo.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 18 jul 2019, 16:19

AlfredNobel je napisao/la:Normalno da smo spremni, to se vidi. Ne znam uopšte otkud priča oko slabe fizičke spreme, gluposti žive.
Sarkazam ?

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 jul 2019, 16:22

Ono što je sigurno, ovi što bi slavili odlazak Velkoskog i Hebibovića bi u četvrtom - petom kolu prizivali iste i žalili za njima. Velika većina.

Što se mene tiče, idealno bi bilo prodat Tatara jer bi njegov odlazak najmanje osjetili, doveo bi jednog igrača na zadnjem veznom i zaključio bi rubriku odlasci - dolasci. Imali bi strašnu ekipu za ligu.
FK Sarajevo

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 jul 2019, 16:24

kengur je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Normalno da smo spremni, to se vidi. Ne znam uopšte otkud priča oko slabe fizičke spreme, gluposti žive.
Sarkazam ?
Zašto bi bio?

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 18 jul 2019, 16:24

AlfredNobel je napisao/la: Vjeruj, zna Krste i pogriješiti i podbaciti kao i svaki igrač na svijetu, ali Krste znači kako na terenu tako i van njega. Evo recimo ove dvije tekme je bio jako dobar, prvu na Koševu je odradio odlično i to na neprirodnoj poziciji. Koliko god Hebiba zezali, isto tako i Hebib ima veliku ulogu u ovoj ekipi, koliko god to nekom bilo smiješno. Hebib igra kod dva-tri trenera, da je loš, ne bi bio i u timu sezone. Uglavnom, vidjeće se kad ode, upamti ovo.
Valjda si svjesatan da postoje bolji igraci od Velkosokg i to na njegovoj prirodnoj poziciji koji bi mogli igrati za nas!? Isto vrijedi za Hebibovica.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 jul 2019, 16:30

Stroj1946 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la: Vjeruj, zna Krste i pogriješiti i podbaciti kao i svaki igrač na svijetu, ali Krste znači kako na terenu tako i van njega. Evo recimo ove dvije tekme je bio jako dobar, prvu na Koševu je odradio odlično i to na neprirodnoj poziciji. Koliko god Hebiba zezali, isto tako i Hebib ima veliku ulogu u ovoj ekipi, koliko god to nekom bilo smiješno. Hebib igra kod dva-tri trenera, da je loš, ne bi bio i u timu sezone. Uglavnom, vidjeće se kad ode, upamti ovo.
Valjda si svjesatan da postoje bolji igraci od Velkosokg i to na njegovoj prirodnoj poziciji koji bi mogli igrati za nas!? Isto vrijedi za Hebibovica.
Npr?

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 18 jul 2019, 16:30

kengur je napisao/la:
Sarkazam ?
Zašto bi bio?
Pa spremni smo, neki iz nase lige sinoc da su igrali u 70 minuti bi polegli na terenu, ne moze nam bit mjerilo za spremu Celtic, jer ljudi su nivo iznad, jedino Velkovski, spor je za ovakvih utakmica, pojedinci su odlicni Oremus me prijatno iznenadio spremom svojom, pojest ce on ovu ligu.

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 18 jul 2019, 16:34

Al treba nargile, alkohol, cigare zabranit dok je sezona, ma zabranit skroz, e onda ces vidjet spremnosti, naravno i sad smo dobri, za ove lige predobri, al ako ocemo u Europi nesto moramo na ovome radit, zamisli u Celticu da igrac ode na Nargilu pa onda u kafanu zadimljenu da popije pivu, pa bio bi kaznjen momacki, nije vise mahalaski fudbal kad se moglo doc mamuran na teren i opet pobjedit, sad su svi jaci i jaci, moraju postat profesionalci, ja ne znam kako uprava to ne moze rijesit, kazne i kazne samo, e cim se ovo rijesi vidjet cete spremnost, fakat na ovome uprava mora radit, ako ko zna nekoga u upravi nek prosnjira pricu jer fakat koci napredak

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MaroonBjelave, Napapijri, napoleon72, rimljanin90 i 23 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []