FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
U hrvatskoj citava dalmacija duzine preko 500 km navija za hajduk,a u bosni na svakom koraku neka cipiripi rivalstva
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa evo u trenutnom sastavu lige samo Zvijezda i Radnik nemaju neku ozbiljniju podrsku. Cim je bolja atmosfera, igra vise ljudi je i kod Slobode, Mladosti, Celika itd. Bas ima dosta klubova sa povecim brojem navijaca. Predvodimo pitari i mi, ipak, tu listu, ali kad vidis klubove u Hrvatskoj dosta veci broj kod nas ima klubova sa kakvom takvom bazom navijaca.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Slazem se. + negdje ubaciti portret Tife. Makar s unutrasnje strane da se ne vidi ako nije u skladu s pravilima pa kad daju go i prebace dres preko glave da se vidi Tifina faca <3Fareus1921 je napisao/la:De ba kolko bi bio ekstra dres kad bi u dnu napravili sivom bojom grbavicu u 3d to bi bio najprodavaniji dres ako neko može nek uradi koncept u photoshopu jer sam u photoshopu početnik pa neznam
Fareus1921 je napisao/la:Znaš li zašto su najvjeriniji klub.Zato što Split ima 300k stavnovnika koji navijaju za Hajduk+plus gotovo cijela Dalmacija jer u svakom gradu u Dalmaciji pa i u Hercegovini se mogu naći suveniri Hajduka,zastave...Dinamo bojkotiraju navijači kao i večina BBB a i neobuhvata veliki prostor navijača u HRV,čak ja mislim da ima skoro navijača Dinama u BiH kao i u Hrvatskoj.Željo opet se drži sa obzirom da Hrvati navijaju za Zrinjski,Dinamo,Hajduk,Lišticu a Srbi za CZ i Partizan.Tu onda ostaje 1 i po milion Bošnjaka koji su dosta podjeljeni.U ZDK većina za Čelik,Dinamo i Torpedo iako u mom Kaknju ima najviše Željovaca.TDK Sloboda skoro ubjedljivo,Sarajevski kanton pola Željo pola Sarajevo.Srednjobosanski Dinamo,Hajduk,Iskra i Željo,Goražde gotovo 100% su Željovci.USK skoro svi za Jedinstvo a HNK skoro svi za Velež i Svinjski tako dami opet dobro stojimo s obzirom da je dosta podjeljeno stavnovništvo BiH.

- Fareus1921
- Kontakt:
Majstore nisam mislio bukvalno 3d nego kao slika stadiona Grbavice kao što je Zvezda imala Marakanu na svom dresu.Hanniball je napisao/la:Slazem se. + negdje ubaciti portret Tife. Makar s unutrasnje strane da se ne vidi ako nije u skladu s pravilima pa kad daju go i prebace dres preko glave da se vidi Tifina faca <3Fareus1921 je napisao/la:De ba kolko bi bio ekstra dres kad bi u dnu napravili sivom bojom grbavicu u 3d to bi bio najprodavaniji dres ako neko može nek uradi koncept u photoshopu jer sam u photoshopu početnik pa neznam

Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Nedostaju mi Prikaze i Hljumani....LjoZee je napisao/la:Pa evo u trenutnom sastavu lige samo Zvijezda i Radnik nemaju neku ozbiljniju podrsku. Cim je bolja atmosfera, igra vise ljudi je i kod Slobode, Mladosti, Celika itd. Bas ima dosta klubova sa povecim brojem navijaca. Predvodimo pitari i mi, ipak, tu listu, ali kad vidis klubove u Hrvatskoj dosta veci broj kod nas ima klubova sa kakvom takvom bazom navijaca.
- Fareus1921
- Kontakt:
Nema vala ni Mladost prije je imala samo što ljudi manje dolaze prije je Rudar bio najposječeniji klub u Prvoj ligi FBIH a sada nedođe 100 ljudi ja sam iz Kakanja i idem na Mladost i bude skroz malo sa obzirom kolko ih je bilo prve dvije sezone Mladosti.Mladost bi mogla dobiti podršku ako se bude borila za Europu što ćisto sumljam.Zvijezda je klub u razvoju a i 30 km je daleko Ugljevik od Bijeljine tako da sad imaju više navijača iz Ugljevika nego Bjeljine a Radnik me razočarao i rezultatom današnjim a i posjetom s obzirom da Bijeljina ima oko 105k stavnovnika.Čeliku se posjeta povećala a nama se smanjila s obzirom da je 2015/2016 i 20'16/2017 bile najposjećenije a jug je sve utakmice bio pun.Čak i sarajevski derbi je manje atraktivan kad vidim jug bio prazan protiv Sarajeva obje takme kad smo ih pobjedili sa 2:1 i jug na Koševu nije bio pun kao prošlih sezona.Pitari opet imaju malu brojku iaoko su osvojili duplu krunu.Sloboda ima malu posjetu a Tuzla City Bogami iz dana u dan dobija sve više Tuzlaka i vidimkad sam bio u Tuuzli neki dan da pola grada sad Tuzla City.
Hladno sam zaboravio da se Tuzla City takmici uopste nek halale 
Ovi iz Bijeljine vise vole Zvezdu i Partizan tako da je svaki ovaj uspjeh Radnika ili u ligi ili ovdje u Evropi veliki jer nemaju neku podrsku ljudi koji zive u Bijeljini. Jedino je bilo neke podrske kad osvojise onaj Kup protiv Slobode.
Nama se posjeta smanjila zbog svih ovih desavanja, ali iole neka krene neka pozitivna prica, rezultati opet ce se sve vratiti kao prije. Malo fali za tu pozitivu.

Ovi iz Bijeljine vise vole Zvezdu i Partizan tako da je svaki ovaj uspjeh Radnika ili u ligi ili ovdje u Evropi veliki jer nemaju neku podrsku ljudi koji zive u Bijeljini. Jedino je bilo neke podrske kad osvojise onaj Kup protiv Slobode.
Nama se posjeta smanjila zbog svih ovih desavanja, ali iole neka krene neka pozitivna prica, rezultati opet ce se sve vratiti kao prije. Malo fali za tu pozitivu.
- Fareus1921
- Kontakt:
Alaj je dobar dres u Hajduka onaj od boje lavande.Nadam se da će nam pruge opet biti sretne jer smo u prugama osvojili titule:72,98,i ja mislim još neke a 2010 i 2018 kup osvojili
- Fareus1921
- Kontakt:
Ja mislim da bi mi trebali naći nekog ozbiljnog sponzora tipa:Fly Emirates,Hundai,PS4,Quatar Airways,American Expres,Unicef...Koji bi uložili oar miliona i odmah bi se popravila situacija u klubu a ne ovako ovako sa domačim sponzorima:bb1,BH posta,Bh telecom,Skoda BiH nećemo nikad imat ekipu vrijedniju od 10 miliona i nikad play of necemo vidjet zato treba se okrenut traženja milionera isto kao sto pitari imaju Turkish airlines koji im milione daje i plus onaj Huang-Li-Sen-Ći.To nam je jedini izlaz
to je neki retro dizajn. pretpostavljam da će i kod nas napraviti nešto u tom stilu za stogodišnjicu. to im je prilika da prodaju bruku dresova, to se mora iskoristiti!Fareus1921 je napisao/la:Alaj je dobar dres u Hajduka onaj od boje lavande...
**** li vam pas mater nek ste ispali supcine iz Bijeljine.**** vam savez mater.
Papci,tako vam se desi kad igrate na kvarno,sad ćemo vas iz lige izbaciti,yebo li vam Pilav i Sofrenic sve.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Imat cemo dobar koeficijent s ovim klubovima u buducnosti. Bas je to u interesu saveza..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- Fareus1921
- Kontakt:
Znatel zašto je Radnik izborio europu.(hocu reci neizborio)Izborili su je radi Krstajića koji je poznat kao Boss i prijatelj i Begiću supku i pola srbije i njihovog saveza i Modrića i Rakitića
Imamo 4 kluba u evropi od toga 5 poraza, 3 pobjede. Divno..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Dobro cini dobrom se nadaj ...
Jedna kratka za trio na slici iz kafica znate svi o kojoj slici pricam
Jedna kratka za trio na slici iz kafica znate svi o kojoj slici pricam

- Fareus1921
- Kontakt:
Mi bez nekog ozbiljnog sponzora koji bi nas pogurao sam 10-tak miliona nemožemo dogurat ni do 3 a kamoli 4 pretkola
Probudi me san
Grbavica 6-7 hiljada ljudi Borac prvo kolo.
Novi dresovi,Grbavica odjekuje kilometrima
3-1 Krpić x2,Zec lagana pobjeda i povratak kući sa pjesmom i osmijehom na licu
Svi na JUG Svi u Kop
Suboto svani više
Grbavica 6-7 hiljada ljudi Borac prvo kolo.
Novi dresovi,Grbavica odjekuje kilometrima
3-1 Krpić x2,Zec lagana pobjeda i povratak kući sa pjesmom i osmijehom na licu
Svi na JUG Svi u Kop
Suboto svani više
Da je dug plaćen na vrijeme mogli su nas povuć za onu stvar i Krstajić i Begić, Kunto i Panto.
Sami smo krivi, oni su iskoristili priliku i to je to.
Da ne stvaramo tenzije bezveze.
Sami smo krivi, oni su iskoristili priliku i to je to.
Da ne stvaramo tenzije bezveze.
💩💩