Pa to o cemu pricas je kao ucesnik 3.pretkola, a za preskoceno 2.pretkolo mislim da ne dobijas koeficijent niti novac.Samozdravlje je napisao/la:Naravno da se boduje , kao ucesnici 3.pretkola dobijamo min.2 boda . Ako prodjemo 3.pretkolo dobijamo 2,5 , sto bi donekle izbrisalo onu "0" i 0,25 .Napapijri je napisao/la:Ne.emir79 je napisao/la:Boduje li nam se 2. pretkolo, s obzirom da nismo igrali?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A ovaj Kozic protiv nas se razbrani zivotom
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Najbitnija figura u svemu je Emir Hadžić i to što je raznim menadžerima udarena taraba. Kad ti ulica, čitaj i razni menadžeri, vode klub onda imaš hotel promahu kao kod kona i kod nas za vrijeme Ibrakovića. Pa ti oko kluba budu Ješići, Husarići i Bulići s kojima je uspjeh garantovan. A i dan danas bi mnogi da imaju neki uticaj i da izvlače pare iz kluba pod plaštom ljubavi prema klubu.bordobijeli je napisao/la:Hvala Bogu imamo pametnu upravu koja je zadrzala Husrefa kojeg su svi htjeli otjerati poslje AtalanteSarajevoJeBordo je napisao/la:Tako je kad mahala vodi klub, kao što bi to voljeli umjetnici sa sprejem u ruci kod nas.bordobijeli je napisao/la:Znam kako se osjecaju sad navijaci Hajduka. Zeta, zaria, kuksi poslije ovakvi poraza covjek ne zna sta bi najradije sam sebe razbio. Nije smijesno muka je to
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Zamislite da smo mi ispali od nekog tima sa Malte kao Hajduk večeras, pa mislim da se ne bi oporavili godinama... A isti taj Hajduk ima jači tim od nas.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ne sabiraju se koeficijenti za prvo, drugo i trece pretkolo nego svako pretkolo nosi odredjeni koeficijent. Bar sam ja to tako skontao mozd grijesi jbg.
Zalit cemo mi za Hebibom a ponajviše ovi strucnjaci sto bi platili da ga neko uzme. Jbg Lenon je sve reko kad je izdvojio 3 igraca a medju njima Hebibovic.
A vala je i malo 200 k za njega, vrijedi on brat bratu 600-700 k eura.
Zalit cemo mi za Hebibom a ponajviše ovi strucnjaci sto bi platili da ga neko uzme. Jbg Lenon je sve reko kad je izdvojio 3 igraca a medju njima Hebibovic.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Vrijede im sezonske i za IbroxVaha1946 je napisao/la:Nasi na Ibroxu gledaju Rangers
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
'ta će Lennon pričati više znaju forumski stručnjaci.ShofaII je napisao/la:Ne sabiraju se koeficijenti za prvo, drugo i trece pretkolo nego svako pretkolo nosi odredjeni koeficijent. Bar sam ja to tako skontao mozd grijesi jbg.
ISTINA ZA VEDRANA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hebibovic je sasvim solidno krilo za nase prilike
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Imalo bi smisla uzeti tih 200K,kad bi automatski od toga dao Radniku 150 za Pecu u ostane ti 50 a dobijes mladje i bolje krilo.
Iduce godine Resu malog vratis sa posudbe i imas dva mlada krila za tu poziciju i miran si xy vremena.
Iduce godine Resu malog vratis sa posudbe i imas dva mlada krila za tu poziciju i miran si xy vremena.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 jul 2019, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Hebibović da ima bolju završnicu ne bi igrao u BiH sigurno! Sa boljom završnicom on je reprezentativni kalibar - al' kad igra krilo.
Ovaj ko da prenosi zvezdu ili partizan
siroliver69 je napisao/la:Ma i Hajduk je k.rac realno. Da je Rijeka ili Osijek pa da se covjek cudi. Ne treba se niko bojati imena kluba pa skinuti zbog toga gace.
Idi Heba i ne vracaj se dok je ovog strucnjaka da krpiš na beku.
Zbog strucnjaka ce obezbjediti egzistenciju, jer mu je nasao poziciju. Wing back.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Sta ovaj sudija glumi hahaha
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Hajde Radniče, za majku Bosnu i Hercegovinu! 
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ja se tog Zrinjskog ne bojim nimalo... Trenutno smo jači! Uporedi Besima i Lazica sa njihovim stoperima. Imamo Vladina, Ahmeta, Oremusa, Tatara, Rahmana, Stanoju... Svi su oni bolji od njihovih igrača na istim pozicija ... Još imaju novog trenera, trebat će njemu vremena, ne može preko noći... Jedino me strah eventualnog egzodusa igrača poslije Europe, a to "otom potom".
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 18 jul 2019, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Nek su ispali
-
Historicar
- Kontakt:
Samo naši klubovi mogu ovako retardirano ispasti.I ne čudi me što smo davno probili svako moguce dno

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Bosanski mentalitet opet... Prepali se, nažalost. Šta je tu je, idemo mi do grupne faze EL aBd.
Nek su ispali yebo im ja mater cetnicku
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.