FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

extazy
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la extazy » 19 jul 2019, 13:42

Pa ono dobar zdrijeb valjda necemo na Rosenburg mada i oni se mogu izbacit, mene je najvise Macabija bilo strah, al eto njih smo izbjegli i Cluja

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 jul 2019, 13:43

Uglavnom definitivno nismo nositelji.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jul 2019, 13:44

evo i Mokesa i spominjanja Barce i Messija :D
iste nam lige ba, tereni, Hebib i Messi 2 brata iste majke :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 19 jul 2019, 13:46

BordoSarajevo je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Jel ovo ozbiljno za moguće protivnike il je zayebancija?
Evo provjeri druže. :D
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/s ... d=2001148/
Valetta, Nome Kalju, Dundalk :pray: :pray:
red bi bio da i mi neko oderemo, a kakvi smo baksuzi izvut cemo nekog slabog ispostavit cese da su u zivotnoj formi, naravno ovo troje sa salom proc, al opet ne smjes se opustit ko hajduk sinoc

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 19 jul 2019, 13:47

Da su sve pi.cke u bubnju, mi bi nekako za qrac uhvatili.. eto takva nam je sreca..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 19 jul 2019, 13:47

Mokes je napisao/la:[
badboy je napisao/la:60% sanse za dobar zrijeb. Odlicno!
Tako je bilo i za CL, pa na kraju Celtica izvukli :urnebes:
Bas i ja ovo kontam. Ista situacija haman pa ko u CL, s tim sto je sad jos veca razlika izmedju dobrih i losih opcija. Dundalk, Valleta i Nomme Kalju drastično lakše od Maribora/Aika il Batea/Rosenborga.

Sad nam treba fortuna realno, jer ovo je savršena prilika za playoff, znači 60% sanse za dobrog protivnika.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 19 jul 2019, 13:48

Kolike smo sreće dobit ćemo Celtic/Nõmme Kalju i taman kad se ponadamo, ispadne Celtic. :mrgreen:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 19 jul 2019, 13:48

Nome ce cudom izbacit Celtic i onda ce nas Celtic zapast opet

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 19 jul 2019, 13:50

Nomme ce izbacit Celtika i opet idemo na njih
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 19 jul 2019, 13:51

Da se to desi ja bi mlad secer dobio

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 19 jul 2019, 13:53

AIK ebo te skoro da ima koef ko mi, ne bitno to, al mozemo ih izbacit u slucaju da ih izvucemo

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 jul 2019, 13:57

Evo idealne prilike da se revansiramo Celticu :kafa:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 19 jul 2019, 13:59

Celtic (SCO)
Rosenborg (NOR)

Nadam se nekom od ovih :pray: yebemu vise majku treba pocet navijat da dobijemo ove jace, jer kad god se nadamo nekom slabom dobijemo najgore. Ako u kontru odemo, mozda bude kako treba.
E SAD DAJ NAJJACE !!!!!!!!

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 19 jul 2019, 14:00

Ma nije ni Rosenburg neka babaroga, pa iz tih zemalja smo izbacivali timove, al ono jaki su nisu bezveze al mozemo i sa njima, jedino Bate, al Bate ce proc, Celtic je zadnji godina vazda igro sa Rosenburgom, vazda je Ros ispado slicno ko i mi

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jul 2019, 14:14

Evo imam vremena da bacim analizu

Celtic (SCO) / Nõmme Kalju (EST)
Dundalk (IRL) / Qarabag (AZE)
Ferencvaroš (HUN) / Valletta (MLT)

Za očekivati je da u ovom dvomeču prođu: Celtic, Qarabeg i Ferencvaroš odnosno naši mogući protivnici bi bili u tom slučaju bili Nomme Kalju, Dundalk i Valleta. To su najbolji mogući protivnici po nas.

Najviše bi odgovaralo da igramo protiv malteške Vallete.
Oni su igrali dvomeč protiv luksemburgškim Dudelgane-om, prošli su zbog gola više u gostima, 2:2 su igrali u Luxemburgu a 1:1 kod kuće. Po statistici na rezultatima, Dudelange je bio bolji protivnik. Vrijednost Vallete na TM-u je 3,25 mil. eura.

Drugi po nas najbolji protivnik je estonski Nomme Kalju koji je prošao Shkendiju, kući su izgubili 1:0 dok su u gostima dobili 2:1, preko statistici Shkendija ih je ubila u obje utakmice. Njihova vrijednost je 4,23 mil. eura.

Treće mjesto je Dundalk, u dovmeču protiv latvijske Rige prošli su na penale, oba meča završila su bez pogodaka. Vrijednost Dundalk-a je 1,38 mil. eura.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 19 jul 2019, 14:17

A nedavno skoro svi portali kao ZVANIČNU vijest objvavili, da smo nositelji u trecem pretkolu :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ako dobijemo Bate Borisov/Rosenborg, treba nekog angažovati da sa kluba skine crnu magiju i da nas očisti od sihira

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 jul 2019, 14:20

Pantelija je napisao/la:Dakle ljusi i dalje pricaju da je ofanzivno dobar a nema centarsuta niti pasa za gol... interesantno :D
Ako neki misle.da je dobro sto se nadje u sansi pa je upropasti, sto ode iza odbrane pa pogodi beka u nogu, ne, nije dobro jer to dosta psihicki djeluje na ekipu koja mu je stvorila te sanse, koja istrci na njegov "centarsut" pa se mora vracati... to ubije ekipu, naravno, nekima je super sto je izaasao 30 puta na golmana i dao par golova... kao sto je super da mu golman celtika izadje na 16 i on ga pogodi u glavu
Pa mozes li malo prikriti srecu ? Ko ti je rekao da odlazi ? Surovo si iskren i ja isto mislim , samo pametno sutim :rol: . Ko ga je prvi stavio da igra beka unistio mu je solidnu karijeru(ono Turska ,Austrija - Bogami prve lige , ali osrednji klubovi) . Ne bih se slozio da je los igrac , prezali su protivnici od njega . Musemic mu je davao prilike i kad ga nije islo , ovaj je vracao do zadnjeg atoma snage , e sad sto mi nismo bili zadovoljni vidjenim ima opravdanje . Isti je on nivo kao Tatar i Milanovic , ali da je igrao ono sto oni igraju . Vidio bi Tatara i Milanovica na beku i krilu (sto je Hebibovic igrao). Ja u principu ne volim hinjaste igrace , a on mi vuce na to . Ubjedjen sam da je podrzavao bojkot oko para , jer su drugi tako trazili.
Usao u 30 god. i to mu je eliminatorno . Ako ide naravno da ce reci , ja bih poginuo za FKS . Nemoj pasa ginuti , nego ostavi 5-10 milja , ala Cimirot ili uslovi da obestecenje bude 50tE vise (kao sto su mangupi znali).Demanuj me Hebibe i izvinut cu se . U svakom slucaju nek je sretan , ostao ili otisao . Volio bih da ode , zbog 30 godina .Sa 30+ god. mi je samo Ahmetovic igrac(ali sve vise za klupe). Sretno mu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jul 2019, 14:20

Maribor (SVN) / AIK (SWE)
BATE Borisov (BLR) / Rosenborg (NOR)

Od ovih ekipa ko god ispadne bit će teško s njima igrat ali opet imali bi neuporedivo veće šanse nego što smo imali protiv Celtica, odnosno, mogli bi se ravnopravno udarat sa nekom od ove četiri ekipe.

Teško je predvidjeti ovdje ko će proći jer su šanse, po meni, 50:50 u obje utakmice.

Prema TM-u vrijednost ovih ekipa su sljedeće:
BATE Borisov - 12 mil. eura
AIK - 14,13 mil. eura
Maribor - 14,33 mil. eura
Rosenborg - 17,50 mil. eura

BATE prošao Piasta ukupnim rezultatom 3:2
Rosenborg prošao neke amatere Linfield-a ukupnim rezultatom 6:0
Maribor prošao islanđane Valur sa ukupnim rezultatom 5:0
AIK prošao jedva armence sa ukupnim rezultatom 4:3
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 19 jul 2019, 14:22

extazy je napisao/la:Ma nije ni Rosenburg neka babaroga, pa iz tih zemalja smo izbacivali timove, al ono jaki su nisu bezveze al mozemo i sa njima, jedino Bate, al Bate ce proc, Celtic je zadnji godina vazda igro sa Rosenburgom, vazda je Ros ispado slicno ko i mi
Nije babaroga, moze se igrati s njima al su nam tu realno 25/75% sanse, realno su klasa iznad nas. Pa njima Serbecic nije bio ni u planovima, kod nas nakon jednog treninga u prvu postavu.. O finansijama, uslovima, platama itd da ne pricamo.. Po meni najgori par koji mozemo izvuci je ovaj..

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 19 jul 2019, 14:34

bodi123 je napisao/la:
Mokes je napisao/la:[
badboy je napisao/la:60% sanse za dobar zrijeb. Odlicno!
Tako je bilo i za CL, pa na kraju Celtica izvukli :urnebes:
Bas i ja ovo kontam. Ista situacija haman pa ko u CL, s tim sto je sad jos veca razlika izmedju dobrih i losih opcija. Dundalk, Valleta i Nomme Kalju drastično lakše od Maribora/Aika il Batea/Rosenborga.

Sad nam treba fortuna realno, jer ovo je savršena prilika za playoff, znači 60% sanse za dobrog protivnika.
Naravno da treba imat malo srece. Prvi put je nismo imali, medjutim kasnije smo dobili prolaz u trece predkolo. Sad bi valjda bio red da dobijemo uslovno receno lakseg protivnika. Samo da ne bude ovaj dvomec Bate/Rosenborg mada su i oni najmanje za klasu slabiji od Celtica.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []