Brokula je napisao/la:Mora se priznat da je alem u velikoj mjeri upropastio ovu temu
Vala je pretjerao.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Brokula je napisao/la:Mora se priznat da je alem u velikoj mjeri upropastio ovu temu
Problem je što on nije troll, ali pokušava biti. Sjećam ga se kao vrlo normalnog lika, i dan danas je normalan osim na forumu. Ali to je nemoć, kad bradati nabijač statistike ne može ništa malom Stephu onda odo barem trolatiOikamid je napisao/la:Nije on kriv. On je samo troll kojem svi repliciraju danima.
Ja sam ozbiljan.harden je napisao/la:to ce biti kap koja je prelila casuSarmelino je napisao/la:Ako filipa otjerate necu vam halalit
Pa sam je vise put priznao da namjerno trola da izazove reakciju, vjerovatno si promasio tocamparinho je napisao/la:OFFTOPIC
Pa cek ako je on “glupan” kojem svi repliciraju, odgovaraju, kako god hocete sta onda to od vas pravi? Covjek ima svoje stavove i iskazuje ih ili ozbiljno ili da trolla nekoga. Vi ga pokusavate nesto ubjediti u sta on ne vjeruje i jos se zbog toga nervirate. Svi se zalite na covjeka, fino ga na ignore i ne citate njegove postove ako vam toliko smeta. Gore od ovog je sto vi ustvari uzivate u svadjama sa njim i hocete da sami sebi dokazete da niste uopste istiltani njegovim komentarima, a vi zapravo zivce pokidaste dok on sjedi za kompjuterom i smije vam se.
Ps. Zar ne govori dosta o tome da ljudima koji mu fino napisu nesto, pa makar se i ne slagali sa njim, on uvijek odgovori fino i argumentovano ?
Clutch je napisao/la:It’s gonna be a looooong summer
JHam je napisao/la:https://clutchpoints.com/pistons-news-b ... t-3-teams/
Zbog ceg burazere? Pa filip se sam prvi javi da nesto kaze, naziva narod tu pogrdnim imenima i kad mu uputis blagi prc, nista strasno, izigrava zrtvu, stipu to.BernardBarnjak je napisao/la:Brokula je napisao/la:Mora se priznat da je alem u velikoj mjeri upropastio ovu temu
Vala je pretjerao.
Znam, zato i pitam na osnovu cega ova prozivka od strane dijaspore..BosniaBoston je napisao/la:Fico je bosanac pravi,prati nase repke itd.
BIHfan je napisao/la:
Alem je top lik, svaki forum treba jednog alema, jednog nezalaganje jednog epija, pa i filipa. Kulirajte ljudi i ne uzimajte sve ka srcu, ovo je mjesto cisto za malo se nasmijat, koju brozborit i opustit se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.