Dobro je pa igramo prvu kuci i to protiv Borca. Oni su se tek vratili u ligu, mnogo novih igraca, trebat ce vremena da se uigraju, a opet je to veliko ime u nasem fudbalu i same utakmice s njima su derbiji. Ostalo je to iz vremena kad smo se s njima borili za sve trofeje i nije isto igrati protiv njih ili Goska npr. Sigurno nece biti opustanja ekipe i potcjenjivanja protivnika, ocekujem i dobru posjetu, dolazak gostujucih navijaca i sam ambijent ce biti ugodan. Mislim da i jesmo bolji nego prosle sezone i da necemo imati onoliko pehova. Valjda smo prosle sezone iskihali one pobjede s Mulalicem i Petrovicem gdje nas je sreca precesto mazila. Sad pocinje jedan novi krug.
Ekipa je sigurno fizicki dobro pripremljena, malo smo se osvjezili nekim novim igracima, utegli linije iako i dalje fale dva igraca da to bude odlicno. Oni koji su tu i koji ce igrati sutra imaju priliku da krenu pobjedom u prvenstvo i mali dio pritiska skinu sa sebe. Sve je do njih. Ukoliko pobjedom startamo u prvenstvu dobit ce samopouzdanje za dalje, a losim rezultatom bi nastavili agoniju iz prosle sezone i nabili mnogo pritiska na svoja ledja.
Ocekivanja su velika od ove sezone. Dobro bi bilo da se atmosfera oko kluba popravi, mnogo je teskih protivnika ove godine u ligi, bice tvrdih i napetih utakmica i podrska navijaca ce u dosta njih imati presudnu ulogu. Sutra ce se mnogo toga kazati.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!