FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 19 jul 2019, 17:14

THEC je napisao/la: nemoj mi vjerovati jer nisam ni ja 100% siguran u ovo,ali na drugom forumu jedan momak rece da su izgleda promijenili pravila za ovu godinu sto se play offa tice, tako da ce pored tih 6 ekipa koje ispadnu iz LP na mjestu nosilaca biti jos 2 ekipe iz EL sa najvecim koeficijentima, tako da ce biti 8 nosilaca i 8 nenosilaca

edit: The six teams eliminated from the UEFA Champions League third qualifying round champions path will be seeded, along with the two teams emerging from the ties in the third qualifying round of this competition's champions path that involved the seeds with the highest coefficients.
Natakarim uefi mamicu, sta imaju koji qrac ubacivati timove koji nisu prvaci u dio gdje igraju samo prvaci? Sa najjacim koeficientom su normalno ovi iz lige 5 i od ta 2 nas ne moze jedan masiti nikako.
Ako smo imali ove sezone odskrinuta vrata za grupe EL, sad su nam blindirana :lol:

Zato ne bi vjerovatno bilo lose dobiti sad u 3 pretkolu, Maribor, BATE, Rosenborg, ako njih prodjemo onda smo nosioci u play offu i tako bi imali opet vece sanse za ulazak u grupe.
Mislim, da je gore dobiti sas Valettu, a onda u play offu dolazi Wolverhampton da se izzivljava nad nama.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 19 jul 2019, 17:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jul 2019, 17:15

I to pretjerivanje sa akademcima donosi samo kontra efekat odnosno ta priča da ne dobivaju prilika koliko trebaju i da su bolji od ovih starijih.

Primjer je Hadžić, onaj jedan što je bio ovdje i samo o njemu piso, zbog njega ovdje 90% ljudi sad ima negativno mišljenje o Nedimu.

Evo i Pantelija dosta često piše kako je Šabanović dosta bolji od Hebibovića na beku, i ja kad gledam Šabanovića na beku i kad pogriješi odmah mi je Pantelija na umu, a vjerujem i ostalim, i onda te greške koje bi bile "nevidljive" da se ne piše često to što se piše, budu dosta više vidljivije i onda svaku sljedeću grešku ćeš upratit i onda ćemo momka uzet za zub kao protiv Celtica, odnosno nismo ga uzeli za zub al bilo je komentara tipa "najtanji je akademac" i dobio je titulu najlošijeg igrača u toj tekmi. Ja mu ne zamjerim tu utakmicu, ne može ta tekma biti mjerilo, al nakon toga nek pogriješi par puta u ligi, velika većina će ga uzet za zub i neće biti strpljenja kao što treba i ovdje ćemo replicirat jedni drugim "ja sam bio upravu da momak pojma nema", samo ćemo bezveze momku syebat samopouzdanje koje je jako bitno.

Evo npr poštujem Pantelijino mišljenje o Šabanu i Hebibu iako se neslažemo, al mislim da to može imati negativne posljedice jer kad izgubimo, svi smo ljuti i pljuvat ćemo redom sve, od najmlađeg do najstarijeg, takvi smo, nismo strpljivi, takav pogan mentalitet.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 jul 2019, 17:16

ElCartel11 je napisao/la:
THEC je napisao/la: nemoj mi vjerovati jer nisam ni ja 100% siguran u ovo,ali na drugom forumu jedan momak rece da su izgleda promijenili pravila za ovu godinu sto se play offa tice, tako da ce pored tih 6 ekipa koje ispadnu iz LP na mjestu nosilaca biti jos 2 ekipe iz EL sa najvecim koeficijentima, tako da ce biti 8 nosilaca i 8 nenosilaca

edit: The six teams eliminated from the UEFA Champions League third qualifying round champions path will be seeded, along with the two teams emerging from the ties in the third qualifying round of this competition's champions path that involved the seeds with the highest coefficients.
Natakarim uefi mamicu, sta imaju koji qrac ubacivati timove koji nisu prvaci u dio gdje igraju samo prvaci? Sa najjacim koeficientom su normalno ovi iz lige 5 i od ta 2 nas ne moze jedan masiti nikako.
Ako smo imali ove sezone odskrinuta vrata za grupe EL, sad su nam blindirana :lol:

ne, pogresno si shvatio, u 3. pretkolu EL gdje mi igramo bit ce 10 parova i 10 pobjednika koji ce ici u play off, e od tih 10 ekipa dvije sa najboljim koeficijentom ce biti nosioci uz onih 6 koje ce ispasti iz LP, ne brini samo prvaci igraju ove kvalifikacije...nego da je nama sad u 3. pretkolu Valleta ili Nome Kalju da se mozemo nadati tom play offu, pa cemo kasnije o njemu razmisljati :mrgreen:
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 19 jul 2019, 17:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 jul 2019, 17:18

Lenon ga gledao na dva snimka , mene bole oci vec godinama ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 jul 2019, 17:21

fera je napisao/la:@samozdravlje u vezi onog sto smo juce pricali evo ti smajlagica u mladost dk dosao.
Vecina onih igraca koji su otisli bez borbe traziti srecu vani il ne igraju nikako il igraju u slabijim timovima od sarajeva, a eto ako je istina vidis da se moze na hebibu zaraditi kao i od prodaje nedima malog suareza.

Postovani @fera , sta je tu lose ? Momak igra PL BiH . Momak ima 20 god. odigrao 32 utakmice prve lige Slovenije , od toga 17 starter , dao 7 golova(podatci "rezultati"). Profesionalac , ne zaboravi Andzusica . To sto je potpisao profesionalni ugovor(mozda posudba ?) treba da sluzi na cast i Akademiji FKS . Iskreno i ne znam sta igra , obzirom na 7 golova(onaj jedan majstorski), vjerovatno konkurencija Rahmanovicu i Krsti , ala bi se naigrao. Sretno i njemu i onim momcima sto odose u Gorazde . Neka budu istrajni , sigurno su prosli dobru fudbalsku skolu . Da su Sisic,Heba,Hodzic,Tatar imali cast trenirati u Akademiji bili bi reprezentativci . :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 jul 2019, 17:22

Ma Heba je vojnik kluba, Šta je čovjek sve izdur'o... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jul 2019, 17:23

miky_hz je napisao/la:Ma ja od Alena Škore nemogu prezaliti kad vidim da momci sa 17-18 odu vani.Meni je to najbolji primjer,taj talenat niko imao nije nit ce imati dugo dugo unaprijed.I odes tako negdje i pogubis se u moru tamo njihovih talenata i umjesto zlatne karijere dobijes neku bakrenu.Ali ok kod nas je pritisak roditelja hocemo svi pare sad i odmah,vjerovatno bi i ja prvi poletio.

Bas nesto kontam na ovim nasim primjerima kakav je procenat uspjesnosti tih momaka sto rano odu,vako na blef bi rekao da 2 od 10 nesto urade .Nisam ni zato siguran mozda i manje od 20%.
Svi kazu kako je Dzeko a ne vide drugi 50 koji su propali. Evo Kapic recimo otisao s 18 igrao 2 godine u Sloveniji jako dobro ode u Grashopers izgubi se još nije otisao bez iskustva i vrati se kod nas i bum napravi evo sad ide u Bundesligu al sad mu je 22. rijetkost je Mbape, ovi par iz Ajaxa i Dinama ostale ekipe tesko ces naci momke od 18 - 19 godina. Gledam Španiju prvaci europe kapiten stoper Halo kapiten Španije U 21 igra drugu ligu Španije na posudbi. Zato me nekad nervira ovdje na forumu zele odma da igra i Mujakic i Mustafica, Pidro, Šabanovic, Kovačević, Salcin, Smajlagic, Heric, Hadzic - Suarez, Sadiku, Djokanovic, Dizdarevic, Resic svi da igraju i da sve pobjedjujemo i puno golova dajemo. Ne ide to tako majstori 2 mlada u sezoni ako budemo izbacivali to je vrh vrhova.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 jul 2019, 17:30

THEC je napisao/la:

ne, pogresno si shvatio, u 3. pretkolu EL gdje mi igramo bit ce 10 parova i 10 pobjednika koji ce ici u play off, e od tih 10 ekipa dvije sa najboljim koeficijentom ce biti nosioci uz onih 6 koje ce ispasti iz LP, ne brini samo prvaci igraju ove kvalifikacije...nego da je nama sad u 3. pretkolu Valleta ili Nome Kalju da se mozemo nadati tom play offu, pa cemo kasnije o njemu razmisljati :mrgreen:
Tako je vec bolje :thumbup:

Kad pogledas malo opsirnije, mozda ne bi bilo lose dobiti sad nekog jakog, sa kim bi se i mogli kao nositi (MB, BATE), pa da budemo nosioci u play offu i tako odmah izbjegnes ekipe tipa DinamaZG (ako ispadnu u 3 pretkolu LP).
Jer sad ovi sto su nam najjaci u ovoj rundi sa njima bi imali neke sanse, no kad bi dobili najjace u play offu e onda tesko Bgm.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 19 jul 2019, 17:33

Vanja8 je napisao/la:Ma Heba je vojnik kluba, Šta je čovjek sve izdur'o... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Dzigericu mi je pojeo
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jul 2019, 17:36

zagorski je napisao/la:
Zip je napisao/la:Ocekujem 11-12k u nedelju :bih:
Ma i da je đaba ulaz sumnjam da bi nas toliko doslo.
Ma ni u snu neće biti toliko ali treba nas doći što više, i 6K bi bilo iznad prosjeka za naše uslove ali možemo nagurati na malo više.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 jul 2019, 17:36

ElCartel11 je napisao/la:
THEC je napisao/la:

Tako je vec bolje :thumbup:

Kad pogledas malo opsirnije, mozda ne bi bilo lose dobiti sad nekog jakog, sa kim bi se i mogli kao nositi (MB, BATE), pa da budemo nosioci u play offu i tako odmah izbjegnes ekipe tipa DinamaZG (ako ispadnu u 3 pretkolu LP).
Jer sad ovi sto su nam najjaci u ovoj rundi sa njima bi imali neke sanse, no kad bi dobili najjace u play offu e onda tesko Bgm.
ne bi iz razloga sto ne prenosis koeficijent, sve i da dobijes sad najjaceg moguceg i sa najvecim koeficijentom, i izbacis ga nista ti ne znaci, kad se zavrsi 3. pretkolo, i bude se znalo kojih 10 ekipa ide u play off, onda ce tek Uefa dvije ekipe sa najvecim koeficijentom ubaciti medju nosioce, tako da je za nas najbolje dobiti sto slabijeg, a u play offu ce opet biti ekipa sa kojima se moze igrati, istina mozda ces imati dvije, tri ekipe u vrh glave, ono ostalo ce biti prejako, ali dok god ima sanse da se izvuce neki protivnik po mjeri treba se nadati, ugl samo da nam je sad proci ovo 3. pretkolo
Pyro is not a crime !

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 jul 2019, 17:40

Laznjak je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:Ma Heba je vojnik kluba, Šta je čovjek sve izdur'o... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Dzigericu mi je pojeo
Pa sto si ga zvao na rucak... :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jul 2019, 17:48

Vanja8 je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:
Dzigericu mi je pojeo
Pa sto si ga zvao na rucak... :mrgreen:
:urnebes: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 19 jul 2019, 17:54

Tek kad ode (a nadam se da ce otici, zadnji je voz momku da proba zaraditi ista od fudbala) mnogima ce zafaliti Hebib.

Ako ne najbolje krilo u državi onda definitivno medju najbolja 3, svjesno je prihvatio da bude zavaljen na beka i da ga se konstantno proziva zbog toga. I kao takav, cak je i defanzivne zadace odradjivao 10 puta bolje od Hodzica i Bekica.

Koliko god mi cupali kose citavu proteklu sezona zato što nam pravi bek ne igra beka, mislim da je ovo Husrefova namjera i jedan od njegovih najjacih taktickih poteza u sezoni. Koji ce nama q*rac klasicni bek u ligi gdje 90% utakmica igramo protiv klasicnog bunkera? Svjesno je ostavio mali propuh pozadi (racunajuci svakako na najbolji stoperski par kao osigurac) kako bj konstantno napadao sa 4 krila.
Nije samo Tatar zaluzan za 10+ svojih golova u sezoni. Dosta tih golova je i Hebib iznio na svojim ledjima.

Samo bih vas zamolio da malo izvucete glave iz guzice i razmisite makar dvaput prije nego krenete kao ovce, jedan za drugim, srati po nasim igracima. Htjeli vi to priznati ili ne, to su jos uvjek sampioni. Neki od njih sa 95% odigranih minuta u tim titulama.

Kakve se gadosti pisu za neke nase igrace i trenera ovde, ja to nebi za štrumpfove napisao.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 jul 2019, 18:04

hase73 je napisao/la:Tek kad ode (a nadam se da ce otici, zadnji je voz momku da proba zaraditi ista od fudbala) mnogima ce zafaliti Hebib.

Ako ne najbolje krilo u državi onda definitivno medju najbolja 3, svjesno je prihvatio da bude zavaljen na beka i da ga se konstantno proziva zbog toga. I kao takav, cak je i defanzivne zadace odradjivao 10 puta bolje od Hodzica i Bekica.

Koliko god mi cupali kose citavu proteklu sezona zato što nam pravi bek ne igra beka, mislim da je ovo Husrefova namjera i jedan od njegovih najjacih taktickih poteza u sezoni. Koji ce nama q*rac klasicni bek u ligi gdje 90% utakmica igramo protiv klasicnog bunkera? Svjesno je ostavio mali propuh pozadi (racunajuci svakako na najbolji stoperski par kao osigurac) kako bj konstantno napadao sa 4 krila.
Nije samo Tatar zaluzan za 10+ svojih golova u sezoni. Dosta tih golova je i Hebib iznio na svojim ledjima.

Samo bih vas zamolio da malo izvucete glave iz guzice i razmisite makar dvaput prije nego krenete kao ovce, jedan za drugim, srati po nasim igracima. Htjeli vi to priznati ili ne, to su jos uvjek sampioni. Neki od njih sa 95% odigranih minuta u tim titulama.

Kakve se gadosti pisu za neke nase igrace i trenera ovde, ja to nebi za štrumpfove napisao.
:thumbup:

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 19 jul 2019, 18:11

Kakva atmosfera na poljudu jbt 20 hiljada protiv gzire bilo..torcida je odlicna grupa bgm

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 19 jul 2019, 18:12

hase73 je napisao/la:Tek kad ode (a nadam se da ce otici, zadnji je voz momku da proba zaraditi ista od fudbala) mnogima ce zafaliti Hebib.

Bravo!

Rekoh ja, ove nase forumske fudbalske "eminencije" umislili da oni, kao, nesto znaju, a njihovo misljenje kao i moje - prdimahovina. Da znaju ne bi visili na forumu. 'Ta ce Lennon...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jul 2019, 18:25

Hoce se raja sjebati ako hebib ostane
Zadnja izmjena: fera, dana/u 19 jul 2019, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 19 jul 2019, 18:28

Ne vide ljudi kompletnu sliku.. Ne vide kako koristi prostor i kako se uvijek nađe u šansi.. On da sve one šanse rješava igrao bi bar u Cvajti..
Isto bih rekao i za Tatara.. Došao na mala vrata.. Igra krilo koje ne može probiti po strani, jer nema fiziku da pretrči protivnika.. Ali sa svojim ulascima u sredinu radi odličnu stvar.. I ja ne znam igrača u ovoj ligi koji ima onako ubitačnu završnicu.. Šut iz polukoraka.. Itekako će faliti ako ode..
Ako i odu, nadam se da će doći bolji..

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 19 jul 2019, 18:28

Ma zanemari misljenja jednog idiota kojem se svako vec do sad ispišao na misljenja i stavove nebrojeno puta. Ja mu prije par sedmica odgovorio i objasnio dosta toga i za hebiba odvojio pasus, on izignorisao, nije pisao par dana i vratio se ko da se nista nije desilo. Kao sto on ignorise misljenja drugih, tako treba i njegove gluposti ignorisati.

Hebib je 73 puta bolji i korisniji igrac i od Hodžića i Šabanovića za igru koju mi igramo, a to je udvajanje krila, jer ne postoje situacije kad se mi branimo i kalkulišemo, osim mozda protiv listice u kamenjaru.
JURIŠ

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ghost67 i 23 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []