Natakarim uefi mamicu, sta imaju koji qrac ubacivati timove koji nisu prvaci u dio gdje igraju samo prvaci? Sa najjacim koeficientom su normalno ovi iz lige 5 i od ta 2 nas ne moze jedan masiti nikako.THEC je napisao/la: nemoj mi vjerovati jer nisam ni ja 100% siguran u ovo,ali na drugom forumu jedan momak rece da su izgleda promijenili pravila za ovu godinu sto se play offa tice, tako da ce pored tih 6 ekipa koje ispadnu iz LP na mjestu nosilaca biti jos 2 ekipe iz EL sa najvecim koeficijentima, tako da ce biti 8 nosilaca i 8 nenosilaca
edit: The six teams eliminated from the UEFA Champions League third qualifying round champions path will be seeded, along with the two teams emerging from the ties in the third qualifying round of this competition's champions path that involved the seeds with the highest coefficients.
Ako smo imali ove sezone odskrinuta vrata za grupe EL, sad su nam blindirana
Zato ne bi vjerovatno bilo lose dobiti sad u 3 pretkolu, Maribor, BATE, Rosenborg, ako njih prodjemo onda smo nosioci u play offu i tako bi imali opet vece sanse za ulazak u grupe.
Mislim, da je gore dobiti sas Valettu, a onda u play offu dolazi Wolverhampton da se izzivljava nad nama.