Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Brojeve je srbin izmislio. I zrak.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Brcanskamalta
- Kontakt:
7 dana,srbin stvori boga..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Tako je, drevni Srbi koji su došli iz udaljene srpske galaksije kao nebeski narod su izmislili te brojeve.Osim13 je napisao/la:Brojeve je srbin izmislio. I zrak.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Vidis nisam do sada imao uvid koliko sudije kod nas zaradjuju.
Po utakmici glavni uzme 450 KM,pomocnici po 350,i ovaj cetvrti 200 KM,plus sve ostalo placeno put i ti folovi.
Nije losa dnevnica za sat i po posla,kad skontas da mimo ovoga mozes raditi sta hoces jel imas vremena bruku
Po utakmici glavni uzme 450 KM,pomocnici po 350,i ovaj cetvrti 200 KM,plus sve ostalo placeno put i ti folovi.
Nije losa dnevnica za sat i po posla,kad skontas da mimo ovoga mozes raditi sta hoces jel imas vremena bruku

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Osim13 je napisao/la:Brojeve je srbin izmislio. I zrak.

Brcanskamalta je napisao/la: Staro bosansko pismo je Bosancica,iz koje je izvorno nastalo to vase cirilicno...
Zabune nema, Cirilica i Bosancica ko nebo i zemlja. Srbska mitomanija tu ne pomaze.

- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
& " се $ & у 21. ".
" се ", " " &. ? ' то ? трн у &.
Сутра $, $ $ се " са ' " ?. Ај &
" се ", " " &. ? ' то ? трн у &.
Сутра $, $ $ се " са ' " ?. Ај &
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Baš, tu se slažem. Ljudi u 21 stoljeću pišu knjige kako su sišli sa neba 
I svakako to potvrde na Happy TV.

-
- Kontakt:
krleza ne lupetaj nego malo bolje oribaj onu haluBrcanskamalta je napisao/la:Staro bosansko pismo je Bosancica,iz koje je izvorno nastalo to vase cirilicno...glavniurednik je napisao/la:zasto preskacete staro bosansko pismoZenicanin988 je napisao/la: Isti sam
Zabune nema, Cirilica i Bosancica ko nebo i zemlja. Srbska mitomanija tu ne pomaze.
Cirilica je izvorno nastala od bosancice isto ko sto je i prvi rjecnik srpskog jezika nastao godinama nakon rjecnika bosanskog jezika i to je bukvalno prepisan
- prisonbreak
- Kontakt:
Danas je nije bilo, ne znam za dalje.miky_hz je napisao/la:Sta nije valjda skroz prestala sa emitovanjem?prisonbreak je napisao/la:Steta sto nema vise one emisije na Hayatu
Al drfinitivno po meni najkvalitetnija emisija

Koliko je liga losa, da uopste nema nijedne emisije o pocetku sam lige, da neko iznese komentare, ocekivanja i slicno

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Bravo sve si istinu reko...Tako i treba istinu zborit, a ne srbske mitove.
Doduse nije sve prepisano, ali vecina.
Doduse nije sve prepisano, ali vecina.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Tema ispod, eminentni stručnjaci rekli, kud ćeš bolje analize i najave...i što jr najvažnije sve objektivno, ni sekunde subjektivnosti nemaprisonbreak je napisao/la:Danas je nije bilo, ne znam za dalje.miky_hz je napisao/la:Sta nije valjda skroz prestala sa emitovanjem?prisonbreak je napisao/la:Steta sto nema vise one emisije na Hayatu
Al drfinitivno po meni najkvalitetnija emisija![]()
Koliko je liga losa, da uopste nema nijedne emisije o pocetku sam lige, da neko iznese komentare, ocekivanja i slicno

-
- Kontakt:
Pa prije ste znali u Vrapcice za 5KM dolazit, dok je nama banja luka recimo 30KM po glavi, znas i sam.. i samim tim sto je vico ostao, a vi se vratili, mi je bezveze skroz, znate i sami ciji je on igrac al hajd..
Sve ces ovdje cut osim o fudbalu.Evo jedna domacinska.Dobro dosli sutra na Grbavicu,ko bude bolji nek pobjedi.Dodjete navijate bodrite svoj klub i to je to.Mani te se vise ba gluposti.Necu vam ja starohan lekcije djelit.Sex alkohol rokenrol bice Zeljo sampion.
I možda,ne možda nego sigurno bi bilo dobro da navijači svih domaćih timova poduzmu inicijativu da gostujući navijači uđu na vrijeme i da izađu poslije kraja.Ima načina.. I to bi zaista bilo nešto dobro i pozitivno..da jednom svi dokažemo da nismo stoka.Evo manijaci..napravite neku peticiju,baner,protest svojima i založite se da Lešinari ne gledaju 60% utakmice...budite prvi na tom području,pokrenite lično svojim primjerom te stvari sa mrtve tačke...i što kažu"NEKA IGRE POČNU"..
https://www.klix.ba/sport/nogomet/uefa- ... /190719116
60k zbog 4 baklje ?
Hajde suspendujte zenicu pa da moraju igrat na Kosevuu.
60k zbog 4 baklje ?

Hajde suspendujte zenicu pa da moraju igrat na Kosevuu.

23
- SamoTravnik
- Kontakt:
Jesu 4 ako si gledao utakmicu na tvu.
Bilo je pirotehnike haman cijelu utakmicu. I nek' kaznjavaju i savez, oni nase klubove deru godinama.

Bilo je pirotehnike haman cijelu utakmicu. I nek' kaznjavaju i savez, oni nase klubove deru godinama.
Osim13 je napisao/la:Baš, tu se slažem. Ljudi u 21 stoljeću pišu knjige kako su sišli sa neba

Chapman1886 je napisao/la:Stampaju se karte sa bar-kodom.Chapman1886 je napisao/la:Kako se skeniraju karte na stadionima kod nas koji imaju skenere?pa skenerom jbt hahah, isto kosto u marketu nesto kupujes i on ti otkuca skenerom kod, imas kod na karti i on ti otkuca uredjajem tim na ulazuMortemHz je napisao/la:Kako se skeniraju karte na stadionima kod nas koji imaju skenere?
[/quote]Hvalana odgovorima. Zadnji out kada sam bio na utakmici u BIH je bilo dok je još Sušić Igrao u FK Sarajevo.Kada je Sfet otišao i ja sam nekad u to vrijeem emigrirao za Englesku pa reko ovog ljeta planirm na koju utakmicu doći pa da vidim kakve su procedure, hvala još jednom
Ma na karti imas bar kod, na ulazu momak sa skenerom samo predje preko toga, drugi momak ti otkine komad gdje je bar kod, udjes, pretresu te i eto te
-
Vratise li se, golemo je na prsima nositi logo jedne od najvecih avio kompanija a ovako organizirati povratak kuci...WestTrebina je napisao/la:Ne znam ko se raspitiva, ali mozda cemo mi morati igrati sa juniorima jer mozda se nasi ne vrate do nedelje.GradKamena2 je napisao/la:Posto vidim da se Sarajlije raspituju ko su nam stranci u ekipi eo ovde cu im odgovorit,da im ne pisem po temi.
Rugašević,Ćurjurić,Čirjak,Mandić,Uche,Tićinović
Čirjak vjerovatno ide,a i ako ostane neće bit problema nikakvih za ekipu,Stojkić kad se vrati vjerovatno će ispred Rugaševića,a i da ne bude tako Uche i Cirjak ce bit tek 4-5 opcije u sredini.
Mislio sam da je Sarajevo na malo vecem nivou po ovom pitanju...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], AvantiBL, GradKamena2, NeSamSafetee, TETRAPAK, Varijantas8 i 20 gostiju.