Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Kad sam ja upozoravao na cetnika Cikica jos kad je izabran za Duletovog pomocnika u A selekciji. Covjek radi protiv reprezentacija BiH jos od kad je bio trener pionira KK Celinac. Smradove te treba posamarati i otjerati u tri lijepe, njega i Borisa Dzidica i sve njihove istomisljenike.
Mirza mora poceti vuci radikalnije poteze, prije svega zabrane igranja za reprezentaciju igracima iz Igokee, Sirokog, Buducnost BN i ostalim ekipama koji u bh. takmicenjima razvijaju igrace za Srbiju i Hrvatsku, isto tako zabrana i za njihove trenere. Veliku gresku je ucinio kad je pustio Igokeu da igra prvenstvo BiH tada ih je trebao sahraniti i ne dopustiti da se sprdaju sa ligom i savezom. Mirza radi nesto, a uglavnom je to nista.
Mirza mora poceti vuci radikalnije poteze, prije svega zabrane igranja za reprezentaciju igracima iz Igokee, Sirokog, Buducnost BN i ostalim ekipama koji u bh. takmicenjima razvijaju igrace za Srbiju i Hrvatsku, isto tako zabrana i za njihove trenere. Veliku gresku je ucinio kad je pustio Igokeu da igra prvenstvo BiH tada ih je trebao sahraniti i ne dopustiti da se sprdaju sa ligom i savezom. Mirza radi nesto, a uglavnom je to nista.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Davno sam govorio kako ce Mirza "raditi" svoj posao...
12. novembar 2018.
12. novembar 2018.
21. februar 2019.TheChief je napisao/la:Mirza mi ne ulijeva nikakvu nadu i sigurnost da ce biti bolje u Savezu i u i oko reprezentacije. I kao igrac je bio namazana osoba, pricao je neke stvari i ubjedivao ljude da je to istina... A kada dodes na neku funkciju postanes jos "gori".
TheChief je napisao/la:Mirza kao funkcioner ce biti koristan po bh. kosarku kao sto imamo koristi od Amara Alibegovica kao igraca.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
U16 hrvatske:
Najefikasniji igrač na utakmici bio je Tomislav Ivišić s 14 poena, 9 skokova i 3 asistencije. Duje Brala je ubacio 12 poena uz 7 skokova, a po 10 poena i 5 skokova su dodali Filip Kalajžić i Zvonimir Ivišić.
Najefikasniji igrač na utakmici bio je Tomislav Ivišić s 14 poena, 9 skokova i 3 asistencije. Duje Brala je ubacio 12 poena uz 7 skokova, a po 10 poena i 5 skokova su dodali Filip Kalajžić i Zvonimir Ivišić.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
U20 hr:
14 poena batinica i 6 baje..
14 poena batinica i 6 baje..
Nebitne informacije za ovu temu
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Tacno, ja bih prvi volio da pisemo samo o nasim talentima, al slabo iko ista pise...
Ako vec pominjes igrace koji nece igrati za nas onda bi i Bratanović trebao naci svoje mjesto tu.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
zasto ne pises o litvanskim, malijskim ili kanadskim talentima...jednako su oftopicedinjo-bih je napisao/la:Tacno, ja bih prvi volio da pisemo samo o nasim talentima, al slabo iko ista pise...
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Zato sto zelim da pokazem da nazalost jos uvijek gubimo talente u kvantitetu i kvalitetu!
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Stvarno nema potrebe da pisemo o igračima koje boli ona stavar za BIH. Nikako da pokažemo dostojanstvo, bas smo servilni.
kad vec pisemo o igracima moji niakd nece igrati za bih a imali su mozda 1% sanse.....onda spomenimo i denija avdiju....mali razvaljuje...podsjeca me na brzu verziju bodiroge
Slazem se da je odlican igrac, ali on nema ni teoretske veze sa BiH, stari mu je Goranac iz Pristine zar nije?
boze dragi kako me uvijek glupi ljudi zapadnu...napises 1% i opet dzaba
Pa nek si ti vrlo pametanAirRamiz je napisao/la:boze dragi kako me uvijek glupi ljudi zapadnu...napises 1% i opet dzaba
mozda se mali osjeca bosnjakom i moze mu se dati pasos kao i smailagicu ...i to je tih 1%tupsone...ali treba dlaku rascetvorit pa i tih 1% stavit pod lupu....da bi tupson u tebi to shvatio....
filip je za tebe pitagora

odi srat negdje drugo balavce, otkud tebe i kosarke....a ne moljakat u pp za neke info
vjerovatno si guglao ko je bodiroga
filip je za tebe pitagora
odi srat negdje drugo balavce, otkud tebe i kosarke....a ne moljakat u pp za neke info
vjerovatno si guglao ko je bodiroga
Pa ne osjeca se, sto se dosta lagano moze vidjeti, dakle mogao si komotno spomenuti i Giannisa, ima on otprilike iste veze sa Bosnom kao i ovaj. Mozda se i on u nekom paralelnom univerzumu mogao osjecati BosnjakomAirRamiz je napisao/la:mozda se mali osjeca bosnjakom i moze mu se dati pasos kao i smailagicu ...i to je tih 1%tupsone...ali treba dlaku rascetvorit pa i tih 1% stavit pod lupu....da bi tupson u tebi to shvatio....
filip je za tebe pitagora![]()
A ti si toliko pametan da ne znas ni osnove gramatike vec pises kao poluretardirana koza
a ti i znao kako se osjeca sa 16 godina.. 1% je inacee ogromna snasa za razliku od 0,5 ili 0%Vucevich je napisao/la:Pa ne osjeca se, sto se dosta lagano moze vidjeti, dakle mogao si komotno spomenuti i Giannisa, ima on otprilike iste veze sa Bosnom kao i ovaj. Mozda se i on u nekom paralelnom univerzumu mogao osjecati BosnjakomAirRamiz je napisao/la:mozda se mali osjeca bosnjakom i moze mu se dati pasos kao i smailagicu ...i to je tih 1%tupsone...ali treba dlaku rascetvorit pa i tih 1% stavit pod lupu....da bi tupson u tebi to shvatio....
filip je za tebe pitagora![]()
znam da si invalid u kolicima iz dijaspore koji je osudjen da po cijele dana visi na netu...ali ipak pokusaj da smanjis ovisnost. pozdravlja te mirko hrgovic
ko bi rekao da ce se poslije doncica tako brzo roditi talenat ovakog potencijala
luka je svemir za sebe ali bogami ovaj avdija je cudo
luka je svemir za sebe ali bogami ovaj avdija je cudo
Kako se osjeca je bilo dosta ocito s obzirom da je igrao za Izrael i da mu se stari deklarise kao Goranac-Srbin, ali valja to znati a ne srati u prazno.AirRamiz je napisao/la: a ti i znao kako se osjeca sa 16 godina.. 1% je inacee ogromna snasa za razliku od 0,5 ili 0%![]()
znam da si invalid u kolicima iz dijaspore koji je osudjen da po cijele dana visi na netu...ali ipak pokusaj da smanjis ovisnost. pozdravlja te mirko hrgovic
Ovo drugo ne vrijedi komentarisati, seljacina obicna nepismena.
ti ces meni pricati o avdiji i gorancima a jucer si cuo za njega
sanse su sigurno vise od 1% ali zbog tokmaka poput tebe sam morao banalizovat na 1%.....jer bi se filip nakacio da rekoh 5%
debilko, sta je problem sa istinom....nemoj vise moljakat u pp......odi pljuvat igrace premier lige, okani se kosarke
sanse su sigurno vise od 1% ali zbog tokmaka poput tebe sam morao banalizovat na 1%.....jer bi se filip nakacio da rekoh 5%
debilko, sta je problem sa istinom....nemoj vise moljakat u pp......odi pljuvat igrace premier lige, okani se kosarke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.