Pa dobro, govorio sam generalno onako, nisam za svaku ekipu detaljno. To ide na dusu Tuchelu, istina, nema opravdanja ni za jedno, al eto dala mu se jos jedna sansa, a i tesko da je seik mogao zamjeniti Tuchela s nekim boljim ovo ljeto. Od njega ocekujem puno ove sezone i da pokaze da je United bio slucajnost koja se nece nikad vise ponoviti. Ako i ove sezone ispadne od neke tako slabije ekipe, ide sut karta i njemu i oznacava se kao promasaj.effe_sa je napisao/la:Samo interesantno kako se Tuchelu gleda kroz prste za ono ispadanje protiv ManU-a. Ispao od slabije ekipe, nego što smo mi ispali, plus ManU u revanšu bio desetkovan i opet je taj ManU nadoknadio zaostatak iz prvog susreta.harden je napisao/la: Ma ne kaska toliko, mi najvise kaskamo jer te ekipe imaju vrhunske trenere a nas vodi ova pichka. U dvomecu moze svak svakog izbaciti, da imamo dobrog trenera ala Klopp vidio bi da tu nema neke razlike izmedju ekipa. Atletico je ispod nas sa ovim odlascima, ocigledno su i kod njih neke promjene i smjena generacija. Borussija nije nista bolja od nas, imaju vise potencijala u ovoj omladini al da su kvalitetnija i bolja ekipa, ne.Uz to je Tuchel uspio izgubiti i finale kupa Francuske, a još u Francuskoj PSG baš nema nikakve konkurencije...
Al opet ja bih prije vjerovao Tuchelu nego ovom nasem parmaku, Tuchel makar ima neku viziju i ideju kako se postaviti i kako zeli igrati, Niko to nema. Igraci su se javno zalili kako nemaju jasne akcije u napadu, znas i ti to sam.
Npr ni Barcelona nema vrhunskog trenera, malo je reci da je covjek failao dvije sezone zaredom u borbi za klempu. Valverde mi je na istom ko i Kovac, dobar trener za prosjecnu ekipu kojoj je uspjeh biti cetvrti. Za vodjenje vrhunskih ekipa ipak treba malo vise. Dao Bog da grijesim pa da slavimo tripletu sa Kovacem i Brazzom, al tesko