extazy je napisao/la:O kakvom umoru Husref prica ? PRVO KOLO KAKAV UMOR, moraju bit prespremni, pa ebo te nisu se pjeske vracali iz Skotske, sto me iznervira covjek, skoro nikad na njega ne pricam al sad me fakat sokiro izjavom
Gledam upravu uz kafu dokumentarac o huliganima u Poljskoj, sta je ovo vako, znao sam da su budale, i vidio sam svojim ocima u Vogosci, al ocekivo sam da su ko mi, srbi, grci, al ovo fakat nije normalno, nema utakmice da se ne pobiju na tribinama, otelo se kontroli bas. Mi se zalimo sto ulazimo u 15 minuti ( a jest mnogo glupo i treba ukinut, jer nema tolkog rizika ), al gledam navijaci Lecha ulaze na gostovanje 2 i po sata ranije, jos im kordon murije doceko voz pa ih smjestili u nake autobuse i ispratili do stadiona, koja represija
Pa evo ovako vidi, zrinjski je igrao gostovanje u makedoniji sto je relativno blizu a revans su igrali kuci i imali priliku da se odmore dok su nasi putovali, mozda tebi godi to al recimo mene put bas slomi gdje god idem tako da ne moze se porediti kad se ti odmaras kuci i kad se vucaras po aerodromima itd.
Vecina vas se prihvati analizirati sve sto izađe iz husrefovih usta ko da je covjek nobelovac a ne fudbalski trener...