Da je brat Dragan Petrovic sudija moglo bi se racunat ovako tesko, al bez obzira na to treba ih dobit pa makar i ciganskiPantelija je napisao/la:Protiv zrinjskog penal , nepostojeci, zaboravi ...Inijesta je napisao/la:Mi cemo sutra izgleda biti drasticno osteceni falit ce skoro cijela sredina, nadam se dobroj posjeti 8-10 k, dati momcima podrsku, napravit pritisak i na sudiju, treba dobit pa makar i iz nepostojeceg penala
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Treba ih kao u kupu za 30 min razmontirati i onda ih ubitj tranzicijom
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kovačević, Šerbečić, Šabanović, Đokanović svi ispod 23 godine a dobili priliku. Dobio bi i Pidro da nije povrijeđen kao i Mujakić da nije otišao, takođe ispod 23 godine.miky_hz je napisao/la:Ma ja ba' i Besim je u poznim igrackim godinama sad dosao.Cudi me sto igrazagorski je napisao/la:U pravu si, ali to je sad posebna prica. I kad dadne sansu, Dokanovicu npr, gurne ga na sasvim kontra poziciju od njegove prirodne.Zip je napisao/la:
Pa trazi jer ne vidi igraca ispod 23 godina, ne obrqca paznju na iste..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sa 23 godine u evropi si formiran igrac, igrace za 3 mil i ostale bajke koje pisete mozes prodati sa 20 ako ima sezuno ili dvije fudbala lao mujakic i kovacevic...sa 23 najveci uspjeh je prodaja u rumuniju i tursku
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
moja je tuSedrenikHz je napisao/la:Stručnjaci, položite tu PRO Licencu pa povedite nas do duple krune !
STRUCNJACI S FORUMA JEDNI SU OD NAS !!!
bilo koju
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 20 jul 2019, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Evo kažu Oremuš se povrijedio neće igrati 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kovacevicbelosevic28 je napisao/la:Kovacevic
Hebibovic Lazic Serbecic Sabanovic
Velkoski Oremus
Tatar Rahmanovic Milanovic
Ahmetovic
Poyy
Djokanovic Oremus
Tatar Velkoski Milanovic
Ahmetovic
Iskihat cemo mi ona 2 dana kasnjenja sa pripremama i ove 2 sjajne tekme sa Celticom . Ja ne vidim kako Lazni mogu do remija . Ako su pametni cuvat ce se za EL, ako nisu nayeb.at ce . U kost , kao i protiv Celtica , ali u granicama (do zutog kartona).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ko kaže?ade43 je napisao/la:Evo kažu Oremuš se povrijedio neće igrati
ISTINA ZA VEDRANA!
Ovaj mi jaran govori, kaze povrijedio se Mirko. Molim Boga da nije puno nista.Lecler je napisao/la:Ko kaže?ade43 je napisao/la:Evo kažu Oremuš se povrijedio neće igrati
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ja pametne budale , idi bidni bek . Hvala Ti sto nas nasmija , a i ova treba Ti vrh . Dosta je vise ovog prepucavanja . @Nobel je divan momak i nikad me nije uvrijedio , za razliku od @Pantelije . Izvini @bordobijeli , ali sto pise @Pantelija cini mi se istinom i da iz njegove tastature proizilazi istinska ljubav prema FKS .Denchi je napisao/la:moja je tuSedrenikHz je napisao/la:Stručnjaci, položite tu PRO Licencu pa povedite nas do duple krune !
STRUCNJACI S FORUMA JEDNI SU OD NAS !!!
Husrefije postavite sliku ocjene iz osnovne
bilo koju![]()
Hajd Husrefe stisni ta muda i gurni Djokanovica sutra , niko ti prigovorit nista nece a svakako se moramo krpiti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la:Kovacevicbelosevic28 je napisao/la:Kovacevic
Velkoski Oremus
Tatar Rahmanovic Milanovic
Ahmetovic
Poyy
Djokanovic Mustafic
Tatar Velkoski Milanovic
Ahmetovic
Iskihat cemo mi ona 2 dana kasnjenja sa pripremama i ove 2 sjajne tekme sa Celticom . Ja ne vidim kako Lazni mogu do remija . Ako su pametni cuvat ce se za EL, ako nisu nayeb.at ce . U kost , kao i protiv Celtica , ali u granicama (do zutog kartona).
- BordoSarajevo
- Kontakt:
E ne bi valjalo nikako za Oremuša...
FK Sarajevo
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nemojte prizivati penala, kad nema ko da suta
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Kapiten sve šuta, nešto će i ućiAngelDiMaria je napisao/la:Nemojte prizivati penala, kad nema ko da suta
Gavrić čeka strpljivo, odmoran, svjež, rasčupan ko mlada nakon prve bračneBordoSarajevo je napisao/la:E ne bi valjalo nikako za Oremuša...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Svakoj ekipi iz prekida mozemo zabiti gol-dva . Ovakve utakmice Musemic zna dobiti . Sigurna odbrana , bez srljanja i leprsavosti , gol iz prekida ili Tatar , Heba ,Ahmetovic (sigurno) , a vrijeme je da i Milanovic pogodi nesto iz slobodnog (ako mu Krste da priliku).
Bez Rahmanovica, Oremusa, Hodzica, Letica, Dupovca...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Otkud sad to??Lakoste je napisao/la:Bez Rahmanovica, Oremusa, Hodzica, Letica, Dupovca...
Husref rece Hodžić ne igra ostali bi trebali biti u konkurenciji.
Rekao je Hodzic + 2 promjene ,sad dali se to odnosi na ove "povrede" Rahmana i Mirka kako raja prica sutra cemo saznati .bordobijeli je napisao/la:Otkud sad to??Lakoste je napisao/la:Bez Rahmanovica, Oremusa, Hodzica, Letica, Dupovca...
Husref rece Hodžić ne igra ostali bi trebali biti u konkurenciji.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, DzemoSmjecanin, zagorski i 44 gosta.