Edit:Bardet otpao

Edit;i Adam otpao,ubija movistar samo ovi iz evil empire ne otpadaju..
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Pinot izgleda spreman za borbu, šteta što ne napadoše 2km prije cilja, G Thomas je bio spreman i za puno više za izgubiti...branimir85 je napisao/la:Kako je fino vidjeti da nema vise evil empirea,![]()
ocito da je sve otvoreno,a sutra opet planine,Pinot dao 46 sec G-u.
slusam britanski ES i Wigginsa kako se zali da ovo izgleda kao juniorska utrkatillman je napisao/la:Pinot izgleda spreman za borbu, šteta što ne napadoše 2km prije cilja, G Thomas je bio spreman i za puno više za izgubiti...branimir85 je napisao/la:Kako je fino vidjeti da nema vise evil empirea,![]()
ocito da je sve otvoreno,a sutra opet planine,Pinot dao 46 sec G-u.
Alaf
Ma, jarane, ocigledno je najjaci, onaj jucerasnji TT je sve rekao. Znaci watti su tu, uzima TT s 63kg (Thomas bi trebalo da je 68-69), w/kg je definitivno debelo ispred svih, tako da na ovim duzim brdima mozda moze da vozi lakse nego ostali pa su vece sanse i da izdrzi. A svakako je jak vozac, uzima trke od 250km, uzima etape na touru, nije ko Vockler.branimir85 je napisao/la:A na Alafu kvota 1.90 da osvaja TDF i kladare su pocele da mu vjeruju, ja ipak ocekujem da negdje propane iako bi mi bilo jako drago da osvoji.
I Pereiro je izdrzo.TonySosa je napisao/la:Pa to ja kažem, Voeckler je bio prosječan vozač, kog su Francuzi hajpali. Nešto tipa Bardet ili Tim Wellens. I opet je kao takav uspio do hronometra onog sačuvati žutu majicu.
S druge strane, Filip redovno u TOP 2 na ovim klasicima. Mada bi ga trebalo testirati na droge.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.