kada znas da je tekma 34€ aplata 1350 onda skintas sto ja sam bio tamo i vidio kako se zivi.a sbi zive za napoli .to ti he isto aio ti volis neki klub iz bih a cijena 40km po tekmi .dzaba ljubav ako nema paraBuffonGigi je napisao/la:Da je karta 10€ mogli bi napuniti 150 hiljada stadion. Trebas ti burazere otici malo na jug da vidis kako ljudi zive, za vecinu je posjeta utakmici misaona imenica.rope11 je napisao/la:Meni je najčudnije koliko se napolitanci busaju u prsa kao neki veliki navijači i kako fudbal posmatraju kao religiju, a kad treba doći na stadion, nema ih nigdje, jedva pola popune.![]()
A grad koji broji milion stanovnika i još dosta njih iz okolnih gradića, a nije ni da imaju bitnog gradskog rivala radi kojeg bi se razvodnio broj navijača. U tim okolnostima ni prosjek od 40.000 navijača po utakmici nije bog zna kakva statistika za pamćenje.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
- BuffonGigi
- Kontakt:
O tome ti pricam. Ja sticajem okolnosti odem makar jednom godisnje tamo, i kad vidim kako se zivi, kad se vratim u Bosnu ko u Njemacku da sam doso.1919tuzlak je napisao/la:kada znas da je tekma 34€ aplata 1350 onda skintas sto ja sam bio tamo i vidio kako se zivi.a sbi zive za napoli .to ti he isto aio ti volis neki klub iz bih a cijena 40km po tekmi .dzaba ljubav ako nema paraBuffonGigi je napisao/la:Da je karta 10€ mogli bi napuniti 150 hiljada stadion. Trebas ti burazere otici malo na jug da vidis kako ljudi zive, za vecinu je posjeta utakmici misaona imenica.rope11 je napisao/la:Meni je najčudnije koliko se napolitanci busaju u prsa kao neki veliki navijači i kako fudbal posmatraju kao religiju, a kad treba doći na stadion, nema ih nigdje, jedva pola popune.![]()
A grad koji broji milion stanovnika i još dosta njih iz okolnih gradića, a nije ni da imaju bitnog gradskog rivala radi kojeg bi se razvodnio broj navijača. U tim okolnostima ni prosjek od 40.000 navijača po utakmici nije bog zna kakva statistika za pamćenje.
Garantujem zivotom da nema fanaticnijih i vjernijih navijaca od Napolitanaca, juznjaka opcenito.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
U Napoliju se lose zivi?
Bio sam samo turisticki 2 dana... jest da higijena nije u rangu Milana....... ali da je lose....
ne znam bas.. vozni park 5x bolji od naseg realno.. ako postoji neki slican grad koji sam posjetio to je Atena.. po meni Napoli je bogatiji barem je takav dojam na ulici
Bio sam samo turisticki 2 dana... jest da higijena nije u rangu Milana....... ali da je lose....
ne znam bas.. vozni park 5x bolji od naseg realno.. ako postoji neki slican grad koji sam posjetio to je Atena.. po meni Napoli je bogatiji barem je takav dojam na ulici
- Juventinisimo
- Kontakt:
Meni se cini da ga onaj mali #3 u dzepu nosa..Sarrifufna je napisao/la:Halali, brate.Juventinisimo je napisao/la:Kako nisam...vidis da je Dinooooo izbrisao..Sarrifufna je napisao/la:Samo sto brat nije uracunao De Ligta, ali oprostit cemo mu, nije ni Transfermarkt jos uvijek.![]()
![]()
Sta ti mislis o ovom Mbappeu? Precjenjen?![]()
https://mobile.twitter.com/FIFAWorldCup ... 1711093761

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Opce poznata je stvar da što se "lošije" živi to je bogatiji vozni park.Objasnio:Razbojnik je napisao/la:U Napoliju se lose zivi?
- BuffonGigi
- Kontakt:
Evo izgleda da je De Bruyne potpisao za Milan, samo toga jos niko nije svjestan.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ovom interu je sreca sto nema vise kvalifikacija za Lp ....8 ekipa Premiershipa je samara opasno ...da je pola terena preci
Pa i nisu al izgledaju ko i zadnje kolo protiv Empolia ....mene je strah
Ne znam da li si upratio al godinama unazad Juventus loše igra te pripremne utakmice, a poslije se prošeta kroz ligu. Tu se uglavnom testiraju igrači, formacije..
Il Club più titolato al mondo!
Zajebajem se kuzis

- Sarrifufna
Inter los, nikakav. Jos ce prije starta sezone puknut izmedju Marotte i Contea. Ove godine zavrsit ligu u aprilu i fokusirat se na 1/2F LP. 

pocasni precjednik @ FK Formula
-
- Kontakt:
.Ja sam veliki fan napolija jos od 1990god.kada je maradona promasio penal protiv ex juge.tada sam poceo pratiti napoli zbog maradone.i zavolio sam ga.Bio sam tamo vise puta o tamo ti obicna raja dolazi na tekme nije tipa juventusa de ljudi odu da budu vidjeni.(cast onim 10k navijaca pravih).u tz je isto tako vozni park top a narod lose zivi generalno.To je velika ljubav prema klubu za koji se zivi i umire takvih navijaca ima malo u europi vjeruj miSiamoNoi je napisao/la:Opce poznata je stvar da što se "lošije" živi to je bogatiji vozni park.Objasnio:Razbojnik je napisao/la:U Napoliju se lose zivi?
?Sarrifufna je napisao/la:Inter los, nikakav.
Druga pripremna utakmica odigrana bez 5-7 startera i gotovo isto toliko prvih opcija sa klupe.
Al dobro,valjda se zajebavas.
Sta ovo radi tiranin Antonio?
I Perisica haman otpisao. Ovo me uvijek nerviralo kod njega i zbog toga nikada nece biti sami vrh, previse je tvrdoglav, po svaku cijenu zeli 3-5-2 i vojnike.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nadam se da nisi ozbiljan jer to bi bilo previše djetinjasto razmišljanje čak i za standarde prosječnog navijača Juventusa.jelle je napisao/la:Ovom interu je sreca sto nema vise kvalifikacija za Lp ....8 ekipa Premiershipa je samara opasno ...da je pola terena preci
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Mrtav ozbiljan samBiscione je napisao/la:Nadam se da nisi ozbiljan jer to bi bilo previše djetinjasto razmišljanje čak i za standarde prosječnog navijača Juventusa.jelle je napisao/la:Ovom interu je sreca sto nema vise kvalifikacija za Lp ....8 ekipa Premiershipa je samara opasno ...da je pola terena preci
Nevalja vam ovo drugovi 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.