HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Sretno protiv Utrechta. Potrudite se pa da i Željo ima bolji koeficijent iduće sezone 

-
Hocemo moDze, Racunajte na nas!Dzemail15 je napisao/la:Sretno protiv Utrechta. Potrudite se pa da i Željo ima bolji koeficijent iduće sezone
-
Alkarskim rijecnikom, pogodio sam "u nista"!suhilist je napisao/la: Ide Kadušić, Tičinović i Zlomislić ne idu.

PiazzaGrande je napisao/la:Alkarskim rijecnikom, pogodio sam "u nista"!suhilist je napisao/la: Ide Kadušić, Tičinović i Zlomislić ne idu.

Mislim da bi trebalo biti nešto kao protiv Pandeva u Makedoniji.
Ako je Pero spreman, možda će odmorit Rugaševića malo.
Jedino me zanima hoće li igrati s dva zadnja vezna ili jednim.
Mada mi miriše na odmaranje Rustema i igra s Pezerom, Šovšićem i Čurjurićem, pogotovo jer Sarajevu fali dosta igrača u vezi.
Živi bili pa vidjeli

-
Maloprije gledam transfermarkt, pa samo njihov golman vrijedi kao sva tri nasa napadaca zajedno (Mandic Govedarica Hadzic)...Nemamamo mi sta onda tu traziti...
Mozda je najbolje da uopće ne odemo na tekmu, neka registriraju 3:0, a mi odmorni za Utrecht...
Samo da se ne obrukamo!
Mozda je najbolje da uopće ne odemo na tekmu, neka registriraju 3:0, a mi odmorni za Utrecht...
Samo da se ne obrukamo!
-
Moguci protivnici u 3.kolu kvalifikacija za EL:
Sparta Prag
Espanyol/Stjarnan
Domzale/Malmo
AEK Atena
Buducnost/Zorya
Arsenal Tula/Nefci
Sparta Prag
Espanyol/Stjarnan
Domzale/Malmo
AEK Atena
Buducnost/Zorya
Arsenal Tula/Nefci
Kakve to veze ima,nista to ne znaciPiazzaGrande je napisao/la:Maloprije gledam transfermarkt, pa samo njihov golman vrijedi kao sva tri nasa napadaca zajedno (Mandic Govedarica Hadzic)...Nemamamo mi sta onda tu traziti...
Samo da se ne obrukamo!
HŠKZ
Izvini ali ovo sto si napisao nema nikakvog smisla.PiazzaGrande je napisao/la:Maloprije gledam transfermarkt, pa samo njihov golman vrijedi kao sva tri nasa napadaca zajedno (Mandic Govedarica Hadzic)...Nemamamo mi sta onda tu traziti...
Samo da se ne obrukamo!
Da se takve stvari gledaju jedno 80% utakmica u fudbalu se ne bi ni igralo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Steta, bilo je neki sansi da budemo nositelji al izgleda necemo ali dobro staPiazzaGrande je napisao/la:Moguci protivnici u 3.kolu kvalifikacija za EL:
Sparta Prag
Espanyol/Stjarnan
Domzale/Malmo
AEK Atena
Buducnost/Zorya
Arsenal Tula/Nefci
HŠKZ
-
Iskreno, za razliku od one pile naopako u prijasnjem postu o golmanu i napadacima, ne bojim se nikoga, pa Espanol ili AEK da nam dodje....Klivlend je napisao/la:Steta, bilo je neki sansi da budemo nositelji al izgleda necemo ali dobro staPiazzaGrande je napisao/la:Moguci protivnici u 3.kolu kvalifikacija za EL:
Sparta Prag
Espanyol/Stjarnan
Domzale/Malmo
AEK Atena
Buducnost/Zorya
Arsenal Tula/Nefci
Imamo strasnu momcad, strasnog trenera, o upravi da ne pricam, atmosfera u klubu i oko kluba vrhunska...
Imamo sve uvjete za odlican rezultat ove sezone i u europi, a o prvenstvu da ne pricam...
Mnogi jos uvijek nemaju pojma koliko smo jaki, za glavu ce se svi hvatati kada budu igrali protiv nas....
-
- Kontakt:
Dobar si Grande 

Za glavu se uhvati Sarajevo bez pola igraca i uzese vas glatPiazzaGrande je napisao/la:Iskreno, za razliku od one pile naopako u prijasnjem postu o golmanu i napadacima, ne bojim se nikoga, pa Espanol ili AEK da nam dodje....Klivlend je napisao/la:Steta, bilo je neki sansi da budemo nositelji al izgleda necemo ali dobro staPiazzaGrande je napisao/la:Moguci protivnici u 3.kolu kvalifikacija za EL:
Sparta Prag
Espanyol/Stjarnan
Domzale/Malmo
AEK Atena
Buducnost/Zorya
Arsenal Tula/Nefci
Imamo strasnu momcad, strasnog trenera, o upravi da ne pricam, atmosfera u klubu i oko kluba vrhunska...
Imamo sve uvjete za odlican rezultat ove sezone i u europi, a o prvenstvu da ne pricam...
Mnogi jos uvijek nemaju pojma koliko smo jaki, za glavu ce se svi hvatati kada budu igrali protiv nas....
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ne treba ići iz krajnosti u krajnost nakon pobjede ili poraza, ali ova ekipa koju Zrinjski ima nije smjela izgubiti niti jednu utakmicu u Premijer ligi ove sezone.
Imaš kvalitetan igrački kadar, imaš skoro pa najbolja primanja u cijeloj ligi i nemaš apsolutno ni blizu pritisak kakav bi imao da igraš primjerice za Sarajevo. Izgubiti utakmicu od glavnog konkurenta koji je igrao bez 6 igrača i koji se, nakon utakmice u Škotskoj, još zajebavao jedan dan i gledao Glasgow - nedopustivo.
Imaš kvalitetan igrački kadar, imaš skoro pa najbolja primanja u cijeloj ligi i nemaš apsolutno ni blizu pritisak kakav bi imao da igraš primjerice za Sarajevo. Izgubiti utakmicu od glavnog konkurenta koji je igrao bez 6 igrača i koji se, nakon utakmice u Škotskoj, još zajebavao jedan dan i gledao Glasgow - nedopustivo.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Titula sa +7 na kraju 

tutankamon1905 je napisao/la:Titula sa +7 na kraju
Već ste u -3, optimistično nema šta.
-
Šta je tu je, idemo dalje!
U četvrtak popravni
Mozemo mi puno bolje od onoga sinoc...
U četvrtak popravni
Mozemo mi puno bolje od onoga sinoc...
Polako kad se uigramo bit ce to dramasuhilist je napisao/la:Ne treba ići iz krajnosti u krajnost nakon pobjede ili poraza, ali ova ekipa koju Zrinjski ima nije smjela izgubiti niti jednu utakmicu u Premijer ligi ove sezone.
HŠKZ
Haj ova dvojica,al ovu isluženu ragu da neko gleda,je smješno.UZM je napisao/la:Jucer 3 najbolja pojedinca Curjuric, Hadzic i Kadusic. Bas igraci koji su pod lupom skauta. Za Kadusica su bas zagrizli. Nek Kadusic odigra jos ovako protiv Utrechta proda ce se sigurno, al sreca doveli smo Ticinovica pa nema brige. Valja i kasu napunit, nisu sigurno male place novim igracima.
Vidjelo se sinoć.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Realno nije lose ako prodjemo utrecht, malmo je od ovih po vrijednosti najlosiji i puno su losiji nego prosle sezone plus prva u gostima daj boze da prodjemo nizozemce
HŠKZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.