To je bilo kad je pokojnog zelja vodio gospodin koji trenutno sprema tuzbu protiv istogRokoko87 je napisao/la:Tonbe haveru vi imate običaj gubiti 3x u sezoni od istog protivnika, mi neBeton je napisao/la:Očekujem da nam Željo bude ono što je prije bio Olimpik, garant za osvajanje svih devet bodova u sezoni aBd. Samo tako nastavi Amawe!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- WestTrebina
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Adžem kadete vodi trenutnoWestTrebina je napisao/la:To je bilo kad je pokojnog zelja vodio gospodin koji trenutno sprema tuzbu protiv istogRokoko87 je napisao/la:Tonbe haveru vi imate običaj gubiti 3x u sezoni od istog protivnika, mi neBeton je napisao/la:Očekujem da nam Željo bude ono što je prije bio Olimpik, garant za osvajanje svih devet bodova u sezoni aBd. Samo tako nastavi Amawe!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
To je samo GOŠK-u uspijevalo.Rokoko87 je napisao/la:Tonbe haveru vi imate običaj gubiti 3x u sezoni od istog protivnika, mi neBeton je napisao/la:Očekujem da nam Željo bude ono što je prije bio Olimpik, garant za osvajanje svih devet bodova u sezoni aBd. Samo tako nastavi Amawe!

-
- Kontakt:
Koji debili su smislili ovu parolu, pa ovo je najveća bruka u historiji bh. navijačke scene. 

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ne taj, nego nas dragi hadzija i veliki gospodin Senad MisimovicRokoko87 je napisao/la:Adžem kadete vodi trenutnoWestTrebina je napisao/la:To je bilo kad je pokojnog zelja vodio gospodin koji trenutno sprema tuzbu protiv istogRokoko87 je napisao/la: Tonbe haveru vi imate običaj gubiti 3x u sezoni od istog protivnika, mi ne

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- WestTrebina
- Kontakt:
Hadzikamatarevic je vodio pokojnog zelja
Ne treba debile vrijeđati, i to je Božije davanje.Wandelanoite je napisao/la:Koji debili su smislili ovu parolu, pa ovo je najveća bruka u historiji bh. navijačke scene.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Napisali ljudi roman, jos kad sam procitao da su prepisali sa foruma..hahahahahahhahahahaha*p!p!t@* je napisao/la:Ne treba debile vrijeđati, i to je Božije davanje.Wandelanoite je napisao/la:Koji debili su smislili ovu parolu, pa ovo je najveća bruka u historiji bh. navijačke scene.

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Još 71 bod je u igri, sa onih 10%
Ne volim o ukusima raspravljati, ali ovu parolu bi svrstao u nivo sranje, jer je to nešto čemu se nadaš da nikada u životu nećeš morati probati...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Aha,i na kraju sezone sredina tabele.ZaNjuBoriSe je napisao/la:Borac ima komplet novi tim...puno novih igraca. Do Zrinjskog cemo mljeti redom
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Katastrofa, mene stid.bhpremierliga12 je napisao/la:Napisali ljudi roman, jos kad sam procitao da su prepisali sa foruma..hahahahahahhahahahaha*p!p!t@* je napisao/la:Ne treba debile vrijeđati, i to je Božije davanje.Wandelanoite je napisao/la:Koji debili su smislili ovu parolu, pa ovo je najveća bruka u historiji bh. navijačke scene.![]()
![]()
![]()
Nadam se da ce se pronaci tvorci ovog djela i da ce im se ne samo zabraniti pristup nogometnim utakmicama, nego da ce im tužilaštvo BiH ukinuti Arene i SK programe kod kuće.
MES QUE UN CLUB!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sta se desilo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Borac prosuo bodove na grbavici. Nije mi jasno samo zasto novinari nisu stavili nadnaslov :Osim u svom stilu..." Nema kupovine utakmica, tim isti na kome su se sva sela izivljavala. Ma bod ko kuca. U svom stilu 

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zeljeznicar jest dominirao ali zbog katastrofalne ekipe Borca, pa mozda čak i izgleda da su "napredovali" jer su ovi spori ko kornjače.
Kad su protiv ove ekipe uspjeli prosuti 2 boda, protiv ostalih, ozbiljnijih ekipa će to biti dosta lošije s njihove strane.
Suma sumarum, nikakav napredak, sljedeći kiks protiv Mladosti će stvoriti veliko nezadovoljstvo i tjeranje svih što u konačnici znači grčevita borba za evropu uz ponovno stresanje zbog velikog minusa u odnosu na najveći klub u državi.
Kad su protiv ove ekipe uspjeli prosuti 2 boda, protiv ostalih, ozbiljnijih ekipa će to biti dosta lošije s njihove strane.
Suma sumarum, nikakav napredak, sljedeći kiks protiv Mladosti će stvoriti veliko nezadovoljstvo i tjeranje svih što u konačnici znači grčevita borba za evropu uz ponovno stresanje zbog velikog minusa u odnosu na najveći klub u državi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Najveci koji nije najtrofejniji, najstariji, najgledaniji, koji nije dao najvise igraca reprezentaciji, koji nema svoj stadion, koji ima manje pobjeda u derbijima? kako, molim te, kako? Objasni nam.BordoSarajevo je napisao/la:Zeljeznicar jest dominirao ali zbog katastrofalne ekipe Borca, pa mozda čak i izgleda da su "napredovali" jer su ovi spori ko kornjače.
FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.
Braca ti si veliki optimista...ZaNjuBoriSe je napisao/la:Borac ima komplet novi tim...puno novih igraca. Do Zrinjskog cemo mljeti redom
Isto kokoske na teren da si pustio... To je bila igra borca veceras...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Kakvi ste vi jadnici, znate li uopste o cemu se radi??*p!p!t@* je napisao/la:Ne treba debile vrijeđati, i to je Božije davanje.Wandelanoite je napisao/la:Koji debili su smislili ovu parolu, pa ovo je najveća bruka u historiji bh. navijačke scene.

Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 21 jul 2019, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ono je uzas.bhpremierliga12 je napisao/la:Napisali ljudi roman, jos kad sam procitao da su prepisali sa foruma..hahahahahahhahahahaha*p!p!t@* je napisao/la:Ne treba debile vrijeđati, i to je Božije davanje.Wandelanoite je napisao/la:Koji debili su smislili ovu parolu, pa ovo je najveća bruka u historiji bh. navijačke scene.![]()
![]()
![]()
Al vala vazda su bili nepismeni i seljadija ovi na jugu, cast ovim sa ostalih treebina, ali i njih je malo
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.