FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Dobar Sanches, igra mu se lopte, mogao bi to biti dobar znak.
Izgleda dobro i razigrano i onda odjednom pogrijesi neku elementarnu stvar, tipa pas na 5 metara prvom do sebesljivo je napisao/la:Dobar Sanches, igra mu se lopte, mogao bi to biti dobar znak.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakav je bio ovo je svjetska klasa.
Thiago nam je glavni igrac.
Thiago nam je glavni igrac.
Kontrasko-frankfurtsko-kukavicka skola nogometa "Niko Dzemperko". Da su oni imali napadaca, trica bi pala.
Drage kolege, dzaba se nadamo da Messi dodje, dok je ovaj tu, nema hljeba.
Drage kolege, dzaba se nadamo da Messi dodje, dok je ovaj tu, nema hljeba.
-
korisnik32
- Kontakt:
Ulazi u nepotrebne driblinge, to mu je mana, inace top veceras.harden je napisao/la:Izgleda dobro i razigrano i onda odjednom pogrijesi neku elementarnu stvar, tipa pas na 5 metara prvom do sebesljivo je napisao/la:Dobar Sanches, igra mu se lopte, mogao bi to biti dobar znak.dao im je maloprije kontru bezevze.
Puno trci, puno se krece bez lopte, što je plus
-
korisnik32
- Kontakt:
Kako mali Arp izbaci Marcela kod one prilike gdje je lopta precku pogodila.

-
schickeria
- Kontakt:
Ne svida mi se javi na stoperu prespor je, prolaze nam lagano kroz sredinu terena, javi je jedini igrac koji nam je mogao dati tu stabilnost
Arp tesko prati tempo, imao je par dobrih poteza ali jos je ovo jako za njega
Objektivno rezultat nije realan, real je imao vise od igre
Arp tesko prati tempo, imao je par dobrih poteza ali jos je ovo jako za njega
Objektivno rezultat nije realan, real je imao vise od igre
Sto se tice igre, dovoljno je reci da je nas najbolji igrac Benzema 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma 'ta će Rejal 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ocekujem da prestanes pljuvati i najavis pohod na klempuS-Y-L-A-R je napisao/la:Ma 'ta će Rejal
Ko ne progleda nakon ove predstave i ne vidi da ćemo se prošetati do titule ove sezone, taj je slijep pored očiju.harden je napisao/la:Ocekujem da prestanes pljuvati i najavis pohod na klempuS-Y-L-A-R je napisao/la:Ma 'ta će Rejal
41.21.1.
Veceras sjajna utakmica

Iskreno sjajna predstava Bayerna... Odlicna igra dosta zelje gnabry i coman su strasni igraci strasni ubjedjen sam ako ih povrede zaobidju da ce biti nasi najbolji igraci strasan napredak posebno kod ganabrya dok koman standardno brz odlican.... Veza u ovoj formaciji 4 1 4 1 sjajna tri vezna koja odlicno sqradjuju sanches napokon odigrao pravu utakmicu ako uspije nastqviti ovako i postane jos sigurniji i bolji moze lagano da postqne bitan u ekipi bayerna
Pavard posebno sam iznenadjen s njim atleticizam snaga brzina stvarno odlican
Arp volio bih ga vidjeti u napadu djeluje dosta zanimljivo
Iskreno sjajna predstava Bayerna... Odlicna igra dosta zelje gnabry i coman su strasni igraci strasni ubjedjen sam ako ih povrede zaobidju da ce biti nasi najbolji igraci strasan napredak posebno kod ganabrya dok koman standardno brz odlican.... Veza u ovoj formaciji 4 1 4 1 sjajna tri vezna koja odlicno sqradjuju sanches napokon odigrao pravu utakmicu ako uspije nastqviti ovako i postane jos sigurniji i bolji moze lagano da postqne bitan u ekipi bayerna
Pavard posebno sam iznenadjen s njim atleticizam snaga brzina stvarno odlican
Arp volio bih ga vidjeti u napadu djeluje dosta zanimljivo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sad ce Rummenigge izjaviti kako imamo odlican tim i ne treba nam pojacanja
Benzema promasio 3 zicera, odbrana izgleda jako lose.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Odbrana se mora popraviti jer ovo sinoć je bilo skroz loše, Neuer je opet pokazao svoju klasu.
Coman i Gnarby odlični Renato takođe Lewa majstor zabi gol iz ničega okrenu onog nesretnika ko dijete.
Ulrich popio crveni zbog Kimmicha.
Coman i Gnarby odlični Renato takođe Lewa majstor zabi gol iz ničega okrenu onog nesretnika ko dijete.
Ulrich popio crveni zbog Kimmicha.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- muhamedhulk
- Kontakt:
Neuer je najvece pojacanje..vratio se definitivno
Mislim da do sutra mu ne bi dali gol 
Nisam gledao uzivo ali sam pogledao duze highlightse i vidim sta je sve skidao.
Nisam gledao uzivo ali sam pogledao duze highlightse i vidim sta je sve skidao.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Odgledao samo prvo poluvrijeme nocasnje tekme.. Kakva bruka od igre brate mili..
Osim gola i u 45. minuti pokusaja Comana, mi centar nismo uspjeli prijeci. Kad bi ga i prosli, nismo znali odigrati smislenu akciju. Ako se Kovac drasticno ne promijeni u filozofiji, nema nista od nas niti iduce sezone u ligi prvaka.
Najlosije od svega je da igramo kao zatvoreno i na kontre i polukontre.. Ok, ali mi ne uspijevamo sloziti tu kontru nikako.. Nema okomitosti, nema pravih kretanja igraca, nema takticke potkovanosti u trenera.. Jako, jako lose i dalje.. Izgledali smo kao protiv Liverpoola.
Naravno, znam da su pripreme i da su noge teske ali ako igras zatvoreno onda u obrani moras biti beton i imati ubojitu kontru. Kovac nema nista od toga.
Osim gola i u 45. minuti pokusaja Comana, mi centar nismo uspjeli prijeci. Kad bi ga i prosli, nismo znali odigrati smislenu akciju. Ako se Kovac drasticno ne promijeni u filozofiji, nema nista od nas niti iduce sezone u ligi prvaka.
Najlosije od svega je da igramo kao zatvoreno i na kontre i polukontre.. Ok, ali mi ne uspijevamo sloziti tu kontru nikako.. Nema okomitosti, nema pravih kretanja igraca, nema takticke potkovanosti u trenera.. Jako, jako lose i dalje.. Izgledali smo kao protiv Liverpoola.
Naravno, znam da su pripreme i da su noge teske ali ako igras zatvoreno onda u obrani moras biti beton i imati ubojitu kontru. Kovac nema nista od toga.
Za sve na ovom forumu koji gledaju a ne videSaurman je napisao/la:
Arp mali je pravi profesionalac, svaka cast za mentalitet.
Arp self critical after the RM game: "The action (vs Marcelo) was my only good action of the game. Unfortunately the ball didn't go in. Today I realized where my limits are right now, whether with or without the ball, the pace was a bit too high for me at the moment
Odbili su vam već treću ponudu za Leroya, ovog puta ste im htjeli uvaljat Alabu pod račun. Ako uskoro ne ponudite tih 100 milki mogo bi ga Gvardiola nagovorit da produži.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.