Jesi li živ, javi se brate.. Doći će Neymar, ne sekiraj se.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
@mokes
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ovo se odnosilo na 'sokerske' formacije koje si pravio sa dva vezna i cetiri ofanzivca, nemoj da vadim postove. Leorey ti govorio da to ne moze tako funkcionisati a i on sad hoce istoRomariooo je napisao/la: Cuj isti romariooo, kakve su to nebuloze kolega i dezinformacije, kad sam ja to bio zagovornik gomilanja napadaca, ako pratis sta ko pise, vidjeces da sam ja protiv dolaska nejmara i za odlazak suareza, dakle da se situacija u napadu razrijedi, a ne da se gomila
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Junior Firpo je bas blizu, 30M i Miranda na posudbu. Dobar deal.
Da se razumijemo, posto neki misle da najvise navijam za dolazak Neymara, kad bi umjesto toga se desilo:
Da dovedes Firpa, nekog napadaca finog da mijenja Suareza nekad i veznjaka, a otisao Rakitic bio bi to 10 puta bolji posao uprave al' ybg.
Da se razumijemo, posto neki misle da najvise navijam za dolazak Neymara, kad bi umjesto toga se desilo:
Da dovedes Firpa, nekog napadaca finog da mijenja Suareza nekad i veznjaka, a otisao Rakitic bio bi to 10 puta bolji posao uprave al' ybg.
27.10.2020
Sta će ti sad napadač kad imaš Grizija 
Pored toga imaš Dembelea i Malcoma. Suareza i Messija stižu godine i treba ima manja minutaža. Tu mogu uskočiti ova dvojica. 5 igrača je dovoljno za čitavu sezonu.
Ti mišljenje mijenjaš na dnevnoj bazi. Sad ti dolazak Neymara prava stvar, sad nije
Pored toga imaš Dembelea i Malcoma. Suareza i Messija stižu godine i treba ima manja minutaža. Tu mogu uskočiti ova dvojica. 5 igrača je dovoljno za čitavu sezonu.
Ti mišljenje mijenjaš na dnevnoj bazi. Sad ti dolazak Neymara prava stvar, sad nije
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pa posto znam da se to gore nikad nece desit onda naravno da je dolazak Neymara dobar deal. Pogotovo ako ti Dembele i Coutihno imaju malo jaci utjecaj na igru i rezultate od mene iz kuce.Mokes je napisao/la:Sta će ti sad napadač kad imaš Grizija
Griezmann ti nikad nece igrat napadaca ispred Suareza to upamti. Nit ce ga posadit na klupu. Isto tako mislim da ce nas Coutinho napustiti dosao-ne dosao Neymar, to je bilo odluceno jos onda kad si doveo Griezmanna.
27.10.2020
Jos jedna stvar je jako zanimljiva, zna se ovdje moje misljenje o Suarezu, ali mi navijaci raspravljamo evo vec godinu i p'o od zamjeni za Suareza i njegovom odlasku, bar u skorijoj buducnosti, mislim bar vecina, a ako ste citali spanske medije, pa i medije sirom svijeta, NIKADA niste mogli vidjeti Suareza na naslovnici gdje mu se spominje losija igra i da treba otici.
Zbog cega je to tako? Hmmm. Covjeka ili obozavaju mediji u Kataloniji, pa nikad nije dobio zvidzuke a po vama ovdje najgori u 90 % utakmica. Nikad na MD ili Sportu da se makar i trazi zamjena za njega i da bi trebao na klupu. Al ozbiljno.
Zbog cega je to tako? Hmmm. Covjeka ili obozavaju mediji u Kataloniji, pa nikad nije dobio zvidzuke a po vama ovdje najgori u 90 % utakmica. Nikad na MD ili Sportu da se makar i trazi zamjena za njega i da bi trebao na klupu. Al ozbiljno.
27.10.2020
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Mali je broj igrača koji su bili na naslovnicama zbog loših igara (mislim na naslovnice katalonskih medija, i na igrače Barse naravno). Sve je se to uvezalo u neko sivilo, od ovih starosjedilaca u klubu, preko trenera upitnog kvaliteta i znanja da iskoristi ekipu koju je dobio, a nećemo se lagati sigurno je bila top 5 u Evropi, pa do predsjednika koji vuče konstantno "čudne" poteze. Jedino što se moglo čitati (koliko meni evo na prvu pada na pamet) je oko Coutinha, čisto jer se očito nije snašao nikako. Ovo ostalo reklo bi se med i mlijeko.leorey je napisao/la:Jos jedna stvar je jako zanimljiva, zna se ovdje moje misljenje o Suarezu, ali mi navijaci raspravljamo evo vec godinu i p'o od zamjeni za Suareza i njegovom odlasku, bar u skorijoj buducnosti, mislim bar vecina, a ako ste citali spanske medije, pa i medije sirom svijeta, NIKADA niste mogli vidjeti Suareza na naslovnici gdje mu se spominje losija igra i da treba otici.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kakve to veze ima? Sport i MD nikad nisu kritikovali ni upravu pa to ne znaci da su radili dobar posao. Kad je bila najgora situacija nisu mogli skupiti mizeran broj potpisa da se pokrene glasanje o nepovjerenju.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne samo da ga obožavaju mediji, vec i navijaci na Campu - a njih ne možeš folirati.leorey je napisao/la:
Zašto ? zato što je četvrti strijelac Barce svih vremena
Nego, gledaj ovo
Ne može bez cirkusa sa ovim klubom, da ga yebeš"Cadena SER" izvještava da je RFEF uvažio jučerašnju žalbu madridskog Atlética zbog transfera Antoinea Griezmanna u Barcelonu (madridska ekipa potražuje dodatnih 80 miliona € za Francuza). RFEF će sada pokrenuti zvaničnu istragu kako bi ustanovili je li Barça vršila bilo kakve malverzacije u ovom transferu (pregovarali s fudbalerom drugog tima bez znanja njihove uprave) te će ustanoviti i mora li Blaugrana isplatiti i tih 80 miliona €.
Ma mogu samo qurcu svirat, nista vise. To je gotovo, placena klauzula, eno Simeone ga pohvalio kaze da je ponosan sto ga je trenirao i da je dobro odabrao sto je otisao u Barcu, samo Atletico kmeci.
27.10.2020
Zna li netko slučajno koji sve igrači neće igrati protiv Arsenala na Gamper kupu?
Trebali bi se svi vratiti, jer je to ustvari i predstavljanje ekipe za narednu sezonu.breelem je napisao/la:Zna li netko slučajno koji sve igrači neće igrati protiv Arsenala na Gamper kupu?
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Utorak Chelsea, subota Vissel Kobe.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pojacanja ce se savrseno uklopiti
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Koja glupost ova sa atleticom...
Kad je grizman presao u barcelonu, prije sedam dana kad je klauzula bila 120mil,
Nije presao prije pola godine kad je klauzula bila 200mil,
Slucaj zatvoren....
Kad je grizman presao u barcelonu, prije sedam dana kad je klauzula bila 120mil,
Nije presao prije pola godine kad je klauzula bila 200mil,
Slucaj zatvoren....
Ma sviraju qurcu, mogu se zalit ne znam kome. Ciganski klub, iako je Simeone gospodin i par igraca. Uprava je odron. Pa oni su do prije par godina bili potpino irelevantni u svemu, prije Simeonea, sad glume da su zayebani.

Ovaj "superagent" je radio na transferu u PSG kad je odlazio iz Barcelone. Sport pise da ce sljedeca sedmica biti key za prelazak u Barcelonu.Pini Zahavi: Neymar is not happy in Paris, that's clear, and I'm working hard so we could find the best solution for everyone.
27.10.2020
Kakva flopcina ce biti ovaj Jovic u Realu.
Ne vjerujem da su pojedini ovdje balili za njim

Ne vjerujem da su pojedini ovdje balili za njim
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Nakon 1 tekme si već uvjeren?Evander je napisao/la:Kakva flopcina ce biti ovaj Jovic u Realu.
Ne vjerujem da su pojedini ovdje balili za njim![]()
![]()
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.