PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Laznjak
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Laznjak » 21 jul 2019, 01:37

svabo8 je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Zeljeznicar jest dominirao ali zbog katastrofalne ekipe Borca, pa mozda čak i izgleda da su "napredovali" jer su ovi spori ko kornjače.

Kad su protiv ove ekipe uspjeli prosuti 2 boda, protiv ostalih, ozbiljnijih ekipa će to biti dosta lošije s njihove strane.

Suma sumarum, nikakav napredak, sljedeći kiks protiv Mladosti će stvoriti veliko nezadovoljstvo i tjeranje svih što u konačnici znači grčevita borba za evropu uz ponovno stresanje zbog velikog minusa u odnosu na najveći klub u državi.
Najveci koji nije najtrofejniji, najstariji, najgledaniji, koji nije dao najvise igraca reprezentaciji, koji nema svoj stadion, koji ima manje pobjeda u derbijima? kako, molim te, kako? Objasni nam.
Nije najtrofejniji, ali bit ce vrlo brzo. Nismo imali Osima ni dogovora u 4 zida.
Kakve veze ima kad je ko nasto? Zeljeznicar bio fiskulturo drustvo do 1950, umalo Crni niste postali, a stajo bi vam nadimak, nemoj zaj,bavat.
Najgledaniji? Pa mi u jednoj tekmi odradimo ko vi u sezoni.
Koja reprezentacija, evo dajemo, ma da i nije neka.
Nemamo svoj stadion, nije nam udba dala, kako ste ga vi dobili?
Jedna pobjeda manje u derbiju, ali ova zadnja vrijedi ko 3. Uzeti titulu na Sergijici nenadjebivo.
Ne znam jesam li objasnio, Mitomani su to
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 21 jul 2019, 01:49

U jednoj tekmi ko mi u sezoni?Dje si real madrid nisam te prepozno :tokralju:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 21 jul 2019, 01:53

Laznjak je napisao/la:
svabo8 je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Zeljeznicar jest dominirao ali zbog katastrofalne ekipe Borca, pa mozda čak i izgleda da su "napredovali" jer su ovi spori ko kornjače.

Kad su protiv ove ekipe uspjeli prosuti 2 boda, protiv ostalih, ozbiljnijih ekipa će to biti dosta lošije s njihove strane.

Suma sumarum, nikakav napredak, sljedeći kiks protiv Mladosti će stvoriti veliko nezadovoljstvo i tjeranje svih što u konačnici znači grčevita borba za evropu uz ponovno stresanje zbog velikog minusa u odnosu na najveći klub u državi.
Najveci koji nije najtrofejniji, najstariji, najgledaniji, koji nije dao najvise igraca reprezentaciji, koji nema svoj stadion, koji ima manje pobjeda u derbijima? kako, molim te, kako? Objasni nam.
Nije najtrofejniji, ali.....
:bih:

slika
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 21 jul 2019, 01:54

BosniaBoston je napisao/la:U jednoj tekmi ko mi u sezoni?Dje si real madrid nisam te prepozno :tokralju:
Za vas smo Real ..
samo suti djecace plavi sss
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 21 jul 2019, 01:58

SedrenikHz je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:U jednoj tekmi ko mi u sezoni?Dje si real madrid nisam te prepozno :tokralju:
Za vas smo Real ..
samo suti djecace plavi sss
Mozda Real sociedad :kafa:
U tom slucaju smo mi bar sevilla ako je tako
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 21 jul 2019, 01:58

Sta bi prosle sezone? Busali se da vas vise dodje u onaj supak od stadiona, a mi zadnju na Kosevu prekucamo sav vas trud.
Nije najtrofejniji ali jos malo, koliko ste veliki pita me dijete koje je drugi razred, jeste li ikad uzeli titulu :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 21 jul 2019, 02:00

Laznjak je napisao/la:
Sta bi prosle sezone? Busali se da vas vise dodje u onaj supak od stadiona, a mi zadnju na Kosevu prekucamo sav vas trud.
Nije najtrofejniji ali jos malo, koliko ste veliki pita me dijete koje je drugi razred, jeste li ikad uzeli titulu :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Duhovito.2000-2013 nightmares living forever inside the souls of piemakers
#Punoljetstvo

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 21 jul 2019, 02:02

BosniaBoston je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:
Duhovito.2000-2013 nightmares living forever inside the souls of piemakers
Pricaj mi malo o zeljo - New Castle?

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 21 jul 2019, 02:13

dejavu je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:Koji debili su smislili ovu parolu, pa ovo je najveća bruka u historiji bh. navijačke scene. :puke:
Ne treba debile vrijeđati, i to je Božije davanje.
Kakvi ste vi jadnici, znate li uopste o cemu se radi?? :bih:

Steta je samo sto su previse posvetili vremena :wave:
Eto ne zna niko o čemu se radi. Pa treba post sa nekog foruma dizat ko parolu. Tačno ću se zamisliti šta pišem na forumu :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 jul 2019, 02:35

*p!p!t@* je napisao/la: Eto ne zna niko o čemu se radi. Pa treba post sa nekog foruma dizat ko parolu. Tačno ću se zamisliti šta pišem na forumu :rol:
Registrujes se na forum manijaci.org, napišeš post, idući derbi ga digneš kao parolu na sjeveru.

Eto, otprilike je tolika težina te parole. A satrali se dok su je napravili. Al džaba glumiš Don Kihota mozgovima ovdje.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 jul 2019, 03:09

Ja kontam raja se zajebaje da je ona parola sa foruma..kad fakat... :damn: :facepalm:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 21 jul 2019, 07:50

Izgleda sa je dosla smjena generacija kod Manijaka pa se navijackom akcijom smatra inkognito registrovanje po forumima i akcijanje postova. Da ne pricamo o tome koliko su inace pouzdane informacije sa foruma. Jos Miljacke i Vrbasa mora proci da bi saprali sramotu iz Oboraca a jedan prijedlog drugarski da ne idete na gostovanja nego da organizujete zajednicka gledanja utakmica kod vjecne vatre uz kokice sa maslacem

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 21 jul 2019, 08:37

Pazite sta pisete, da vam post ne zavrsi na paroli.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 21 jul 2019, 09:28

Koliko decenija je Sarajevo imalo vise trofeja? Sve sto imate Osimu (ne forumasu) :mrgreen: zahvalite, bez njegovog shoppinga bi bili nivo borca i Veleza.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 21 jul 2019, 09:38

TETRAPAK je napisao/la:Koliko decenija je Sarajevo imalo vise trofeja? Sve sto imate Osimu (ne forumasu) :mrgreen: zahvalite, bez njegovog shoppinga bi bili nivo borca i Veleza.
Nema Sarajevo ni godinu a kamoli deceniju vise trofeja
Titula poznata kao Zubandan je osvojena '98 godine i osvojena je zato jer su je sudile Njemacke sudije jer je Sarajevo postiglo gol u tom susretu i da su sudile nase sudije sigurno bi bio gol tj.nebih bio ponisten
Trener tog tima Zelje koji je osvojio tu titulu '98 je bio Enver Hadziabdic
:wave:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 jul 2019, 09:38

Laznjak je napisao/la:
I to zahvaljujući duploj kruni. U zadnjem kolu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 jul 2019, 09:38

Zagor je napisao/la:Ja kontam raja se zajebaje da je ona parola sa foruma..kad fakat... :damn: :facepalm:
De ba, jel zaj3bancija ili fakat? Sa ovog foruma ili onog "lobotomija.org"? Mozel neko baciti screenshot.
Kakav je vakat dosao da ne smijes nesto dubokoumno ni napisati, odmah osvane parola na BH njivama.

Volio bih danas na Tusnju da okace parolu:
"Stop nacionalizmu i zeljinim parolama"
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 jul 2019, 09:44

Osim13 je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:
I to zahvaljujući duploj kruni. U zadnjem kolu.
Tužno šta oni porede.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 21 jul 2019, 09:49

svrakino1921 je napisao/la:
TETRAPAK je napisao/la:Koliko decenija je Sarajevo imalo vise trofeja? Sve sto imate Osimu (ne forumasu) :mrgreen: zahvalite, bez njegovog shoppinga bi bili nivo borca i Veleza.
Titula poznata kao Zubandan je osvojena '98 godine i osvojena je zato jer su je sudile Njemacke sudije jer je Sarajevo postiglo gol u tom susretu i da su sudile nase sudije sigurno bi bio gol tj.nebih bio ponisten
Ne sramoti se. Nije pocelo osvajanje trofeja 98 nego 67. :facepalm:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 21 jul 2019, 10:51

TETRAPAK je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:
Ne sramoti se. Nije pocelo osvajanje trofeja 98 nego 67. :facepalm:
Pocelo je 46’ al vama pitarima se ne moze objasniti znacaj tog trofeja
#Punoljetstvo

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, jurisicduska i 28 gostiju.