2012. su Lakersi itekako bili u kalkulacijama,samo je ta sezona postala havarijaKK_Bosna je napisao/la:vas od 2014. nema u kalkulacijama za titulu, dakle vec 5 godina, ukljucujuci i one sa kawhijem... a i u naredne tri necete biti kandidati... nas nema od 2011. godine u planovima za titulu, dakle jos gora situacijaNEZALAGANJE je napisao/la:Ne gledam uopste kroz Kawhia to.Kazem da volim da je ekipa kompetitivna,a ne da je nema nigdje u kalkulacijama za titulu.
Gledano sa tacke TOR,njima vjerovatno i jeste bolje uzeti makar i ovu titulu,ali gledano sa tacke npr.SA,LAL ili BOS,to je mnogo,mnogo godina da makar nemas sansu za osvajanje.
jedno su cinjenice, a drugo tvoje i moje navijacke zelje da su SAS i LAL u tim periodima imali sanse za titulu
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA chat/svastara/prepucavanja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
2016/17 Spursi su bili contenderi. 61 pobjeda u regularnoj sezoni a onda u playoffu jos podigli nivo igre, Kawhi uz LeBrona bio ponajbolji igrac playoffa do one povrede.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
15/16 istoClutch je napisao/la:2016/17 Spursi su bili contenderi. 61 pobjeda u regularnoj sezoni a onda u playoffu jos podigli nivo igre, Kawhi uz LeBrona bio ponajbolji igrac playoffa do one povrede.
#Punoljetstvo
jel vi shvatate da je u tom periodu postojao jedan GSW kojeg ni bog nije mogao pobijediti na zapadu u seriji na 4 dobijene?BosniaBoston je napisao/la:15/16 istoClutch je napisao/la:2016/17 Spursi su bili contenderi. 61 pobjeda u regularnoj sezoni a onda u playoffu jos podigli nivo igre, Kawhi uz LeBrona bio ponajbolji igrac playoffa do one povrede.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- BosniaBoston
- Kontakt:
2016. OKCu malo faliloKK_Bosna je napisao/la:jel vi shvatate da je u tom periodu postojao jedan GSW kojeg ni bog nije mogao pobijediti na zapadu u seriji na 4 dobijene?BosniaBoston je napisao/la:15/16 istoClutch je napisao/la:2016/17 Spursi su bili contenderi. 61 pobjeda u regularnoj sezoni a onda u playoffu jos podigli nivo igre, Kawhi uz LeBrona bio ponajbolji igrac playoffa do one povrede.
#Punoljetstvo
malo je i meni falilo da zguzim angelinu, bila metar od mene na SFF-u...BosniaBoston je napisao/la:2016. OKCu malo falilo
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Komparacija bi imala smisla da si angelinu odveo na pice,odveo u stan,tusirali se zajedno,krenuo ebat i ona dobila menstruacijuKK_Bosna je napisao/la:malo je i meni falilo da zguzim angelinu, bila metar od mene na SFF-u...BosniaBoston je napisao/la:2016. OKCu malo falilo
#Punoljetstvo
pa i tvoja komparacija je toliko tacna... pricamo o tome da SAS nije mogao do titule pored GSW i ti ubacis OKCBosniaBoston je napisao/la:Komparacija bi imala smisla da si angelinu odveo na pice,odveo u stan,tusirali se zajedno,krenuo ebat i ona dobila menstruacijuKK_Bosna je napisao/la:malo je i meni falilo da zguzim angelinu, bila metar od mene na SFF-u...BosniaBoston je napisao/la:2016. OKCu malo falilo

Otkad je menstruacija prepreka?BosniaBoston je napisao/la:Komparacija bi imala smisla da si angelinu odveo na pice,odveo u stan,tusirali se zajedno,krenuo ebat i ona dobila menstruacijuKK_Bosna je napisao/la:malo je i meni falilo da zguzim angelinu, bila metar od mene na SFF-u...BosniaBoston je napisao/la:2016. OKCu malo falilo

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da si ti ziv i zdrav,SA je 2017.bio u WCFu i da ne bi povrede Kawhia,ko zna sta bi bilo!?;) To je znaci medju top 4 ekipe lige i ako to nije sansa za tirulu,ja onda ne znam sta je!?KK_Bosna je napisao/la:vas od 2014. nema u kalkulacijama za titulu, dakle vec 5 godina, ukljucujuci i one sa kawhijem... a i u naredne tri necete biti kandidati... nas nema od 2011. godine u planovima za titulu, dakle jos gora situacijaNEZALAGANJE je napisao/la:Ne gledam uopste kroz Kawhia to.Kazem da volim da je ekipa kompetitivna,a ne da je nema nigdje u kalkulacijama za titulu.
Gledano sa tacke TOR,njima vjerovatno i jeste bolje uzeti makar i ovu titulu,ali gledano sa tacke npr.SA,LAL ili BOS,to je mnogo,mnogo godina da makar nemas sansu za osvajanje.
jedno su cinjenice, a drugo tvoje i moje navijacke zelje da su SAS i LAL u tim periodima imali sanse za titulu
Dakle,bitno je imati realnu sansu,a to je naci se medju 4 ekipe,a onda je sve moguce.Evo ni TOR nije realno imao sanse ove godine,par povreda i titula je tu.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ne vezano za tu aferu kada su nas prije svih Cuban i Gilbert unazadili 5 god igrom slučaja što NO tada nije imao vlasnika pa je apsurdno liga bila vlasnik nelegalno par mjeseci i stavili veto na bolji trade paket samo što su Lakersi u pitanju. CP3 svojim postupcima i flopanjem i ciganlukom na terenu baš antipatican uvijek bio.KK_Bosna je napisao/la:sto CP3 ne podnosis? on je htio doci u lakerse ali je to supcima smetalo pa je blokiran prelazakKobe Bryant je napisao/la:Ovo što je uradio Kawhi neću mu halaliti do kraja karijere, znači želim mu sve najgore u karijeri a nek je živ i zdrav. 2 mjesto je sada George, pristigli su ubjedljivo cp3, koji mi je bio na prvom mjestu igrača koje ne podnosim.
Bilo bi 4-1 il eventualno 4-2 za GSW.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:malo je i meni falilo da zguzim angelinu, bila metar od mene na SFF-u...BosniaBoston je napisao/la:2016. OKCu malo falilo

I ja sam mogao isto Bonu Vox isto stolica ispred mene

- Kobe Bryant
- Kontakt:
2012. su Lakersi itekako bili u kalkulacijama,samo je ta sezona postala havarija[/quote]BosniaBoston je napisao/la:
Bili samo stari igrali sa OKC polufinalu zapada koji su mladji i puno brži u punom sastavu Harden koji nam je najviše bio mismach, Durant, Westbrook, Ibaka...
Playoff su igrali i LAC I LAK -hokej u istoj dvorani tada se desilo prvi i jedini put da se utakmice play-off igraju dan za danom tj b2b nismo imali snage greska u dodavnju iz auta a i ona prije tekma Blake in and out sut za pobjedu moglo je komotno biti 3-1 za nas a bilo je 1-3 onda 5 tekma isto riješena u 4/4 na cisti atletizam i nas umor da je normalni raspored bio bilo bi 50-50% šansi da prpdjemo....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Volio bih tvoj suvisao post na ovom pdf, čak sebi promjenio i nickKanye je napisao/la:
Sto se tice @Kobea ovo je vjerojatno najgluplji post u historiji foruma. Nadmasio je i kolegu @Epidaurusa i njegove uratke.

10 god na forumu i ako sam imao sa nekim prepirki bilo je to na nekom nivou ili sam prekidao diskusija, ne pada mi na pamet da se spustam i vrijedjam.
Da ponovim toliki supachki potez nije niko uradio ne bitno što je odbio lakerse to je uradio i LMA ali na gospodski nacin pa I Howardu ništa ne zamjeram prerano se vratio od povrede leđa preveliki pritisak Kobe trenira kao ludjak on je više saljivdjija vidio nije ovo za mene i otišao, pošteno...
Ovo sa druge strane znači kao ti lafo frajer želiš da se takmicis sa Lebronom i AD a u stvari kujica koja radi da te namjerno sabotira i oslabi

Da je frajer sa muddima rekoa bih hvala na interesu ja imam svoj put želim da sam prvi u ekipi.... ovako do krajnji granica je išao prvo na sabotazu lakersa i kako simpatisati takvog lika. To nikad ne bi uradio da ne govorim o starijim generacijama ni Duncan ni Garnett ni Dirk ni na kraju ni Durant mogao je zavravati cjelu ligu i ako povrijeđen....
A George ne zna bil piskio bil kakao prvo životna želja LAL pa ipak onda imam havera Westbrooka ne treba mi pritisak, ipak Westbrook nije to to i ako sam znao idem tražiti trade i ako imam 3 god...I imam čak svoj dan u gradu cccc
Lakersi i Clippersi ko ManUnited i ManCity trenutno. Nikakve koristi od tradicije i ugleda kad su ovi manji bolje organizovani i pametnije rade.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
zamisli, pg13 mu kriv, a fransiza za koju navija, nije htjela trejdovat za njega jer su arogantni, bili sigurni da ce potpisat za njih kao slobodan igrac jer je htio doci u lakerse... okc trejdovao za njega, njemu se tamo dopalo i potpisao dugogodisnji ugovor
sto niste sacekali da anthony davisu istekne ugovor, pa ga potpisali kao slobodnog igraca, pa rich paul je citavo vrijeme govorio da zeli samo u lakerse i da druge ekipe ne dolaze u obzir... mogli ste zadrzat i one igrace koje ste poslali i pickove
joj kad bi anthony davis izradio lakerse i potpisao za drugu ekipu :mrgreen:
sto niste sacekali da anthony davisu istekne ugovor, pa ga potpisali kao slobodnog igraca, pa rich paul je citavo vrijeme govorio da zeli samo u lakerse i da druge ekipe ne dolaze u obzir... mogli ste zadrzat i one igrace koje ste poslali i pickove
joj kad bi anthony davis izradio lakerse i potpisao za drugu ekipu :mrgreen:
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kako.sam ja skontao plan je bio LeBorn i George FA 2018 i trade za AD sa mladim igračima koje smo imali.Chinaglia je napisao/la:zamisli, pg13 mu kriv, a fransiza za koju navija, nije htjela trejdovat za njega jer su arogantni, bili sigurni da ce potpisat za njih kao slobodan igrac jer je htio doci u lakerse... okc trejdovao za njega, njemu se tamo dopalo i potpisao dugogodisnji ugovor
joj kad bi anthony davis izradio lakerse i potpisao za drugu ekipu
Šta se u medjuvremenu desilo U Gorgeovoj glavi vidi se da nije sav svoj znači održao parti obećao se Oklahomi i onda sad se predomislio nije frajer stabilan nikako.... ali on mi je puno manje bljak od Kawhia jer je imao pravo to sto radi sad što nije imao mud@ prošle godine nego sad se sjetio vidi se da nije dobar. Ali Kawhi je baš fujjj to stvarno nema veze sa sportom nema sekunde opravdanja, ovi koji ne vole lakerse likuju , ali ako je neutralnom navijaci ovo ok potez onda nemam riječi....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I kakve to veze ima s tim da je SA imao sansu da uzme titulu i bio medju top 4 tima lige??Epidaurus je napisao/la:Bilo bi 4-1 il eventualno 4-2 za GSW.
Znaci ako je neko izraziti favorit pred pocetak lige treba je gasiti i odmah im predati titulu po vasoj logici??

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ne možeš baš porediti, LAC nije nikada bio na nivou ManCity, možda postane, bili uvijek tema sprdnje...Justin je napisao/la:Lakersi i Clippersi ko ManUnited i ManCity trenutno. Nikakve koristi od tradicije i ugleda kad su ovi manji bolje organizovani i pametnije rade.
Kad je klaun od vlasnika uhvaćen da svojoj ravaku govori rasističke riječi ova ga snimila morao prodati.
Kupi ga bogataš što ne zna šta će od love isto klaun koji je bio geek pa nenadano postao jedan od najbogatijih daje pare ne petlja se u struku idealan vlasnik jer ga briga za milione zna da ne može potrošiti sve da su najgori klub.
Jerry West jeste naša greška, trebalo mu je dati pocasno mjesto u Lakersima, on jeste nas čovjek ali je master um i gdje god dodje pravi briljijantne poteze.
Kada se htio vratiti u Lakerse nažalost bila je svadja oko sestre i braće ko će preuzeti klub braća su previse glupi a sestra je vjerovala Magicu da će joj on pomoći da vrati klub, samo on nije htio tutora tu je greška Jeany vjerovala je Magicu a ne logici.
I na cistu miru su ukrali Westa koji se umirio htio je kući, dok je on tu vjerujem da će LAC biti dobar ali ne vje6da će dugo još moći zdravstveno i onda ma koliko vlasnik imao love vratiti ce se ako ne na dno onda u prosjek jer ipak sa prepogatim vlasnikom nikako ne možeš na dno i to u LA jer će uvijek nekoga predplatiti a briga ga za porez...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.