FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba li se podsjecati da je zrinjski u istim problemima na proljece nas pobjedio na kosevu kada su dosli sa dva momka od 18 i 19 godina u prvih 11 i bez pola ekipe
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Auu a sta ce nam onda tek sad uraditiPantelija je napisao/la:Treba li se podsjecati da je zrinjski u istim problemima na proljece nas pobjedio na kosevu kada su dosli sa dva momka od 18 i 19 godina u prvih 11 i bez pola ekipe
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Radnik kasno u cervrtak igrao produzetke a nisam jos cuo da su umorni 
-
Historicar
- Kontakt:
Vukas je poveo najjači tim, preiskusne premijerligaške igrače, vidjecemo kako će se naša djeca snaci, ako zaigraju.broj6 je napisao/la:Bojim se samo da u nedostatku velikog broja igrača ne izađemo plašljivo i prepustimo im loptu. Ako izađemo da napadnemo i dominiramo pa makar pioniri igrali, ne možemo izgubiti.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ponavlja li se prosla sezona, kad su nam falili neki igraci pa su sansu dobili akademci i...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma idu djeca samo tako veceras kurdic,dzokanovic i mustafic ce da zabotoniraju svoje mjesto u timu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Bez Tatara veceras... 
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posljednje upozorenje za trolanje u vezi Husrefa na glavnoj temi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E vala svaka ti cast, ja prvi nisam za Husrefa bio i za njegov ostanak, al treba popustit s ovom pricom o njemu i pozit i negativnom , osvojio je covjek duplu i pustit ga na miru , zasluzio je i on i svi da se puste na miru da rade i igrajuMortemHz je napisao/la:Posljednje upozorenje za trolanje u vezi Husrefa na glavnoj temi.
Ovako vise se prica oko Husrefa nego oko kluba ispada da he tacna ona Husref je Sarajvo a nije
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Može li se otvoriti posebna tema za svih 18 igrača?MortemHz je napisao/la:Posljednje upozorenje za trolanje u vezi Husrefa na glavnoj temi.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Više bih se bojao da igraju Hebib i Velkoski, i ostali, nego ovako. A sve su nagađanja.
Kovačević, Šabanović, Đokanović, Lazić, Besim, Gavrić, Mustafić, Tatar, Milanović, Salčin, Ahmetović. Dobitna kombinacija.
Sa Salčinom treba obavit ozbiljan razgovor kad su neke stvari u pitanju, šteta da toliki talenat propada.
Kovačević, Šabanović, Đokanović, Lazić, Besim, Gavrić, Mustafić, Tatar, Milanović, Salčin, Ahmetović. Dobitna kombinacija.
Sa Salčinom treba obavit ozbiljan razgovor kad su neke stvari u pitanju, šteta da toliki talenat propada.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
19h na stadionu Kosevo! Sta cemo, volimo FKS vise od svog zivota! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AngelDiMaria
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Više bih se bojao da igraju Hebib i Velkoski, i ostali, nego ovako. A sve su nagađanja.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Spominjanje Hebiba i Velkoskog će ti uskoro postati verbalni delikt ovdje, kao i pretjerano spominjanje trenera u kontekstu koji smeta većini. Ne znam što se ne otvori za svog igrača posebna tema pa da se piše tako. Po čemu su to igrači drugačiji od člana SSS?skoroalen je napisao/la:Više bih se bojao da igraju Hebib i Velkoski, i ostali, nego ovako. A sve su nagađanja.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Valja a li sta adnan zahirovic?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
AngelDiMaria je napisao/la:Valja a li sta adnan zahirovic?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Napokon, hvala.MortemHz je napisao/la:Posljednje upozorenje za trolanje u vezi Husrefa na glavnoj temi.
Amer Dupovac!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Samo sam pitao ne moras odmah povracati hahahahahahaPantelija je napisao/la:AngelDiMaria je napisao/la:Valja a li sta adnan zahirovic?kuknjava
Darko Todorović ?
Ima li on ikakve sanse pored Hebiba ?
Ima li on ikakve sanse pored Hebiba ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.