FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Valja za Slobodu 
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Kada istinski kreneš navijati za neki fudbalski klub, ne navijaš za njega zbog trofeja, igrača ili uspješne historije. Navijaš za taj klub jer si u njemu pronašao sebe, zbog toga što si pronašao mjesto gdje pripadaš.I briga te za sve probleme.Taj dan su vazni samo klub,braca oko tebe na tribini,i sreca i tuga zbog rezultata.Sretno bordo nacijo.Sarajevo od malena pa za sva vremena!!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nemoj da ugrozi mjesto megatalentu ŠabanovićuZip je napisao/la:Darko Todorović ?
Ima li on ikakve sanse pored Hebiba ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
benko21 je napisao/la:Kada istinski kreneš navijati za neki fudbalski klub, ne navijaš za njega zbog trofeja, igrača ili uspješne historije. Navijaš za taj klub jer si u njemu pronašao sebe, zbog toga što si pronašao mjesto gdje pripadaš.I briga te za sve probleme.Taj dan su vazni samo klub,braca oko tebe na tribini,i sreca i tuga zbog rezultata.Sretno bordo nacijo.Sarajevo od malena pa za sva vremena!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šta sad nekima ne odgovara Đokanović da igra u ligi, a htjeli si ga protiv Celtica gurnuti među prvih 11...estagfirulah
-
Historicar
- Kontakt:
Po meni, za ovu ligu, ne bi bio loš, bio je standardan prošle sezone u Belgiji, može igrati i štopera i zadnjeg veznog.AngelDiMaria je napisao/la:Valja a li sta adnan zahirovic?
Jesi provokator.Mokes je napisao/la:Nemoj da ugrozi mjesto megatalentu ŠabanovićuZip je napisao/la:Darko Todorović ?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
nukleusmember
- Kontakt:
ovaj nikolić mi uopšte ne izgleda loše,ne mogu baš da procijenim jer je i velež poprilično nižerazredan ali mi se čini da je bolji od šabanovića
VVVBK
VVVBK
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jajalo.joker90 je napisao/la:Ko je od Cimirota napravio igrača?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
belosevic28
- Kontakt:
Kako je neozbiljno da zdravstveni bilten, tezine poveeda, izostanke...plasiraju Husrefovi sinovci, tetici, od amidzisni dajdzici... Pa dan te yebo, obavijesti preko medija, zvanicne stranice o tome, a ne ovako.
Isto da smo nivo kantonalca, pa se pred lokalnim granapom uz dvolitru Erstera sazna ko igra ko ne. Tipa "Ma Adu malog nije sef pustio, jbg radi drugu smjenu, a Meho otis'o s curom na more, pa ce brabit onaj Hrustemov mali..."
Isto da smo nivo kantonalca, pa se pred lokalnim granapom uz dvolitru Erstera sazna ko igra ko ne. Tipa "Ma Adu malog nije sef pustio, jbg radi drugu smjenu, a Meho otis'o s curom na more, pa ce brabit onaj Hrustemov mali..."
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
johntravolta123
- Kontakt:
benko21 je napisao/la:Kada istinski kreneš navijati za neki fudbalski klub, ne navijaš za njega zbog trofeja, igrača ili uspješne historije. Navijaš za taj klub jer si u njemu pronašao sebe, zbog toga što si pronašao mjesto gdje pripadaš.I briga te za sve probleme.Taj dan su vazni samo klub,braca oko tebe na tribini,i sreca i tuga zbog rezultata.Sretno bordo nacijo.Sarajevo od malena pa za sva vremena!!
skoroalen je napisao/la:Jesi provokator.Mokes je napisao/la:Nemoj da ugrozi mjesto megatalentu ŠabanovićuZip je napisao/la:Darko Todorović ?
Ako Heba ode, ko je lud Sabanovicu davati da igra.
A Todor bi bio dobar, mozda nova lasta sleti na Kosevo
Njegov ćaćajoker90 je napisao/la:Ko je od Cimirota napravio igrača?
Usadoh stavi vodu za kafu, kad gori mi komsiluk, ako se po jutru dan poznaje gorit ce i na Kosevu, 4 1
Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača: Kovačević, Dizdarević, Šerbečić, Lazić, Kurdić, Šabanović, Hebibović, Gavrić, Šišić, Tatar, Velkoski, Ahmetović, Milanović, Imamović, Salčin, Đokanović, Guzina i Mustafić
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Boga mi ako budu falili ovi svi nabrojani nisam nimalo optimistican za današnji meč.
Cuj Dzevad Saric kondicioni, pa dan te yebo đe je taj bio kondicioni?
Ove povrede su danak lose pripreme, a i evo 4 utakmice ne znamo za pobjedu... tesko i danas da pobjedimo, pretesko. Najsretniji bi bio kad bi to bilo glat. Al sumnji nikad kraja.
Ove povrede su danak lose pripreme, a i evo 4 utakmice ne znamo za pobjedu... tesko i danas da pobjedimo, pretesko. Najsretniji bi bio kad bi to bilo glat. Al sumnji nikad kraja.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
A u revansu neko kod 0:1 napisao ,da hocemo izjednacit ,pa sta bude . Reci da si Ti i to napisao , evo ja Ti obecavam da necu vise posta ovdje napisati
(o Zelji).[/quote]
Tad ste imali pozdrav iz Glazgova
(o Zelji).[/quote]
Tad ste imali pozdrav iz Glazgova
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Iskreno se nadam Imamoviću na lijevom beku.miky_hz je napisao/la:Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača: Kovačević, Dizdarević, Šerbečić, Lazić, Kurdić, Šabanović, Hebibović, Gavrić, Šišić, Tatar, Velkoski, Ahmetović, Milanović, Imamović, Salčin, Đokanović, Guzina i Mustafić
Kovačević
Heba-Serbecic-Lazić-Imamović
Djokanovic-Krle
Tatar-Salcin-Milanovic
Ahmet
Dizdarevic-Kurdic-Šabanović-Gavrić-Mustafić-Sisic-Guzina
JURIŠ
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 24 gosta.