FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kova- heba- serbecic- lazic- saban- djokanovic- krle- milanovic- tatar- sisic- Ahmo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
scudetto89
- Kontakt:
Imamo problema sa povredama neki igraci, ali opet imamo dobre igrace i moramo veceras odigrati dobro, pobjedit ja bih bio zadovoljan i sa 1-0, ili 2-1
Prvo kolo kuci ne smijemo kiksati !
Svi na Kosevo vrijeme odlicno, termin dobar ocekujem dosta raje jedno 8 000 po meni , tako da nas ocekuje fudbalski spektakl protiv jakog protivnika
**** ultraseeeeee !!!!
I opet kao i uvijek sudije sude kriminalno na bh terenima
Prvo kolo kuci ne smijemo kiksati !
Svi na Kosevo vrijeme odlicno, termin dobar ocekujem dosta raje jedno 8 000 po meni , tako da nas ocekuje fudbalski spektakl protiv jakog protivnika
**** ultraseeeeee !!!!
I opet kao i uvijek sudije sude kriminalno na bh terenima
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 21 jul 2019, 15:30, ukupno mijenjano 2 puta.
04.10.2009 !
-
Historicar
- Kontakt:
Da se na vrijeme dovelo par provjerenih igrača, od prvog dana priprema u Sloveniji, danas ne bi imali ovoliko problema, odnosno tumbanja u prvih 11.Sportski sektor je imao svo vrijeme ovog svijeta da reaguje na vrijeme, znali su u januaru da odlaze Mujakić i Šofranac, u aprilu se znalo da će Pidro imati dugotrajnu pauzu, nakon zadnjeg kola i Zvijezde se znalo da će Stanojević također imati dugotrajnu pauzu, znalo se za Kapića cim je došao, da će ostati samo do kraja sezone.Ne znam, strah me, Zrinjski dolazi u najboljem sastavu, poraz me ne bi iznenadio
-
johntravolta123
- Kontakt:
I ja mislim da ce tako izgledat danasnji sastav.Inijesta je napisao/la:Kova- heba- serbecic- lazic- saban- djokanovic- krle- milanovic- tatar- sisic- Ahmo
Prije bi volio vidjet djokanovica u sredini nego gavrica...
- ElCartel11
- Kontakt:
Kovacevic
Sabanovic - Serbecic - Lazic - Imamovic
Hebib - Krle - Djokanovic - Milanovic
Ahmetovic - Handzic/Guzina
Sabanovic - Serbecic - Lazic - Imamovic
Hebib - Krle - Djokanovic - Milanovic
Ahmetovic - Handzic/Guzina
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Samo zapeti, srce na teren pa kako god zavrsi.
Oni su realno favoriti, obzirom na nase silne izostanke, ali i mi smo bili favoriti kad su nam proljetos dosli bez pola ekipe pa znamo kako zavrsi.
Ovo je i odlicna prilika za mlade igrace i neke koji su u drugom planu da se pokazu danas, nadam se samo da nece biti pretjeranog izmisljanja pozicija, a volio bi konacno vidjeti Đokanovica na dmfu da vidimo sta decko moze.
Oni su realno favoriti, obzirom na nase silne izostanke, ali i mi smo bili favoriti kad su nam proljetos dosli bez pola ekipe pa znamo kako zavrsi.
Ovo je i odlicna prilika za mlade igrace i neke koji su u drugom planu da se pokazu danas, nadam se samo da nece biti pretjeranog izmisljanja pozicija, a volio bi konacno vidjeti Đokanovica na dmfu da vidimo sta decko moze.
Zna li iko kakav je plan sa Handžićem, više nije ni u drugom planu, sad je u trecem? Nece valjda presjediti godinu dana na zapadu?
JURIŠ
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Razumijem tvoje zelje , ali bilo bi gomilanje kadra , a i troskovi . Ne dolaze djabe .Historicar je napisao/la:Da se na vrijeme dovelo par provjerenih igrača, od prvog dana priprema u Sloveniji, danas ne bi imali ovoliko problema, odnosno tumbanja u prvih 11.Sportski sektor je imao svo vrijeme ovog svijeta da reaguje na vrijeme, znali su u januaru da odlaze Mujakić i Šofranac, u aprilu se znalo da će Pidro imati dugotrajnu pauzu, nakon zadnjeg kola i Zvijezde se znalo da će Stanojević također imati dugotrajnu pauzu, znalo se za Kapića cim je došao, da će ostati samo do kraja sezone.Ne znam, strah me, Zrinjski dolazi u najboljem sastavu, poraz me ne bi iznenadio
Dovedeni Markovic(Kovacevic,ako bi isao) , Letic (Pidro),Serbecic (Mujakic) , Oremus (C(K)repula) ,Gavric(Krpic), za Sofranca realno i nije trebala zamjena (najskuplji igrac u istoriji,poslije Jesica), jos Guzina , vratit ce se aBd Stanojevic i Pidro . Pa tu su i Salcin, Djokanovic uz vec afirmisane Mustafica i Kurdica (da Bog da da oni zaigraju vise i minute . Ako se koji povrijedi
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kurdic i Mustafic ni u U19 ne bi imali mjesta .
nekom smijesno .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Krste Djokanovic sredina.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Iskreno se nadam da ce biti tako. Mali ce pokidati ako su ove utakmice protiv Celtica ikakvo mjerilo.Kamuflazn je napisao/la:Krste Djokanovic sredina.
To ti kazem...SarajevoJeBordo je napisao/la:Jel Husref jutros kakio tvrdo ili meko?simidobar je napisao/la: Svi su tanki na uvrede... sto je najnizi oblik provokacije..
Ako te neko dovede do tog da moras koristit tu vrstu provokacije znaci da si vec gotov... ubijen cinjenicama i argumentima..
Mislis da je do tog pojedinca ?
Ja mislim da je do tvog vidjenja situacije..
Postavljas se ko sudija a ne kao navijac/podrska..
Mislim takodje da TI nisi sposoban da uzivas u radosti iz samo tebi poznatih razloga... Konstantno si u nekom crnjaku, svadjas se bezveze, fali ti nesto vazda.. a toliko razloga za srecu imas, dupla, 3 pretkolo igramo sigurno, dobre sanse za te grupe el, fine utakmice protiv Celtica, pa pobjeda protiv laznih 4:1...
Tvoj sarkazam je vrh. Ajmo napravit prepucavanja od teme da tebi bude interesantnije..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ja opet ovo kad vidim tek sam svjestan kolilo smo ispred svih u igrackom kadru i da Husref ima daleko najmanji problem kad mu neko fali. Pa makar i 7 igraca. Za naše lige.miky_hz je napisao/la:---------------Markovic-----------
-----Hodzic---Dupovac---Letic----Pidro-----
-------------Stanojevic-----Oremus----------
?-----------------Rahmanovic-----Cruz--------
------------------Handzic--------
Kad skontas fina nam ekipa nije u konkurenciju danas za utakmicu.
Očekujem bilo kakvu pobjedu.
Bojim se poraza jbg
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Očekujem poraz. Spreman i dobar Zrinjski a nama fali pola ekipe jbt...
Danas se okrece sreca na nasu stranu.Benkara21 je napisao/la:Bojim se poraza jbg
Max Allegri
-
nukleusmember
- Kontakt:
treba napraviti baška temu,sarkazam
VVVBK
VVVBK
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
"VI ŠTO DIŽETE MEDIJSKE HAJKE YEBEMO VAM SVIMA MAJKE"
Koja godina ovo bi?
Koja godina ovo bi?
- ElCartel11
- Kontakt:
Mislim da 2012, ali nisam siguran.obiteljskicovjek je napisao/la:"VI ŠTO DIŽETE MEDIJSKE HAJKE YEBEMO VAM SVIMA MAJKE"
Koja godina ovo bi?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
Historicar
- Kontakt:
Ako Gavrić u ovakvim okolnostima, ne bude danas imao značajniju minutažu, neka se odmah ujutro pokupi i vrati u Srbiju.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.