Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Tristan
- Kontakt:
Re: Serie A
Pozdrav, da li je izasao raspored utakmica za novu sezonu Serie A? Gdje se moze pogledati ako jeste?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Tamo neka djeca Tottenhama samaraju Juve, ali ovaj trojac trollova sa nase teme ne odustaje od blamiranja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Gdje je onaj sto je neki dan prcao interovce zbog igre protiv Uniteda
Il Club più titolato al mondo!
Sa Tottenhamom u trecem sastavu ljudi 2-2 igraju
Kraj jedne ere je iza ugla,pušu novi vjetrovi.Ne bih se ni pojavljivao na forumu do kraja sezone na vašem mjestu.Loše i nikakvo.Sram me umjesto vas.Promijenili grb u logo,otjerali navijače,promijenili tradicionalni dres,izgubili najboljeg sportskog djelatnika u Italiji i igrači im kroje transfer politiku,vabe kuravu Wandu i njen reality show u nekad klub sa koliko-toliko ugleda u svijetu i na kraju svega ne mogu ni Tottenham skinut.Nije ni čudo da je Max pobjegao glavom bez obzira.Jos onu luzerčinu i seljačinu Sarrija doveli u klub.
#bitćešopetjuventus

#bitćešopetjuventus
- Kreacionist
- Kontakt:
Oh my God, kakav gol :O Propast juveta protiv treceg sastava Tottenhema. Nesto se misevi od jucer umirili.
Auuuu kakva golcina harija aferim.
E moj woju a toliko se prica o tebi hahaha
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Kreacionist
- Kontakt:
Teza rupa od golmana, a toliko hvalili i njeg i Perina.milanist je napisao/la:Auuuu kakva golcina harija aferim.
- forza_juve
- Kontakt:
Jesi li spremio zimsku opremu za minus koji ce biti sljedece sezone?Kreacionist je napisao/la:Oh my God, kakav gol :O Propast juveta protiv treceg sastava Tottenhema. Nesto se misevi od jucer umirili.
Mozda budete prvaci prva tri kola i onda

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
I koje novi prvak ove godine za mjesec August ? Ili imamo novu "disciplinu" prvak pripremnih utakmica ?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Loše je ovo za Juventus ipak je u pitanju haman treći tim Tottenhama.Hoće li mama Rabiot tražiti bonus za svog pulena što gubi lopte.
Juventusu odavno treba wc golman i umjesto da ga nađu oni vrate 50godišnjeg Buffona.
Juventusu odavno treba wc golman i umjesto da ga nađu oni vrate 50godišnjeg Buffona.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Lakše, zayebavat će nas opet.SiamoNoi je napisao/la:Sa Tottenhamom u trecem sastavu ljudi 2-2 igrajuKraj jedne ere je iza ugla,pušu novi vjetrovi.Ne bih se ni pojavljivao na forumu do kraja sezone na vašem mjestu.Loše i nikakvo.Sram me umjesto vas.Promijenili grb u logo,otjerali navijače,promijenili tradicionalni dres,izgubili najboljeg sportskog djelatnika u Italiji i igrači im kroje transfer politiku,vabe kuravu Wandu i njen reality show u nekad klub sa koliko-toliko ugleda u svijetu i na kraju svega ne mogu ni Tottenham skinut.Nije ni čudo da je Max pobjegao glavom bez obzira.Jos onu luzerčinu i seljačinu Sarrija doveli u klub.
#bitćešopetjuventus

"We need to suffer. And we need to fight."
Daj reci da se zajebavas?SiamoNoi je napisao/la:Sa Tottenhamom u trecem sastavu ljudi 2-2 igrajuKraj jedne ere je iza ugla,pušu novi vjetrovi.Ne bih se ni pojavljivao na forumu do kraja sezone na vašem mjestu.Loše i nikakvo.Sram me umjesto vas.Promijenili grb u logo,otjerali navijače,promijenili tradicionalni dres,izgubili najboljeg sportskog djelatnika u Italiji i igrači im kroje transfer politiku,vabe kuravu Wandu i njen reality show u nekad klub sa koliko-toliko ugleda u svijetu i na kraju svega ne mogu ni Tottenham skinut.Nije ni čudo da je Max pobjegao glavom bez obzira.Jos onu luzerčinu i seljačinu Sarrija doveli u klub.
#bitćešopetjuventus
Da je bilo ko drugi napisao ovu vrecu sranhja,normalno da bi se zajebavao...al u ovom slucaju...ronaldo99 je napisao/la:Daj reci da se zajebavas?SiamoNoi je napisao/la:Sa Tottenhamom u trecem sastavu ljudi 2-2 igrajuKraj jedne ere je iza ugla,pušu novi vjetrovi.Ne bih se ni pojavljivao na forumu do kraja sezone na vašem mjestu.Loše i nikakvo.Sram me umjesto vas.Promijenili grb u logo,otjerali navijače,promijenili tradicionalni dres,izgubili najboljeg sportskog djelatnika u Italiji i igrači im kroje transfer politiku,vabe kuravu Wandu i njen reality show u nekad klub sa koliko-toliko ugleda u svijetu i na kraju svega ne mogu ni Tottenham skinut.Nije ni čudo da je Max pobjegao glavom bez obzira.Jos onu luzerčinu i seljačinu Sarrija doveli u klub.
#bitćešopetjuventus

Ja ev citam i ne vjerujem jer kontam da neko normalan(realan) ne moze to napisati. Juve mozda nikad jaci, a ovdje ljudi daju ocjenu za citavu sezonu na osnovu prve tekme nakon 7 dana treninga, eto bas ce zapeti 100% da se povrijede u nebitnoj tekmi
Jesil barem sad skontao?jelle je napisao/la:Mrtav ozbiljan samBiscione je napisao/la:Nadam se da nisi ozbiljan jer to bi bilo previše djetinjasto razmišljanje čak i za standarde prosječnog navijača Juventusa.jelle je napisao/la:Ovom interu je sreca sto nema vise kvalifikacija za Lp ....8 ekipa Premiershipa je samara opasno ...da je pola terena preci
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Sta kaze de Ligt od malena gledao Maldinija, Baresija, Nestu a covjek 99' godiste
Fino je to Mino upakovao. Ha ja.

Fino je to Mino upakovao. Ha ja.
27.10.2020
Tek dosao,a vec poceo lagat.Pokvarit će torinska zločinačka kupola i europskog golden boya 

SiamoNoi je napisao/la:Tek dosao,a vec poceo lagat.Pokvarit će torinska zločinačka kupola i europskog golden boya

Covjek u dzepu imao vec spremljen neki govor o djecackim snovima i onda ovo izvali. Mislim okej, biras gdje ti je najbolje al ne valja ofiran bit

27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.