Jeste 2012, protiv Zete bila ta parola.ElCartel11 je napisao/la:Mislim da 2012, ali nisam siguran.obiteljskicovjek je napisao/la:"VI ŠTO DIŽETE MEDIJSKE HAJKE YEBEMO VAM SVIMA MAJKE"
Koja godina ovo bi?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nakon svakog posta ovog brata Historicara ja u depresiju padnem. De malo pozitive svaki post ti zavrsava sa
evo ovaj je napredak bez toga je, al upratio sam da svkaki post izrazito pesimisticki. Valjda ne djelujes tako u zivotu.

-
Historicar
- Kontakt:
Preskoči me drug put, čitaj samo ono što ti odgovara.Evo neko gore je napisao da ćemo 4:1 pobjediti, neko prije toga je napisao da ćemo zgaziti Zrinjski sa akademcima, takve optimistične podržavaj, mene zaobilazi.Vaha1946 je napisao/la:Nakon svakog posta ovog brata Historicara ja u depresiju padnem. De malo pozitive svaki post ti zavrsava saevo ovaj je napredak bez toga je, al upratio sam da svkaki post izrazito pesimisticki. Valjda ne djelujes tako u zivotu.
![]()
- PeppermintSA
- Kontakt:
Gavrić pojma nemam. Dugo goreg igrača nisam gledao. Žali bože onolikih tetovaža.Historicar je napisao/la:Ako Gavrić u ovakvim okolnostima, ne bude danas imao značajniju minutažu, neka se odmah ujutro pokupi i vrati u Srbiju.
Kovacevic
Hebib, Besim, Lazic, Saban
Dokanovic, Krste
Sisic, Tatar, Milanovic
Ahmet
Hebib, Besim, Lazic, Saban
Dokanovic, Krste
Sisic, Tatar, Milanovic
Ahmet
Gdje si ga to gledo bgti, pa znas da je medju najgorim pojacanjima ?PeppermintSA je napisao/la:Gavrić pojma nemam. Dugo goreg igrača nisam gledao. Žali bože onolikih tetovaža.Historicar je napisao/la:Ako Gavrić u ovakvim okolnostima, ne bude danas imao značajniju minutažu, neka se odmah ujutro pokupi i vrati u Srbiju.
Vrijeme je da se krene.Ja očekujem da Djokanovic večeras rasturi,i da za betonira mjesto u prvih 11. Živi bili pa vidjeli.
-
Historicar
- Kontakt:
Ne vjerujem da je Husref na osnovu 70 minuta u Sloveniji, ocjenio da je on loš.Malo je to za ozbiljnu procjenu nekog igrača, postoji neki kontinuitet nastupa, pa da se onda igrač procjeni.Proteklih sezona je u ligi koja je jača od naše bio standardan, nije puno utakmica propustio.Zip je napisao/la:Gdje si ga to gledo bgti, pa znas da je medju najgorim pojacanjima ?PeppermintSA je napisao/la:Gavrić pojma nemam. Dugo goreg igrača nisam gledao. Žali bože onolikih tetovaža.Historicar je napisao/la:Ako Gavrić u ovakvim okolnostima, ne bude danas imao značajniju minutažu, neka se odmah ujutro pokupi i vrati u Srbiju.
-
kraljlavova
- Kontakt:
Ovakvi nam ne trebaju na utakmicama pa jos jenom procitaj sta si napisaoMemara je napisao/la:Očekujem poraz. Spreman i dobar Zrinjski a nama fali pola ekipe jbt...
-
kraljlavova
- Kontakt:
Halo ljudi kakav zrinjski ubicemo ih nogama i rukama
kraljlavova je napisao/la:Halo ljudi kakav zrinjski ubicemo ih nogama i rukama
Amin! Amin!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Samo čekam još da neko javi da je Kova iskrenuo zglob pri izlasku iz autobusa i da Dizdarević brani.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Izaso je sastav, dobro je proso na izlasku.. samo ne maleriši da ne bi na zagrijavanjujoker90 je napisao/la:Samo čekam još da neko javi da je Kova iskrenuo zglob pri izlasku iz autobusa i da Dizdarević brani..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kovačević; Hebibović, Lazić, Šerbečić, Šabanović; Đokanović, Velkoski, Šišić, Tatar, Milanović; Ahmetović.
Na klupi su ostali: Dizdarević, Kurdić, Gavrić, Imamović, Salčin, Guzina i Mustafić.
Na klupi su ostali: Dizdarević, Kurdić, Gavrić, Imamović, Salčin, Guzina i Mustafić.
-
Historicar
- Kontakt:
Jel neko zna da li je Tatar ikada igrao ovu poziciju prije dolaska u Sarajevo ?
- ElCartel11
- Kontakt:
Da vidimo Djoku od pocetka 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Tatar na pripremama bio dobar na ovoj poziciji
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- ElCartel11
- Kontakt:
Djokanovic aBd od veceras nas novi "Mujakic". Stanoje kad se vrati moze biti backup 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kazu strucnjaci mladi u FKS ne igraju
Kovačević
Šabanovic
Šerbercic
Djokanovic
Kovačević
Šabanovic
Šerbercic
Djokanovic
Đokanović je sa 18 godina pukom slučanošću zaigrao pred 50k navijaca LS, te je sad isto slučajno u prvoj postavi. Hus ne voli mlade.
Za se koji spominju akademiju, pogotovo nas ahbab @Samozdravlj.
Kad je neko kvalitet, dovoljno mu je i 20 minuta, a ako nije ni nakon 10 utakmica nista pokazati nece.
Đokanoviću odma produziti ugovor.
Za se koji spominju akademiju, pogotovo nas ahbab @Samozdravlj.
Kad je neko kvalitet, dovoljno mu je i 20 minuta, a ako nije ni nakon 10 utakmica nista pokazati nece.
Đokanoviću odma produziti ugovor.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.