Fact.BosanacGorstak je napisao/la:Kakve ja veze imam sa zemljom u Simin Hanu,Srpskim kucama i slicnoPenaltiky je napisao/la:Pa naravno da nam smetate, nakon svake vaše utakmice tri dana balega i znoj smrde na Tušnju.
Ono će o kupovini sudija.
Nikad ja Tuzlanskim Srbima neću halalit što su zemlju i kuće prodali takvim kao ti.![]()
Tacno se vidi da stogodisnji post od trofeja ima ogromne traume za Fukare.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
PiazzaGrande
Sigurno jedno od najugodnijih gostovanja, ljudi fantasticni, atmosfera prijateljska...svaka castAddict je napisao/la: Ma neka pobijedi bolji, samo neka bude pošteno pa ko koga. Uvijek su to bile dobre utakmice između Želje i Mladosti, lani ona 2:2 kod nas jedna od najboljih u sezoni sigurno. Uvijek dođe dosta Manijaka I stadion bude pun, atmosfera prava prijateljska, ispred stadiona vaši I naši lagano uz pivo ili sok se druže, vrlo rijetka slika s naših terena.
Ko god imalo cijeni fudbal zna da je Kakanj jedna od rijetkih sredina gdje možeš doći a da ne čuješ ni uvredu a kamo li da ti šta fali,to mogu potvrditi i neki koji su na forumu a bili su kod nas, bez obzira jesu li došli iz Sarajeva, Mostara, Banja Luke... Svejedno.
Valjda su ljudi vidjeli sa nismo nikakvi seljaci i sohari nego normalna raja koja cijeni fudbal. Mala sredina jesmo ali divljaci nismo.
Ja sam na to ponosan i neka tako i ostane.
Dobro vi nama došli a i mi vama ove a i aBd i naredne sezone.
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 21 jul 2019, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!
Da mi ovo kaže navijač kluba koji ima tradiciju, trofej ili navijače pa haj, ali kad mi to kaže navijač čiji klub ima jedno vime, fan shop u pekari i bus, puno li je.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Helćo činjenica je da idete stranputicom, gubite se. I kroz forum to dolazi do izražaja, svašta razlog može biti 
E da vidimo šta će ponuditi prvi derbi za titulu u ovoj sezoni
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto ti placas nekogBosanacGorstak je napisao/la: Da imamo uhodan sistem,nebi dovodili dobre i kvalitetne igrace nego bi jednostavno ligu zavrsavali na taj nacin.
Nego nam bolje placati Ubiparipa,Crnkica,Saida,Kostica(sada povrijeden),Sesara i slicno a mozemo za te pare svakog sudca zavrsiti.
To je zapravo ovogodisnja Slobodina strategija.
-
glavniurednik
- Kontakt:
Tuzla City je za Slobodu gigant realno.
Imaju ljudi isto što i vi, a postoje 90 godina manje.Penaltiky je napisao/la:Da mi ovo kaže navijač kluba koji ima tradiciju, trofej ili navijače pa haj, ali kad mi to kaže navijač čiji klub ima jedno vime, fan shop u pekari i bus, puno li je.
Sta pitarima ne udje majko...
Al dobar i Zrinjski u polju imali su i oni 100% priliku.
Al dobar i Zrinjski u polju imali su i oni 100% priliku.
Koliko ima raje na Kosevu?
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
15 do 17k, al velik stadion pa se čini manje.dejavu je napisao/la:Koliko ima raje na Kosevu?
Ovo će Zrinjski dobiti. Irfan Hadžić meni isti Edin Džeko, mogao bi biti novi Elvir Koljić.
budi objektivan malo, ima ovdje i vise od 20Osim13 je napisao/la:15 do 17k, al velik stadion pa se čini manje.dejavu je napisao/la:Koliko ima raje na Kosevu?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Odličan igrač fakat.Addict je napisao/la:Ovo će Zrinjski dobiti. Irfan Hadžić meni isti Edin Džeko, mogao bi biti novi Elvir Koljić.
irfo je napisao/la:budi objektivan malo, ima ovdje i vise od 20Osim13 je napisao/la:15 do 17k, al velik stadion pa se čini manje.dejavu je napisao/la:Koliko ima raje na Kosevu?
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ja sam se iznenadio, kontao sam da je onaj obicni golgeter tipa Krpic koji sam ceka loptu, ali je potpuno drugaciji tip, bas slican Koljicu. Sigurno ce sada u puno boljoj ekipi doci jos vise do izrazaja.Addict je napisao/la:Ovo će Zrinjski dobiti. Irfan Hadžić meni isti Edin Džeko, mogao bi biti novi Elvir Koljić.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Nevjerojatno koliko je za svoju visinu brz i pokretljiv. Ako bude išlo Zrinju mogao bi biti prvi strijelac.
Momak izgleda baš jako.
Momak izgleda baš jako.
- prisonbreak
- Kontakt:
Bosnjakovic, frajer nikako nije human
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Treba reći da je Zrinjski ubo sa dovođenjem Hadžića, onakav sprint na onakvu visinu, pokretljiviji je i od Džeke...Addict je napisao/la:Nevjerojatno koliko je za svoju visinu brz i pokretljiv. Ako bude išlo Zrinju mogao bi biti prvi strijelac.
Momak izgleda baš jako.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- ASD
- Kontakt:
Peco je strašan igrač.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.