------------------------Šehić--------------
-----Marković----Kerla----Vasilić----Radovanović
----------------Savić--------Mešić----
------Stanić/Bešlija--------Zeba------Čolić/Višća----
--------------------Popović-----------
I tako
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

avlami97 je napisao/la:Bez obzira na ovu današnju pobjedu Borca u Travniku i dalje sam optimista da ćemo odbraniti titulu. Prva u nizu pobjeda će se dogoditi sutra ako Bog da, a potom Branitelj i kao šlag na tortu ove godine, treba oderati Borac u Banjaluci. Jedini pravi konkurent za titulu će nam biti Široki. U 2010. godini smo igrali 5 puta sa Borcem i niti jednom nismo izgubili, pa nećemo ni sada, ali prije Borca treba oderati Budućnost. Najkasnije do petog kola proljetnog dijela ćemo zasjesti na lidersku poziciju i nećemo je ispuštati do kraja. Sutra svi na Grbavicu u nove pohode i pobjede. Željo je šampion.
umjesto mešića ja bi ocekivao perakaellaxaz je napisao/la:------------------------Šehić-----------------
Marković--------Vasilić-------Kerla--------Radovanović
------------------------Mešić----------------------------
----------------------------------Savić----------------
-----------------Zeba------------------------------
------Čolić------------------------------Višća---------
----------------------Popović--------------------
Možda danas budemo izgledali ovako.
Stanic desno, Colic lijevo.......Visca kao dzoker u poluvremenu, po potrebi......tm_ludak je napisao/la:umjesto mešića ja bi ocekivao perakaellaxaz je napisao/la:------------------------Šehić-----------------
Marković--------Vasilić-------Kerla--------Radovanović
------------------------Mešić----------------------------
----------------------------------Savić----------------
-----------------Zeba------------------------------
------Čolić------------------------------Višća---------
----------------------Popović--------------------
Možda danas budemo izgledali ovako.
nemoj iznosit licne podatke ima ovdje raznoraznih bolesnika...Mirsad94 je napisao/la:ja sam medju ovim dobitnicima karte za danjeasnju utakmicu,ali nisam u mogucnosti nikako da odem van sam grada,neplanski je ispalo da idem,tako da nemogu na utakmicu.ako neko zeli da uzme moju kartu neka ode do energoinvesta i uzme je,ja sam ovaj mirsad ibrahaimovic.neznam da li je to moguce da se uradi bez nekog dokumenta(licne karte ili sl).ali samo da kazem ako neko zeli nekad tamo i pokusa uzeti karu od mirsad ibrahimovica,jer ce u protivnom bezveze da probadne karte.
Meni se cini da vi gubiteLjumani_Banovici je napisao/la:Šmigalović je dobro šutirao sa distance, no preko gola Šehića. Gosti u uvodnim minutama pokazuju dobru igru, a još ništa nismo vidjeli od aktuelnog prvaka države.
Haskić sam pred Šehićem, ali golman domaćih uz pomoć stative brani udarac gostujućeg napadača
jeli se ovo meni cini ili mi napadamo !?![]()
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 34 gosta.