NK Široki Brijeg

forza_juve
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la forza_juve » 07 nov 2010, 17:02

skandirati vedranu puljicu javi se javi se SRAMOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 nov 2010, 17:03

Nema pomoci ovakvim likovima,i Bog je digao ruke od njih.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 07 nov 2010, 17:03

" НА $!
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 07 nov 2010, 17:05

Ma nisu ni oni krivi koliko im to ova hebena drzava dopusta.Kako ces ocekivat nesto normalno u drzavi gdje dopustaju da se unose fašističke zastave i skandiraju svakava sranja.Ta djeca il ljudi kako da ih nazovem ne dolaze ni 5% na stadion da gledaju tekmu il da bodre svoj tim nego iz skroz drugih razloga.Al sta ces tako su ih naucili djedovi i ocevi...

Dodjite na Kosevo na uzvratu sljedece pousezone,pogledajte sta je navijanje,kako se bodri svoj klub a ako ste vec toliki sipatizeri susjedne drzave niko vas ne sprecava da se izivljavate na njihovim utakmicama ( al pitanje je bi li mogli unositi obiljezja koja vam dopustaju u vasem gusterskom leglu).

Najvise me iznenadjuju ove plave komsinice (cast izuzecima),da im samo porucim ako nas zele zgaziti il nesto slicno blizu smo pa izvolite,škutori bez pištolja i kamena to nisu u mogućnosti
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 07 nov 2010, 17:05

A tek ona zastava na kraju :? :? :? deklarirani fasisti.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

E=mc2
Kontakt:

Post Postao/la E=mc2 » 07 nov 2010, 17:06

Neka vas sram i stid bude momku koji je ubijen skandirate sa "javi se, javi se". Zagrmite samo kad spominjete balije i turke. Vrhunac svega je ona nacistička zastava sa svastikom na sredini. Žalosno je to da fašizam još živi na ovim prostorima.
Vi ste bruka i sramota Hrvatskog naroda!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 07 nov 2010, 17:07

Fasizam i nacisticke "svastike" u srcu Evrope u 21 vijeku. Od NS BiH zahtjevam da se ovaj klub zbog toga smjesta izbaci u trecu ligu! To ce i UEFA zdusno podrzati,kao primjer ostalima,kojima bi tako nesto moglo pasti na pamet u Evropi,mada ne vjerujem da jos negdje takvi zatucani tipovi postoje!

Moje misljenje ce promjeniti samo ako neko od Sirokobrijezana,kad se vrate sa stadiona,ovdje nedvosmisleno osudi takve stvari i time pokaze da nisu svi ustashe i fasisti!
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 07 nov 2010, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 07 nov 2010, 17:09

Zastava HITLEROVE NACISTICKE NJEMACKE pored zastave Vatikana.Pa ja da sam Hrvat i katolik umro bih od stida. Fasizam nazalost jos uvijek zivi,stidite se,fudbal je ovdje nebitan. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Prika
Kontakt:

Post Postao/la Prika » 07 nov 2010, 17:10

Ukidanje ove teme bi bilo najbolje,jer zasita ne zasluzuju da imaju temu na ovom forumu .

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 07 nov 2010, 17:14

bakacar je napisao/la:Selo pobjedi grad,kuknjava i nevjerica ultrakulturnih sarajlija koji nemaju pojma sto je to nacionalizm,a pjevaju nepostojece himne nekih izmisljenih drzava i provociraju publiku sa pokojnikom,svi ste vi isti,**** sa sela i iz urbanog islamskog sarajeva! :mrgreen:
Bolje ti je da pazis sta govoris!!!!
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

bakacar
Kontakt:

Post Postao/la bakacar » 07 nov 2010, 17:15

sto?izgrdit ces me! :mrgreen: :mrgreen:

NEGDJE USTASE,negdje vehabije!

slika

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 nov 2010, 17:15

ma sta vam je samo hladno poslati austriji iz beca ove slike i zdravo :) sta se maltretirate i pisete pa nije tito bez razloga drzo to pod sankcijama
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 07 nov 2010, 17:20

bakacar je napisao/la:Ja sam ovdje neutralan,a ti nauci pisati i skloni te paradrzavne ljiljane sa nk zeljeznicara!
Ti da bih volio ovu drzavu tebi ljiljani nebi smetali.

taracess
Kontakt:

Post Postao/la taracess » 07 nov 2010, 17:21

ne mozete se vaditi na vehabije ili an bilo sta...

primitivni ste do bola.... kazem vam ja kao hrvat i kao navijac... obiso sam sve stadione u BiH... vi ste sramota i za Hrvate i za navijacku kulturu... bruka i sramota jer ste najgora publika na BiH terenima... mislim ok malo vas je i neka je, ali zar nebi trebao biti cilj da budes gospodin i covjek, a ne da ostavljas utisak nekog primitivnog kompleksasa koji nigdje guzicom nije mako pa mrzi sve sto je drugacije... kako vas nije sramota radi djece svoje koja ce postat ono sto ste i vi... i nikad nije vadiona neko drugi... gledaj sebe, navijaj za svoj klub... to je osnova navijacke kulture... a vi ovako ispadate nista i pisate se na sve sto se u tom vasem klubu dobro radi... limitirate ga samim svojim ponasanjem... ljudi vam u sarajevu psovke nisu uputili, ucite od boljih, niej sramota majka mu stara..ccc
Zadnja izmjena: taracess, dana/u 07 nov 2010, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 07 nov 2010, 17:24

Onaj box vas gdje vas trpaju ko kerove i oni dimljacari na kucama pored stadiona skupite se i u kakvu ludnicu , skandiranje onakvo mrtvom covjeku cccc i zar stvarno mislite da nas ono ubij ubij ubij turcina vrijedja ?

[youtube][/youtube] 0:55

Selo nikad nece biti grad !

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 07 nov 2010, 17:26

Ja se iskreno nadam da ćete dobiti drakonsku kaznu za onu NACISTIČKU zastavu kojom ste mahali, a svakako je zaslužujete. Samo da nee mislite da sam nacionalno ofarbam stara mi je hrvatica, a tetak iz Sovića kod Gruda, razumijem hrvatstvo, i donekle ustaštvo, ali za SVASTTIKU i NACIZAM nema mjesta.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 nov 2010, 17:28

Samo F.K.S !! je napisao/la:Onaj box vas gdje vas trpaju ko kerove i oni dimljacari na kucama pored stadiona skupite se i u kakvu ludnicu , skandiranje onakvo mrtvom covjeku cccc i zar stvarno mislite da nas ono ubij ubij ubij turcina vrijedja ?

[youtube][/youtube] 0:55

Selo nikad nece biti grad !
pratite od 0.56 ako ko nije skontaooo
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 07 nov 2010, 17:29

BlueBoy1921 je napisao/la:Ja se iskreno nadam da ćete dobiti drakonsku kaznu za onu NACISTIČKU zastavu kojom ste mahali, a svakako je zaslužujete. Samo da nee mislite da sam nacionalno ofarbam stara mi je hrvatica, a tetak iz Sovića kod Gruda, razumijem hrvatstvo, i donekle ustaštvo, ali za SVASTTIKU i NACIZAM nema mjesta.
A sta ce jadovi ne znaju ni oni sta donose na utakmice.Da je Bin Laden rodjen u Austriji ili sl. sirili bi njegove slike na tribinama :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 07 nov 2010, 17:30

Čestitke na pobjedi,ovo je već pomalo kompleks

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 07 nov 2010, 17:31

Onako relano....Smijesni ste svi koji se ovdje raspravljate o ovim stvarima,.Nasa drzava je duboko podijeljena htjeli to neki priznati ili ne...Sto se tice samih navijaca, parola, zastava..zna se koja struktura ljudi cini najvatrenije navijace svih klubova...Od goreg oca i od gore matere...Tu mozga puno nema i komentarisati bilo koje uzvike ili parole ili zastave je smijesno..Nazalost zbog takvih ova drzava ne moze normalno da funkcionise vec godinama...Oni salju pogresnu sliku onim drugima da oni kao nekoga predstavljaju...Zbog takvih je i rat bio..Zali boze svih normalnih ljudi kojima nacionalizam nije na prvom mjestu i koji samo zele normalan zivot za sebe i za svoju familiju bilo gdje da se oni nalaze..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []