Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
e kume potpis ti za ovo,ja sam kristicu psovao 10 minuta,sigurno mu se svidza onaj postupak,da je normalan savez,kaznio bi siroki bar 5 utakmica da igraju van onog sela,one fasiste fino zumiran na kaseti,i lagano u celiju gurnut ih,da je se na kosevu navijalo nacionalisticki,kristic bi bar 5 puta spomenuo,onako suti pizda,...Denizmare je napisao/la:Ne znam sta ce reci moderator i ne zanima me,ali kako pricati o fudbalu kada u 21 vijeku se na stadionu dize u zrak zastava HITLEROVE NACISTICKE NJEMACKE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ljudi moji gdje mi to zivimo,3 puta kamera prikaze tu zastavu,a onaj debeli debil Kristic ne smije da kaze sta vidi,policija ne reaguje. Pa majko moja sto me rodi na debilnom Balkanu.
A vi pricate o utakmici ,navijanju,pa ako se ovo ne kazni mi smo kao drustvo onda propali.I to pored zastave Vatikana. Molim sve dobronamjerne Hrvate da dignu glas protiv ovoga i vrate nadu da nismo svi isti.
Je li moguce da sam jedini ja ovo vidio![]()
![]()
![]()
Pa koga kazniti, smusene navijace koji veliciju svastiku, a kamara tamnoputih igra u Sirokom bez kojih taj klub ne bi moga nista ozbiljno napraviti u fudbalu.Denizmare je napisao/la:Ne znam sta ce reci moderator i ne zanima me,ali kako pricati o fudbalu kada u 21 vijeku se na stadionu dize u zrak zastava HITLEROVE NACISTICKE NJEMACKE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ljudi moji gdje mi to zivimo,3 puta kamera prikaze tu zastavu,a onaj debeli debil Kristic ne smije da kaze sta vidi,policija ne reaguje. Pa majko moja sto me rodi na debilnom Balkanu.
A vi pricate o utakmici ,navijanju,pa ako se ovo ne kazni mi smo kao drustvo onda propali.I to pored zastave Vatikana. Molim sve dobronamjerne Hrvate da dignu glas protiv ovoga i vrate nadu da nismo svi isti.
![]()
![]()
Gdje da prebacimo,K.R.C je napisao/la:Pa koga kazniti, smusene navijace koji veliciju svastiku, a kamara tamnoputih igra u Sirokom bez kojih taj klub ne bi moga nista ozbiljno napraviti u fudbalu.Denizmare je napisao/la:Ne znam sta ce reci moderator i ne zanima me,ali kako pricati o fudbalu kada u 21 vijeku se na stadionu dize u zrak zastava HITLEROVE NACISTICKE NJEMACKE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znas i sam kako je Eduardo postao hrvatina, a sa tribina se cuje .... spremni.
No ovo je tema FK Sarajevo, pa bi ovakve diskusije trebali prebaciti na drugo mjesto.
Elegant je napisao/la:Ja bi zamolio sve navijace Sarajeva i ostale kulturne navijace na forumu, da ne nasjedaju na provokacije od strane dokazanih fasista i nacijonalista.
Mi smo ljudi iz grada imamo kulturu, to nije nas nivo.
blueboy, odgledal ti tekmu? vidjel' cime skripari masu i sta pjevaju? sjecas li se kako su nas docekali i ispratili 2003. kad smo se s leotarom borili za titulu? ako su ikada trebali reagovati, to je sada. 100% sam uz njih.BlueBoy1921 je napisao/la:Bas me interesuje hoće li vaše udruženje opet reagovati preko avaza, jer sada ztreba reagovati a praviti sra.nja pred derbi...
A zar stvarno mislis da ce onakav savez bilo sta radit valja fotelje spasitDenizmare je napisao/la:Ma ovo je za svaku osudu,pa porede mene da neko dodje sa fasistickom zastavom u guzu bi mu je zagurao da mi je brat. Ako NSBIH ovo ne sankcionise onda stvarno ja ne znam sta normalan covjek u ovoj drzavi vise ima sta traziti.Svasta mozes ocekivati od ovih sirokih debila,ali moram priznati da sam sad ostao frapiran.....
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dave, hurem, laznokrilo, rimljanin90, ubipara, Varijantas8 i 60 gostiju.