FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bate ako ispadne, nemamo sanse, Rosenborg, mozemo, gledam im protivnike prosle sezone, svakog bi i mi prosli, osim sto su i oni ispali od Celtica, slicnom go razlikom ko i mi, jaci su, al ne mora nista znacit, izbacivali smo jace, brinu me povrede, bez najjaceg sastava nemam sta trazit, ako budemo u spremi punoj mozemo ih nekako. Katastrofa opet, da smo makar Aik imali bi dosta vecu sansu, al najtezi od najtezi opet, mada su oni daleko od Celtica, jaki su al ne tolko, i njima je prisjelo sigurno, za njih smo i mi najtezi
Mi da kojim slucajem prodajemo ovaj par,u pley ofu kakve smo sreće bi udarili na Manchester Jun.
Ma idemo na Bate da im jrbemo nanu batinu
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Kako glupo pitanje, konstatacija sta li već, da ne povjerujes..ado-hz je napisao/la:i sta sad????
igrati 120% protiv ovih kretene pa ga popushiti u ligi, ili igrati onoliko eto da ispadnemo casno i cuvati se za lige????
Necemo igrati nikako, ostat u sarajevu..
-
Pitaristok
- Kontakt:
Al nisu oni nesto, mozemo igrat sa njima, imamo bar 40%sanse
Još samo dva igraca da dovedemo, al beton, ne da bi se moglo igrat sa ovim Rosenbergom... izbacamo ih glat.
Ne treba ocajavat uopste, treba ovo namlatit.
Ne treba ocajavat uopste, treba ovo namlatit.
Navijacki imamo, realno 25% plafonPitaristok je napisao/la:Al nisu oni nesto, mozemo igrat sa njima, imamo bar 40%sanse
J*** ti lopticu!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Haj sto smo mi kurate srece, vec sto su Bate/Rosenborg... od toliko ekipa, oni najjaceg izvukose....
1946~
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ko ima veci koef, Bate ili Rosenborg?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bolje ispasti od jaceg i atraktivnog protivnika nego ispasti od nekog neatrativnog 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sad se samo nadati da će Oremuš i ovi povrijeđeni da se oporave za ovaj dvomeč, a i da kakvo pojačanje možda uleti još. Treba ispitati ovo oko Šerbečića, tj. da li bi imao pravo igrati protiv ovih svojih idiota. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovi iz uefe citaju forum mamu im, treba samo kontra pricat
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Sansi imamo al mnogo mnjih kad bi isli na druge, izbacivali smo Atromitos, tim koji nije poraza imo kuci a dolazili im svi grcki velikani, sve je moguce, Rosenborg nije ko Celtic, pa Celtic ih je izbacivo zadnji godina i to ko i nas, ako vec nemamo srece u zdrijebu daj makar u utakmici, mozemo proc, al tesko, Bate ako dodje, finansijski gigant, pobjedjivali Chelzija, s njima nemamo sanse, a ovi, mozemo, izbacivali smo i prije iz njihove drzavepasica je napisao/la:Izbaciti cemo mi ovaj Rosenborg, zivi bili pa vidjeli! Jeste da je najgori moguci par, al nije da smo bez sansi kao sto smo bili kad smo Celtic izvukli.
Šta ste se ba prepali. IDEMO IM YEBAT MAJKU BA!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Prolazimo dalje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Uzimamo njihov koef. U playoff?
- tutankamon1905
- Kontakt:
Gutavo, al uz još par dobrih utakmica i ozbiljnost kao dosad možete se pošamarat i sa jednima i sa drugima. Sretno 
BATE 27000hordasDoboj je napisao/la:Ko ima veci koef, Bate ili Rosenborg?
Rosenborg 11 500
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 11 gostiju.