FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Giorgio Marchetti uhljup koji je kriv za izvlacenje hahahaha
Imamol sansi da budemo nosioci u PO ako prodjemo Rosenborg, kakav im je koeficijent i da li mi uopste uzimamo njihov u slučaju prolaska?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- hordasDoboj
- Kontakt:
Daj nam onda Batea, da ih rastavimo na proste faktore i ko nosioci u play offextazy je napisao/la:BATE 27000hordasDoboj je napisao/la:Ko ima veci koef, Bate ili Rosenborg?
Rosenborg 11 500
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
michplatini
- Kontakt:
Pozz brate Belose hehebelosevic28 je napisao/la:Danas oko 12 h.
Pozz za brata Platinija s foruma, konacno smo dosli na svoje, nekako smo najvise Andreja prizivali
Ma bitno je da je dobio sansu na svojoj poziciji a sad je na njemu da pokaze od cega je.Ima tu jos mnogo prostora za napredak i to je veliki kapital kluba u svakom smislu.
Nosioci u 3 kolu su iz 3 kola LP, a nenosioci 10 koji prodju, u PO imas 6 nosioca i 10 nenosioca, kad nestane nosioca, izvlaci se nenosilac sa nenoslicembodi123 je napisao/la:Imamol sansi da budemo nosioci u PO ako prodjemo Rosenborg, kakav im je koeficijent i da li mi uopste uzimamo njihov u slučaju prolaska?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Njima je sezona uveliko u toku. Nama dolaze u baš takmičarskoj formi, do nas će imat 20 odigranih utakmica samo u ligi a mi ćemo u tom trenutku imat tri utakmice. Yebeno, ne znam, najgori mogući par. Normalno, ako dođe Rosenborg. A BATE je po meni još gori.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma nosioci su ovi sto ispadnu iz LPbodi123 je napisao/la:Imamol sansi da budemo nosioci u PO ako prodjemo Rosenborg, kakav im je koeficijent i da li mi uopste uzimamo njihov u slučaju prolaska?
Ja mislim da mi ovo mozemo proci, iako smo mogli puno bolje proci, kao i uvijek
Sve mi znamo.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Imamo mi šanse protiv ovih ekipa, i to fine šanse jer je njihov fudbal daleko bliži nama nego Celticu al još ne mogu vjerovat ovu našu yebenu sreću. Fuj!!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zna li se gdje prvu igramo.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Zar nije pisalo da ova 2 mjesta nosioca zauzimaju 2 najveca koef iz EL. A ako izbacis nosioca, preuzimaš njihov koeff sljedece kolo?extazy je napisao/la:Nosioci u 3 kolu su iz 3 kola LP, a nenosioci 10 koji prodju, u PO imas 6 nosioca i 10 nenosioca, kad nestane nosioca, izvlaci se nenosilac sa nenoslicembodi123 je napisao/la:Imamol sansi da budemo nosioci u PO ako prodjemo Rosenborg, kakav im je koeficijent i da li mi uopste uzimamo njihov u slučaju prolaska?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šerbečić će imati pravo nastupa ako budemo igrali sa Rosenburgom.
FK Sarajevo
Šta god da bude u ovom dvomeču, ne zamjeram momcima. Jednostavno se ne da naletiti na nekog po kvalitetu nama blizu, pa da se pošteno koljemo. Neće **** sreća, pa neće. Osvojiti opet ligu ako Bog da, a za evropu ganjati nekad kad se malo i ova polunafaka naša popravi. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Može se protiv Rosenborga.
Ma nea pokvarise mi dan uhljupi iz Uefe sad se ne može ni radit, pu pu
Pa jbt 1 od 5 to je 20% sansi da izvučemo najgori par i mi opet rutinski izvlačimo najgore
Nisam siguran ni da Serba moze igrat, vjerovatno su se ogradili Norvežani
Imamo s njima vjerovatno oko 35-40 % sansi, s Bateom imamo 15- 20% maks
Ma nea nećemo mi nikad uc u grupe, ovo je zalosno da iz godine u godinu najgore izvlačimo
Pa jbt 1 od 5 to je 20% sansi da izvučemo najgori par i mi opet rutinski izvlačimo najgore
Ma nea nećemo mi nikad uc u grupe, ovo je zalosno da iz godine u godinu najgore izvlačimo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- ThrillerHz
- Kontakt:
Tako pise na njihovoj stranici, jer to je sad ovaj novi Champions PathhordasDoboj je napisao/la:Zar nije pisalo da ova 2 mjesta nosioca zauzimaju 2 najveca koef iz EL. A ako izbacis nosioca, preuzimaš njihov koeff sljedece kolo?extazy je napisao/la:Nosioci u 3 kolu su iz 3 kola LP, a nenosioci 10 koji prodju, u PO imas 6 nosioca i 10 nenosioca, kad nestane nosioca, izvlaci se nenosilac sa nenoslicembodi123 je napisao/la:Imamol sansi da budemo nosioci u PO ako prodjemo Rosenborg, kakav im je koeficijent i da li mi uopste uzimamo njihov u slučaju prolaska?
1946~
Besim Serbecic ima pravo nastupa
Kućiamypitar je napisao/la:Zna li se gdje prvu igramo.
Može Besim igrati,evo pišebodi123 je napisao/la:Ma nea pokvarise mi dan uhljupi iz Uefe sad se ne može ni radit, pu pu
bodi123 je napisao/la:Imamol sansi da budemo nosioci u PO ako prodjemo Rosenborg, kakav im je koeficijent i da li mi uopste uzimamo njihov u slučaju prolaska?
Po ovome, trenunto su Astana i Sheriff nosioci u play-offu, Nama dakle treba da sad u 2. pretkolu ispadne ili Astana (igraju s Santa Colomom) ili Sheriff (igraju s Partizanijem). Naravno, da se ne dese neka iznenađenja u 2. pretkolu.The six teams eliminated from the UEFA Champions League third qualifying round champions path will be seeded, along with the two teams emerging from the ties in the third qualifying round of this competition's champions path that involved the seeds with the highest coefficients.
EDIT. Ima i Ludogorets. Dakle piši propalo
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★