PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Sinoć se spominjao Rašo a danas opet Olovski boj. Vraćaju se Prepucavanja u velikom stilu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jeste vi smjesni
skoroalen je napisao/la:Sinoć se spominjao Rašo a danas opet Olovski boj. Vraćaju se Prepucavanja u velikom stilu.

Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
Raso je bio veliki dio kluba.Treba ga spomenut s vremena na vrjeme.skoroalen je napisao/la:Sinoć se spominjao Rašo a danas opet Olovski boj. Vraćaju se Prepucavanja u velikom stilu.
23
Vrijeme*, klado nepismena.GOAT je napisao/la:Raso je bio veliki dio kluba.Treba ga spomenut s vremena na vrjeme.skoroalen je napisao/la:Sinoć se spominjao Rašo a danas opet Olovski boj. Vraćaju se Prepucavanja u velikom stilu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Kolko je bicasi u carobnoj gracanici ovih dana??#samopitamsehic96 je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Sinoć se spominjao Rašo a danas opet Olovski boj. Vraćaju se Prepucavanja u velikom stilu.![]()
Kakve vi belaje spomjinjete, il vam je 16 godina pa vas lozi kamenjanje talibansko, il ne znam, smjesno je sve to, pogledajte kad tuce u Poljskoj il naletit na njih, to su problemi i belaji a ne niko na nikog ne smije da naleti, kod nas sve u coporu, jedino tako jaki, ako su me ikad napali u coporu su bili, a plus na to oruzje svako ima, smjesno stvarno, cekam opet Poljake i nesto slicno i onda cemo pricat o belaju, a ovo po nasoj ligi, gdje 5 drotova otjera skupinu, smjesno je to sve, ima mangupa na obije strane, al manjina je to, po nasoj ligi belaji su smjesni jer se svode na kamenjanje i HAJDEEE al niko se ne mrda, shvatit cete nekad da je to samo akter
#dođešprovjerišijošpopijemoikojegtuzlakajačastimSariel1987 je napisao/la:Kolko je bicasi u carobnoj gracanici ovih dana??#samopitamsehic96 je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Sinoć se spominjao Rašo a danas opet Olovski boj. Vraćaju se Prepucavanja u velikom stilu.![]()
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba ti roditelje **** s vremena na vrijeme. Razumijem to jer da nije bilo njega ti ne bi Sarajeva očima vidio. **** i tebe i tvoje roditelje koji su došli ovdje i koji su odgojili ovako bolesnog idiota. Tačno se vidi kako su ti roditelji u dimijama došli 1996. godine ovdje nabijem ih na krc. Znaš li debilčino bolesna za koliko je on ubistava kriv i to je direktno vezano za ovaj grad. Grad ste zagadili čobani smrdljivi, do jučer se sa planine dovikivali a sad u mom gradu spominje krvnike koji su terorisali građane Sarajeva i diči se sa tim. Da te znam prošao bi ko Viole u okršaju sa Manijacima kod Katedrale.GOAT je napisao/la:Raso je bio veliki dio kluba.Treba ga spomenut s vremena na vrjeme.skoroalen je napisao/la:Sinoć se spominjao Rašo a danas opet Olovski boj. Vraćaju se Prepucavanja u velikom stilu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma smiješno bgm.extazy je napisao/la:Kakve vi belaje spomjinjete, il vam je 16 godina pa vas lozi kamenjanje talibansko, il ne znam, smjesno je sve to, pogledajte kad tuce u Poljskoj il naletit na njih, to su problemi i belaji a ne niko na nikog ne smije da naleti, kod nas sve u coporu, jedino tako jaki, ako su me ikad napali u coporu su bili, a plus na to oruzje svako ima, smjesno stvarno, cekam opet Poljake i nesto slicno i onda cemo pricat o belaju, a ovo po nasoj ligi, gdje 5 drotova otjera skupinu, smjesno je to sve, ima mangupa na obije strane, al manjina je to, po nasoj ligi belaji su smjesni jer se svode na kamenjanje i HAJDEEE al niko se ne mrda, shvatit cete nekad da je to samo akter
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
A kad iz tvog tabora pocnu vrijedati sa nekim nacistima i NDH onda sutis pi.cko malaMortemHz je napisao/la:Treba ti roditelje **** s vremena na vrijeme. Razumijem to jer da nije bilo njega ti ne bi Sarajeva očima vidio. **** i tebe i tvoje roditelje koji su došli ovdje i koji su odgojili ovako bolesnog idiota. Tačno se vidi kako su ti roditelji u dimijama došli 1996. godine ovdje nabijem ih na krc. Znaš li debilčino bolesna za koliko je on ubistava kriv i to je direktno vezano za ovaj grad. Grad ste zagadili čobani smrdljivi, do jučer se sa planine dovikivali a sad u mom gradu spominje krvnike koji su terorisali građane Sarajeva i diči se sa tim. Da te znam prošao bi ko Viole u okršaju sa Manijacima kod Katedrale.GOAT je napisao/la:Raso je bio veliki dio kluba.Treba ga spomenut s vremena na vrjeme.skoroalen je napisao/la:Sinoć se spominjao Rašo a danas opet Olovski boj. Vraćaju se Prepucavanja u velikom stilu.
P.S ne opravdavam ratne zlocince poput Rase samo pokazujem vasu dvolicnost
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 22 jul 2019, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Fuj.GOAT je napisao/la:Raso je bio veliki dio kluba.Treba ga spomenut s vremena na vrjeme.skoroalen je napisao/la:Sinoć se spominjao Rašo a danas opet Olovski boj. Vraćaju se Prepucavanja u velikom stilu.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Posljednje upozorenje.MortemHz je napisao/la:Treba ti roditelje **** s vremena na vrijeme. Razumijem to jer da nije bilo njega ti ne bi Sarajeva očima vidio. **** i tebe i tvoje roditelje koji su došli ovdje i koji su odgojili ovako bolesnog idiota. Tačno se vidi kako su ti roditelji u dimijama došli 1996. godine ovdje nabijem ih na krc. Znaš li debilčino bolesna za koliko je on ubistava kriv i to je direktno vezano za ovaj grad. Grad ste zagadili čobani smrdljivi, do jučer se sa planine dovikivali a sad u mom gradu spominje krvnike koji su terorisali građane Sarajeva i diči se sa tim. Da te znam prošao bi ko Viole u okršaju sa Manijacima kod Katedrale.GOAT je napisao/la:Raso je bio veliki dio kluba.Treba ga spomenut s vremena na vrjeme.skoroalen je napisao/la:Sinoć se spominjao Rašo a danas opet Olovski boj. Vraćaju se Prepucavanja u velikom stilu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vidi se po izboru rijeci da je taj koji je to izrekao neki veliki gospodin.duplakruna46 je napisao/la:“‘Ta zna papak sta je Sarajevo? Sta papak zna sta je mahalsko dijete,nista. Papak ce vazda biti papak, ma koliko god se skolovao u Sarajevu! U sarajevskim mahalama je vazda bilo isto. Raja navijala za Sarajevo, papci i klosari za manji klub.”
Ukratko, o ovih 100 tisuca Aboridzana sa Grbavice, ciji je I DALJE UZOR Ivan Lendric!
#Punoljetstvo
- WestTrebina
- Kontakt:
Trebo si mu to crvenim slovima morteme

Pa bas zbog toga sam i ja spomeno bivseg clana njihovog kluba.Onda odma zapjeni.Necu psvoat ovdje i spusata se na njegov nivo jer to prave sarajlije ne rade.Poslo sam mu svoj fb nek se javi pa da rascistimo ko ljudi.On ce nekome roditelje nabit uhhh kako cu mu kosti polomit smece jedno pitarsko.BosniaBoston je napisao/la: A kad iz tvog tabora pocnu vrijedati sa nekim nacistima i NDH onda sutis pi.cko mala
23
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
GOAT je napisao/la:Pa bas zbog toga sam i ja spomeno bivseg clana njihovog kluba.Onda odma zapjeni.Necu psvoat ovdje i spusata se na njegov nivo jer to prave sarajlije ne rade.Poslo sam mu svoj fb nek se javi pa da rascistimo ko ljudi.On ce nekome roditelje nabit uhhh kako cu mu kosti polomit smece jedno pitarsko.BosniaBoston je napisao/la: A kad iz tvog tabora pocnu vrijedati sa nekim nacistima i NDH onda sutis pi.cko mala

Paša, hoćeš ti jedan metak u potkoljenicuGOAT je napisao/la:Pa bas zbog toga sam i ja spomeno bivseg clana njihovog kluba.Onda odma zapjeni.Necu psvoat ovdje i spusata se na njegov nivo jer to prave sarajlije ne rade.Poslo sam mu svoj fb nek se javi pa da rascistimo ko ljudi.On ce nekome roditelje nabit uhhh kako cu mu kosti polomit smece jedno pitarsko.BosniaBoston je napisao/la: A kad iz tvog tabora pocnu vrijedati sa nekim nacistima i NDH onda sutis pi.cko mala
- WestTrebina
- Kontakt:
Hocemo livestream!
GOAT nek obuce majicu sa likom ratnog eroja a mortem ljiljanku, da znamo ko je ko
GOAT nek obuce majicu sa likom ratnog eroja a mortem ljiljanku, da znamo ko je ko

Ne bi GOAT nikad prvi, on je to spomenuo jer su ovi spominjali NDH i naciste, a njega to vrijeđa strasno! Dusa draga! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946