Haj ne laziPenaltiky je napisao/la:Ima GOAT knjigu da napiše.
Uloga FKS u finansiranju Velikosrpske Agresije.
Ljudi dečko je bolestan, piše po forumu kako je napisao knjige o NBA i slično.

Haj ne laziPenaltiky je napisao/la:Ima GOAT knjigu da napiše.
Ma pisao neke gluposti i počnu ga prcat. Na šta on odgovara.WestTrebina je napisao/la:Haj ne laziPenaltiky je napisao/la:Ima GOAT knjigu da napiše.
Ljudi dečko je bolestan, piše po forumu kako je napisao knjige o NBA i slično.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GOAT je napisao/la: uozbilji se nemoj me tjerat da ti govorim svasta.Kad budes imo nba sajt od kojeg mozes da zivis javi se,kad budes imo stranicu o nba sa 2,5 mil pratitelja javi se,kad napises knjigu o kosarci i prodas preko hiljadu primjeraka javi se,do tad dobro razmisli kad hoces da napises neznalica.I da pogledaj kolko gsw daje na plate,preko 150mil msm,znaci debelo premasuju cap jer u svakom zakonu ima rupa donki.Sad idi igraj tetris mani se kosarke.
Da Bog sacuva...redbull93 je napisao/la:Nakotilo se svakakve mrake
Negiraju torpedo,partiju,udbu,namjstenu titulu,radovana,zubana,stadion,tana.Ima ovdje materijala da se snimi distrek.Tekashi je napisao/la:Istina koju bi najradije zaboravili, moj GOAT.
A kako znas da nije?Penaltiky je napisao/la:Ima GOAT knjigu da napiše.
GOAT je napisao/la:I smeta im kad im kazes da im je to bio clan kluba a jeste.Tekashi je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Ma pisao neke gluposti i počnu ga prcat. Na šta on odgovara.WestTrebina je napisao/la:Haj ne laziPenaltiky je napisao/la:Ima GOAT knjigu da napiše.
Ljudi dečko je bolestan, piše po forumu kako je napisao knjige o NBA i slično.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GOAT je napisao/la: uozbilji se nemoj me tjerat da ti govorim svasta.Kad budes imo nba sajt od kojeg mozes da zivis javi se,kad budes imo stranicu o nba sa 2,5 mil pratitelja javi se,kad napises knjigu o kosarci i prodas preko hiljadu primjeraka javi se,do tad dobro razmisli kad hoces da napises neznalica.I da pogledaj kolko gsw daje na plate,preko 150mil msm,znaci debelo premasuju cap jer u svakom zakonu ima rupa donki.Sad idi igraj tetris mani se kosarke.
Prvo si nudio džaba al da se plati poštarina.GOAT je napisao/la:@pentik
Jesam li ja svakom ponudio da dodje po istu?Doso jedan lik od vas 40 botova.Sta ja tu mogu ?
A gdje su dokazi za to?Daj dokaz i ja cu reci aferim upravu si ali..Vanja8 je napisao/la:GOAT je napisao/la:I smeta im kad im kazes da im je to bio clan kluba a jeste.Tekashi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
E cuj smeta im...Pa vama je Oda tenkove okretao po stadionu i jos ga zovete vojnik kluba...
Pa Tifa vam je himnu otpjevao sa dignuta tri prsta...
Da ne znate slucajno gdje je i s kim je bila vasa najveca legenda HIVica osip, u maju 1992 dok je gorjela grbavica?GOAT je napisao/la:Negiraju torpedo,partiju,udbu,namjstenu titulu,radovana,zubana,stadion,tana.Ima ovdje materijala da se snimi distrek.Tekashi je napisao/la:Istina koju bi najradije zaboravili, moj GOAT.
Da botovi ismijavaju ovdje ?Neces taj film gleda.I davno prozvakana tema nemoj je opet pokretat jer dok ne dokazes suprotno ja sam upravu.Penaltiky je napisao/la:Kakve dokaze nećeš da napišeš kalo ti se knjiga zove.
Pa jel dao otkaz glupane?WestTrebina je napisao/la:Da ne znate slucajno gdje je i s kim je bila vasa najveca legenda HIVica osip, u maju 1992 dok je gorjela grbavica?GOAT je napisao/la:Negiraju torpedo,partiju,udbu,namjstenu titulu,radovana,zubana,stadion,tana.Ima ovdje materijala da se snimi distrek.Tekashi je napisao/la:Istina koju bi najradije zaboravili, moj GOAT.![]()
![]()
![]()
breme dokazivanja je na onome ko nešto tvrdi, recimo zi da si napisao knjigu, a mi znamo da nisi her bi 1/50 forumaša čuo za knjiguGOAT je napisao/la:Da botovi ismijavaju ovdje ?Neces taj film gleda.I davno prozvakana tema nemoj je opet pokretat jer dok ne dokazes suprotno ja sam upravu.Penaltiky je napisao/la:Kakve dokaze nećeš da napišeš kalo ti se knjiga zove.
Srami se!Hoces da ocrnis legendu grada koji je cjeli rat proveo ovdje,koji je pjevo ratne pjesme da bi motiviso vojnike,naciju.Srami se!Vanja8 je napisao/la: Isto imas i za Tifu onu "istorijsku",po majci sam cetnik,po ocu ustasa dizacu tri prsta kad mi je volja i koliko hocu