PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Samo da kažem jednom
Al najjače što oni spominju Odu kao ozbiljan argument 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ma stipu ti mene...Odgovori covjeku za knjigu...GOAT je napisao/la:
Vanja crna vrano,znamo da si ti

Sta ja mogu,covjek bio tu ,otisao u Bgd,sta mu se desilo to pitaj njega,a ne mene...GOAT je napisao/la:Srami se!Hoces da ocrnis legendu grada koji je cjeli rat proveo ovdje,koji je pjevo ratne pjesme da bi motiviso vojnike,naciju.Srami se!Vanja8 je napisao/la: Isto imas i za Tifu onu "istorijsku",po majci sam cetnik,po ocu ustasa dizacu tri prsta kad mi je volja i koliko hocu

- WestTrebina
- Kontakt:
Otkaz dao mjesec nakon sto su njegovi jugoslaveni i grobari sa kojima je slavio pobede i osvajanje kupa iste te jugoslavije cija je vojska silovala ubijala i palila po gvbavici, i to tek nakon sto su mu poceli prijetiti smrcu(delije). Do tada bio ponosni jugoslaven i manijak/grobar sa juga i ''nisu ga zanimala ta desavanja''GOAT je napisao/la: Pa jel dao otkaz?

- WestTrebina
- Kontakt:
Probudio se manijak u njemuVanja8 je napisao/la:Sta ja mogu,covjek bio tu ,otisao u Bgd,sta mu se desilo to pitaj njega,a ne mene...GOAT je napisao/la:Srami se!Hoces da ocrnis legendu grada koji je cjeli rat proveo ovdje,koji je pjevo ratne pjesme da bi motiviso vojnike,naciju.Srami se!Vanja8 je napisao/la: Isto imas i za Tifu onu "istorijsku",po majci sam cetnik,po ocu ustasa dizacu tri prsta kad mi je volja i koliko hocu

WestTrebina je napisao/la:Otkaz dao mjesec nakon sto su njegovi jugoslaveni i grobari sa kojima je slavio pobede i osvajanje kupa iste te jugoslavije cija je vojska silovala ubijala i palila po gvbavici, i to tek nakon sto su mu poceli prijetiti smrcu(delije). Do tada bio ponosni jugoslaven i manijak/grobar sa juga i ''nisu ga zanimala ta desavanja''GOAT je napisao/la: Pa jel dao otkaz?![]()
![]()
Zanimljivo, ovo je vec nesto novo.

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ma ja standardno od pitara starih mitomana.Okreni pricu na drugu stranu,mjenjaj temu i napadni jer se ne mozes odbranit argumentima.Sa ratnog zlocinca ljudi prelaze na legendu grada Tifu.Na Ivicu Osima koji je slavljen u Japanu,koji ce dobit ulicu u Gracu i Sarajevu a vjerovatno ce i stadion u Gracu nazvati po njemu.Eto kakve ljude oni blate i onda meni nesto pisu.Dosta od mene na ovoj smecarskoj temi sa sljamom od ljudi.
23
- WestTrebina
- Kontakt:
Ma nije. On je otkaz dao jos 1991 i uvjek je govorio da je bosanac, da zeli trenirati bih, da prica bosanski itd. Ono u partizanu i u reprezentaciji je bio njegov dvojnikdejavu je napisao/la:WestTrebina je napisao/la:Otkaz dao mjesec nakon sto su njegovi jugoslaveni i grobari sa kojima je slavio pobede i osvajanje kupa iste te jugoslavije cija je vojska silovala ubijala i palila po gvbavici, i to tek nakon sto su mu poceli prijetiti smrcu(delije). Do tada bio ponosni jugoslaven i manijak/grobar sa juga i ''nisu ga zanimala ta desavanja''GOAT je napisao/la: Pa jel dao otkaz?![]()
![]()
Zanimljivo, ovo je vec nesto novo.

Ja sam nekako od pojave na forumu vazda pokušavao maknut fokus sa priča o Odi Vojvodi, psihijatru, NDH, crnim košuljama, ustašama, sve ono što vrijeđa zapravo svakog stanovnika ne samo Sarajeva već i države. Al džaba pričati. Otjeraste u helać. Mene ko nekog ko je u svojoj porodici imao gubitaka ogromnih od strane ljudi koje spominjete ovdje u smislu klubova boli, tako da mi ne pada na pamet ovo čitat. Vjerovatno vas boli qrc
što poštujem, ali neke granice se moraju znati, i eto, imadoh potrebu da ovo napišem.
Doviđenja.

Doviđenja.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- WestTrebina
- Kontakt:
Iste su to iste legende. i radovan je slavljen u vise od pola bih, u srbiji, cg, rusiji i jos desetinama drzava i drzavica. Ima svoje ulice, spomenike, skole itd.GOAT je napisao/la:Ma ja standardno od pitara starih mitomana.Okreni pricu na drugu stranu,mjenjaj temu i napadni jer se ne mozes odbranit argumentima.Sa ratnog zlocinca ljudi prelaze na legendu grada Tifu.Na Ivicu Osima koji je slavljen u Japanu,koji ce dobit ulicu u Gracu i Sarajevu a vjerovatno ce i stadion u Gracu nazvati po njemu.Eto kakve ljude oni blate i onda meni nesto pisu.Dosta od mene na ovoj smecarskoj temi sa sljamom od ljudi.
Sve same (inace osudjivane) legende

- Beduin
- Kontakt:
Ne ulazeci u vasa prepucavanja i zaj3banciju, ali ovo boldirano nije li morbidan nacin zafrkancije, u rangu sa parolom Fukara?WestTrebina je napisao/la: Da ne znate slucajno gdje je i s kim je bila vasa najveca legenda HIVica osip, u maju 1992 dok je gorjela grbavica?![]()
![]()
![]()
Samo sto ce "objektivna" sarajevska raja, mada mahom seljadija koja se sjatila tokom rata u glavni grad, odmah skociti na tuzlake i njihovu provokaciju, ali ce na ovakvo nesto okrenuti glavu. Osim da ovaj medij pocne izvlaciti pojedine postove forumasa i objavljivati ih javno pa da svi u drzavi citaju nas nacin prepucavanja i humora, ono u fazonu da sami nam sude i donose zakljucke o sredinama u nasoj drzavi. Samo objektivno

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Za mene Ivica jeste legenda i bice to uvijek,Tifu sam cijenio,ali poslije onakvih izjava i postupaka po Bgdu,za mene on ne postoji...GOAT je napisao/la:Ma ja standardno od pitara starih mitomana.Okreni pricu na drugu stranu,mjenjaj temu i napadni jer se ne mozes odbranit argumentima.Sa ratnog zlocinca ljudi prelaze na legendu grada Tifu.Na Ivicu Osima koji je slavljen u Japanu,koji ce dobit ulicu u Gracu i Sarajevu a vjerovatno ce i stadion u Gracu nazvati po njemu.Eto kakve ljude oni blate i onda meni nesto pisu.Dosta od mene na ovoj smecarskoj temi sa sljamom od ljudi.
Hocu da ti kažem, ne pravi se previse pametan jer ispada kontra,previse si ...
Nebitno...
Pare za stadion vam da NS,opstina N.Sarajevo sa SDA vas održava u životu,900 000 godisnje dobijete iz budžeta i ti ces nekom reci da je režimski klub...
Idi pisi nastavak knjige,pametnije ti je,vidis da je svi jedva cekaju...
- WestTrebina
- Kontakt:
Sa ljudima treba ljudski, a kad ti neko pokusa nauditi (na bilo koji nacin) onda ga udri tamo gdje ga najvise boli i gledaj da ga potpuno unistis. Samo tako ce te postovati i samo tako ces uspjeti u zivotu. Dobrota i ugadjanje drugima nikad nikom nista dobro nije donijela.Osim13 je napisao/la:Ja sam nekako od pojave na forumu vazda pokušavao maknut fokus sa priča o Odi Vojvodi, psihijatru, NDH, crnim košuljama, ustašama, sve ono što vrijeđa zapravo svakog stanovnika ne samo Sarajeva već i države. Al džaba pričati. Otjeraste u helać. Mene ko nekog ko je u svojoj porodici imao gubitaka ogromnih od strane ljudi koje spominjete ovdje u smislu klubova boli, tako da mi ne pada na pamet ovo čitat. Vjerovatno vas boli qrcšto poštujem, ali neke granice se moraju znati, i eto, imadoh potrebu da ovo napišem.
Doviđenja.
A ko pocne Oske...?Osim13 je napisao/la:Ja sam nekako od pojave na forumu vazda pokušavao maknut fokus sa priča o Odi Vojvodi, psihijatru, NDH, crnim košuljama, ustašama, sve ono što vrijeđa zapravo svakog stanovnika ne samo Sarajeva već i države. Al džaba pričati. Otjeraste u helać. Mene ko nekog ko je u svojoj porodici imao gubitaka ogromnih od strane ljudi koje spominjete ovdje u smislu klubova boli, tako da mi ne pada na pamet ovo čitat. Vjerovatno vas boli qrcšto poštujem, ali neke granice se moraju znati, i eto, imadoh potrebu da ovo napišem.
Doviđenja.
Opet ponavljam,Ivica Osim je legenda ove države...
I to ce za mene uvijek biti...
Svi bi da bocnu ,a da ga ne prime,pa ne ide ni to...
- WestTrebina
- Kontakt:
U ljubavi i ratu sve je dozvoljeno, a mi trenutno vodimo ljubav tako je ovo sasvim OKBeduin je napisao/la:Ne ulazeci u vasa prepucavanja i zaj3banciju, ali ovo boldirano nije li morbidan nacin zafrkancije, u rangu sa parolom Fukara?WestTrebina je napisao/la: Da ne znate slucajno gdje je i s kim je bila vasa najveca legenda HIVica osip, u maju 1992 dok je gorjela grbavica?![]()
![]()
![]()
Samo sto ce "objektivna" sarajevska raja, mada mahom seljadija koja se sjatila tokom rata u glavni grad, odmah skociti na tuzlake i njihovu provokaciju, ali ce na ovakvo nesto okrenuti glavu. Osim da ovaj medij pocne izvlaciti pojedine postove forumasa i objavljivati ih javno pa da svi u drzavi citaju nas nacin prepucavanja i humora, ono u fazonu da sami nam sude i donose zakljucke o sredinama u nasoj drzavi. Samo objektivno

- Beduin
- Kontakt:
Gdje je RAja, gleda reprizu tekme protiv Mladosti i nadaju se pobjedi?
Sta kaze Pastrmka, vidicete jedan novi velez i publiku, dvocifren broj na stadionu, a ono ko i na Tusnju. Mada razumijem, u svim gradovima ljeti dijaspora dolazi pa je i vise ljudi na stadionu, dok oni preko ljeta po Rivijeri tuse pecenjke i krofne.

Sta kaze Pastrmka, vidicete jedan novi velez i publiku, dvocifren broj na stadionu, a ono ko i na Tusnju. Mada razumijem, u svim gradovima ljeti dijaspora dolazi pa je i vise ljudi na stadionu, dok oni preko ljeta po Rivijeri tuse pecenjke i krofne.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja mislio stadion ce im biti mal, kada ono prcBeduin je napisao/la:Gdje je RAja, gleda reprizu tekme protiv Mladosti i nadaju se pobjedi?![]()

Pa 3 x vise zna biti na Ceoikpvoj jednoj tekmi

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Azmire jes do ti?WestTrebina je napisao/la:Sa ljudima treba ljudski, a kad ti neko pokusa nauditi (na bilo koji nacin) onda ga udri tamo gdje ga najvise boli i gledaj da ga potpuno unistis. Samo tako ce te postovati i samo tako ces uspjeti u zivotu. Dobrota i ugadjanje drugima nikad nikom nista dobro nije donijela.Osim13 je napisao/la:Ja sam nekako od pojave na forumu vazda pokušavao maknut fokus sa priča o Odi Vojvodi, psihijatru, NDH, crnim košuljama, ustašama, sve ono što vrijeđa zapravo svakog stanovnika ne samo Sarajeva već i države. Al džaba pričati. Otjeraste u helać. Mene ko nekog ko je u svojoj porodici imao gubitaka ogromnih od strane ljudi koje spominjete ovdje u smislu klubova boli, tako da mi ne pada na pamet ovo čitat. Vjerovatno vas boli qrcšto poštujem, ali neke granice se moraju znati, i eto, imadoh potrebu da ovo napišem.
Doviđenja.

Velez-Mladost 3.500
Čelik-Olimpik (prijateljska) 3.000
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Vama da dodje iz Sarajeva i Vrbanjusa, bilo bi vam 3 milje minredbull93 je napisao/la:Velez-Mladost 3.500

nasa noc traje danima
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, CAZIN, Cwirek, Direktorcic, ErosViverosViv, Hrammm1921, perodeformero, tutankamon1905 i 48 gostiju.