Mislim da ce biti ili 19:00 ili 19:30 radi KaleidoskopaDamirT je napisao/la:Da hoce pomjerit utakmicu protiv Sirokog isto u 20:30
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedan grad, jedna ljubav!
Treba nam desni stoper ili ćemo imati velikih problema u odbrani
Niko, niko, samo Sloboda
To bi bilo vrhGifron je napisao/la:Mislim da ce biti ili 19:00 ili 19:30 radi KaleidoskopaDamirT je napisao/la:Da hoce pomjerit utakmicu protiv Sirokog isto u 20:30
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mozel se kako pogledat repriza utakmice?
Ako imaš Moja TV, možeš pustiti snimak BHT-a.MMA075 je napisao/la:Mozel se kako pogledat repriza utakmice?

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Eto pomjerena je utakmica protiv Sirokog za isti termin u 20:30 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
To su odlicni termini,koji ce na Tusnju sigurno podignuti posjetu za 400-500 ljudi u prosjeku jer imas ti buraz stotine ljudi koji bi da kazes i razmislili da odu pogledat ali dzaba kada radi covjek posao je preci.bhpremierliga12 je napisao/la:Eto pomjerena je utakmica protiv Sirokog za isti termin u 20:30
Vala su mi oni termini u 4 ili 3 na vrh k....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Odličan termin očekujem iskreno istu možda ček i veću posjetu još subota navečer nema ništa lijepse
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
- Probisvjet
- Kontakt:
Znaci idemo na jos jednu hipnozu nocnu. Bice siroka hipnoza sa osjecajem nesnalazenja protivnika u prostoru.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mozda je mnogima promaklo al da kazem da u prvih 11 protiv Radnika 7 igraca je iz nase skole fudbala,Beganovic,Salihovic,Bekic Almir,Maksimovic,Prses,Bekic Amer i Smajic.Koja to ekipa u Premijer ligi ima.
Ako budemo igrali hrabro kao protiv Radnika,listicu cemo pojest u subotu,kar.ina zesca od ekipe
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
hondas je napisao/la:Mozda je mnogima promaklo al da kazem da u prvih 11 protiv Radnika 7 igraca je iz nase skole fudbala,Beganovic,Salihovic,Bekic Almir,Maksimovic,Prses,Bekic Amer i Smajic.Koja to ekipa u Premijer ligi ima.

Uzivao
Svima cestitke
-
- Kontakt:
Jel i onaj zahirovic iz prosle sezone s priprema sad u slozi simin ham?
AhaSariel1987 je napisao/la:Jel i onaj zahirovic iz prosle sezone s priprema sad u slozi simin ham?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Siroki los, Celik jos losiji, mislim da ih mozemo dobit.
- Beduin
- Kontakt:
Ja to bas na stadionu s ocem komentarisem, uzivanje vidjeti nas izdanak, a da igraju i to jos lijep fudbal. Tu su pare ba.hondas je napisao/la:Mozda je mnogima promaklo al da kazem da u prvih 11 protiv Radnika 7 igraca je iz nase skole fudbala,Beganovic,Salihovic,Bekic Almir,Maksimovic,Prses,Bekic Amer i Smajic.Koja to ekipa u Premijer ligi ima.
Ne znam da Siroki moze biti losiji od ovog veceras, kao hodajuci mrtvaci, bezvoljni, bez snage, nemotivisani. Celik ih je dobio na misice, jer ni oni nisu pokazali neku igru, ali su zato borbeni, kao mi na pocetku prosle sezone. Moze se igrati s ovim Sirokim i vrijeme je da ih se dobije na Tusnju, bez pritiska i strepnje do zadnje minuta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Oni su večeras izgubili tako da očekujmo da savez pošalje sudije da nas unište. Daj bože da griješim ali ide neki sudac iz rs da odradi zadatak.MMA075 je napisao/la:Siroki los, Celik jos losiji, mislim da ih mozemo dobit.
Nikad gora listica nije bila ako bude fer suđenje dobijamo ih.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Beduin
- Kontakt:
De vise prestanite te gluposti oko sudija, kad vas cita covjek rekao bi svako kolo sudija nas pojedose, a u biti generalno lose sude svima.
Igraj svoju igru i to je to.
Samo da kartone svedemo na minimum, prosle sezone su ponajvise Hadzan i Vidovic se trudili ko ce dobiti vise kartona, pogotovo Antonio sve zbog prigovora. Te stvari se moraju svesti na minimum, da sto manje imas suspendovane igrace i kompletan tim. Prosle sezone nas je to unistilo.
Igraj svoju igru i to je to.
Samo da kartone svedemo na minimum, prosle sezone su ponajvise Hadzan i Vidovic se trudili ko ce dobiti vise kartona, pogotovo Antonio sve zbog prigovora. Te stvari se moraju svesti na minimum, da sto manje imas suspendovane igrace i kompletan tim. Prosle sezone nas je to unistilo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ljudi cestitke svima nama na pobjedi ali polako nama je Salihovic standardan stoper momak nema pasa duzeg od 2 metra.
samo Sloboda
Ko slusa, de nam kaži?mirza24 je napisao/la:Smajic zadnjih mjesec dana nije uopste trenirao . Nikome nije jasno da je bio medju 18 igraca . Mislim da se Senadov utjecaj osjeti jos u Slobodi a ko je tu jos sto slusa starog presjednika vrijeme ce pokazatiGujarat je napisao/la:A je li neko primijetio da je Smajicu uzet broj 10?![]()
Samo pitam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.