Nije sto ga volim vise od familije

Boze hvala ti sto gledam ALEXA...
u drugom nastavit igrat i zabit bar jos jedan i rijesit utakmicu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

A pobjeda super vazna kao sto rekoh....sad ulazimo u seriju teskih utakmica,ovo je mozda kljucni period za nas u ovoj sezoni,zbog svih povreda i okolnosti...svaka pobjeda duplo vrijedi rekao bihPolitika kluba je bila takva da ne racunaju vise na Grossa i Hasana zbog podmadjivanja ekipe i olaksanja budzeta kluba i slobodni su da traze drugi klub.Haj za Grossa razumijem al Hasan je bolji od polovine nasih igraca,bezbroj puta sam to rekao.Istina,ceste povrede su veliki problem pa je to i jedan od razloga zasto vise ne racunaju na njega.
Grosso i on,obojica su bili u ekipi danas i vrlo dobro odigrali...na kraju krajeva,Hasan je i asistirao.
Medjutim,ne vjerujem da ce se njihov tretman i polozaj u ekipi popraviti i promjeniti.Tu su silom prilika i iskljucivo samo zbog silnih povreda igraca iz prvog tima...jedino ako pocnu ludo igrati hehe,pa da zadrze mjesto u prvom timu..jer ovo je samo privremeno dok se neki igraci ne oporave i na njih se ne racuna.
Meni je stvarno zao zbog Hase,opet kazem...ima on mjesta i bolji je od vecine jos uvijek
zasto bi ko i spomenuo kad je penal, sta ovaj lik ima drzat ruku na igracu a ledjima njemu okrenut, zna se sta pokusava uradit jer mu protvnicki igrac bjezi i ide na skok ,a lopta njemu bas na glavu, jasta neg je penal,al hajd nekom jest nekom nijevuvu_zzz je napisao/la:vidim niko ne spominje prestrogo dosudjeni penal za juve a juce su pojedini i nebo i zemlju digli zbog etoo..
evo sad na usporenom snimku vidim da je prestrogo, cak je trebao biti i kontra faul jel je onaj iaquinta mislim vukao protivnika al hajd nema veze, pobjedili bi i tako iako je bilo tada 0-1
jel to **** nasla pricati o postenju.vuvu_zzz je napisao/la:vidim niko ne spominje prestrogo dosudjeni penal za juve a juce su pojedini i nebo i zemlju digli zbog etoo..
evo sad na usporenom snimku vidim da je prestrogo, cak je trebao biti i kontra faul jel je onaj bonucci vukao protivnika al hajd nema veze, pobjedili bi i tako iako je bilo tada 0-1
opet se citiram,napisao sam ja to oko penala...da ne bude da sutimovuvu_zzz je napisao/la:vidim niko ne spominje prestrogo dosudjeni penal za juve a juce su pojedini i nebo i zemlju digli zbog etoo..
evo sad na usporenom snimku vidim da je prestrogo, cak je trebao biti i kontra faul jel je onaj bonucci vukao protivnika al hajd nema veze, pobjedili bi i tako iako je bilo tada 0-1
Mislim da sam fino ovo objasnio...jbg,na lukav nacin je to bonucci uradio...a presudilo je slobodno sudijsko ubjeđenje,iako to ne volim al sta ces...bilo je obostrano povlacenje,al nas igrac(bonucci) na vrijeme pao i sudija sviro penal i zuti karton)
Italia je napisao/la:ma cist penal, o cemu pricate..
super igramo iako nema pola tima.. i da, Alessandro Del Pieropa covjece.. koliko je ovom ciki godina? 22? 23?
![]()
![]()
ma neponovljiv je ale,jedan i jediniNije sto ga volim vise od familije,al alex me toliko fascinira da je to nemoguce,u 36. godini onoliko trci,trazi loptu,otkriva se,razigrava....jos kad zatrazi podrsku od navijaca...ja sam se najezio....
Boze hvala ti sto gledam ALEXA...
JuveSissoko je napisao/la:joj sto me iritira ovaj Pepe i njegov fudbal ,i ova nasa usmrdljiva igra
penal
JuveSissoko je napisao/la:kad igraju Aquilani i Melo, to je nesto sasvim drugo, al eto Melo izadje zbog povrede, Motta komotno moze saget se i popusit Hasanu,ovaj bi mogao da igra na beku umjesto Motte i da ne trenira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.