Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 07 nov 2010, 15:59

Ja sam zadovoljan vjerovali ili ne..mogu rec da dobro i igramo,pogotovo nakon primljenog gola nisam ocekivao povratak s obzirom na sve probleme..al dobro je,cim smo izjednacili nakon penala,poceli smo igrat(bilo je obostrano povlacenje,al nas igrac(bonucci) na vrijeme pao i sudija sviro penal i zuti karton)..kasnije je taj isti igrac dobio i drugi zuti..a u iducem napadu na fantastican centarsut marchisia,quaqliarela majstorski glavom pogodio..jes igracina majku jbo :D

Nije sto ga volim vise od familije :D ,al alex me toliko fascinira da je to nemoguce,u 36. godini onoliko trci,trazi loptu,otkriva se,razigrava....jos kad zatrazi podrsku od navijaca...ja sam se najezio....

slikaslikaslikaslika

Boze hvala ti sto gledam ALEXA...

u drugom nastavit igrat i zabit bar jos jedan i rijesit utakmicu
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 nov 2010, 16:58

Priveli rutinski kraju tekmu u drugom poluvremenu i zabili jos jedan gol pred kraj za sigurnu pobjedu od 3-1.

Sta mislite ko je asistirao 3. gol????????? :D

Hasan naravno koji je usao u 75 min. 8-) 8-)

Na kraju dobro zavrsi,nastavljamo uspjesnu seriju rezultata...

FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 nov 2010, 17:01

Dobra serija rezultata, nadam se da ćete nastaviti još više svoju seriju rezultata
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 nov 2010, 17:14

hasan sa tribina nekako napredovao do klupe, iznenada dobije šansu na terenu i odma asistent, fino mogao mi sad dobiti neku minutažu od del nerija
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 nov 2010, 17:29

ma bolji je on na desnom beku od Motte ,bolji je i Groso da igra lijevo od Grigere recimo, ali uprava ih je naumila delozirati iz ekipe i ne daju im da igraju ..medjutim sto zbog ovih povreda sto zbog ocajnih bekova ,ako ne bude zimskih pojacanja i Hasan i Groso bi mogli sve cesce i cesce da igraju...

inace jako jako bitna pobjeda
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 nov 2010, 17:37

Citirat cu se:
Politika kluba je bila takva da ne racunaju vise na Grossa i Hasana zbog podmadjivanja ekipe i olaksanja budzeta kluba i slobodni su da traze drugi klub.Haj za Grossa razumijem al Hasan je bolji od polovine nasih igraca,bezbroj puta sam to rekao.Istina,ceste povrede su veliki problem pa je to i jedan od razloga zasto vise ne racunaju na njega.

Grosso i on,obojica su bili u ekipi danas i vrlo dobro odigrali...na kraju krajeva,Hasan je i asistirao.

Medjutim,ne vjerujem da ce se njihov tretman i polozaj u ekipi popraviti i promjeniti.Tu su silom prilika i iskljucivo samo zbog silnih povreda igraca iz prvog tima...jedino ako pocnu ludo igrati hehe,pa da zadrze mjesto u prvom timu..jer ovo je samo privremeno dok se neki igraci ne oporave i na njih se ne racuna.

Meni je stvarno zao zbog Hase,opet kazem...ima on mjesta i bolji je od vecine jos uvijek
A pobjeda super vazna kao sto rekoh....sad ulazimo u seriju teskih utakmica,ovo je mozda kljucni period za nas u ovoj sezoni,zbog svih povreda i okolnosti...svaka pobjeda duplo vrijedi rekao bih

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 07 nov 2010, 17:46

vidim niko ne spominje prestrogo dosudjeni penal za juve a juce su pojedini i nebo i zemlju digli zbog etoo..

evo sad na usporenom snimku vidim da je prestrogo, cak je trebao biti i kontra faul jel je onaj bonucci vukao protivnika al hajd nema veze, pobjedili bi i tako iako je bilo tada 0-1

Zadnja izmjena: vuvu_zzz, dana/u 07 nov 2010, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 nov 2010, 17:47

kad igraju Aquilani i Melo, to je nesto sasvim drugo, al eto Melo izadje zbog povrede, Motta komotno moze saget se i popusit Hasanu,ovaj bi mogao da igra na beku umjesto Motte i da ne trenira :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 nov 2010, 17:50

vuvu_zzz je napisao/la:vidim niko ne spominje prestrogo dosudjeni penal za juve a juce su pojedini i nebo i zemlju digli zbog etoo..

evo sad na usporenom snimku vidim da je prestrogo, cak je trebao biti i kontra faul jel je onaj iaquinta mislim vukao protivnika al hajd nema veze, pobjedili bi i tako iako je bilo tada 0-1

zasto bi ko i spomenuo kad je penal, sta ovaj lik ima drzat ruku na igracu a ledjima njemu okrenut, zna se sta pokusava uradit jer mu protvnicki igrac bjezi i ide na skok ,a lopta njemu bas na glavu, jasta neg je penal,al hajd nekom jest nekom nije
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 07 nov 2010, 17:50

-Drago mi je da se Haso vratio !! :)
-RIVALDO-

munja.ba
Kontakt:

Post Postao/la munja.ba » 07 nov 2010, 17:51

vuvu_zzz je napisao/la:vidim niko ne spominje prestrogo dosudjeni penal za juve a juce su pojedini i nebo i zemlju digli zbog etoo..

evo sad na usporenom snimku vidim da je prestrogo, cak je trebao biti i kontra faul jel je onaj bonucci vukao protivnika al hajd nema veze, pobjedili bi i tako iako je bilo tada 0-1

jel to **** nasla pricati o postenju. :roll:

doduse penal nije bio sto jest, jest.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 nov 2010, 17:54

jel se vi šalite ili stvarno za vas držanje za dres nije penal, pa koji vam je.
čak se lik i ne buni ni zbog penala ni zbog žutog jer zna da je kriv, pogledajte klip do kraja i vidjećete na zanjoj reprizi da ga bar sekundu drži za dres i to sudiji na 5 metara
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 07 nov 2010, 17:58

ne buni se nego se cudi, covjek ostao u nevidjenom cudu, a ovaj Bonucci kad je vidio gdje je lopta gdje baca se iako je on taj koji je vukao protivnika, al hajd nema veze nemam zivaca vise o penalima se raspravljati

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 nov 2010, 18:18

opet se citiram,napisao sam ja to oko penala...da ne bude da sutimo :P :P ..odmah sam na poluvremu to prokomentarisao
bilo je obostrano povlacenje,al nas igrac(bonucci) na vrijeme pao i sudija sviro penal i zuti karton)
Mislim da sam fino ovo objasnio...jbg,na lukav nacin je to bonucci uradio...a presudilo je slobodno sudijsko ubjeđenje,iako to ne volim al sta ces...

i neko kaze nisam realan :mrgreen: 8-) :P

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 07 nov 2010, 18:36

ma cist penal, o cemu pricate..

super igramo iako nema pola tima.. i da, Alessandro Del Piero :lol: pa covjece.. koliko je ovom ciki godina? 22? 23? :lol: :lol: :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 07 nov 2010, 18:39

ok, sarajlija upravu si, prelisto sam zacas nisam obracao paznju

ja zavrsavam ovo oko penala u ligi, i na derbiyu za Rim je bilo sumnjivo al et.....

sretno u nastavku prvenstva ;)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 07 nov 2010, 18:43

Italia je napisao/la:ma cist penal, o cemu pricate..

super igramo iako nema pola tima.. i da, Alessandro Del Piero :lol: pa covjece.. koliko je ovom ciki godina? 22? 23? :lol: :lol: :lol:

ovo samo u Italiji uspjeva :D

Del Piero 35 god.

Inazghi 37 god.

Javier Zanetti 37 god.

sa ovoliko godina imati toliko zelje za nogometom je stvarno za nepovjerovati i jos daju golove!

Zanetti Totenhamu,Del Piero Milanu i Inzaghi Realu... SVAKA IM CAST!
-RIVALDO-

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 nov 2010, 18:50

Ma dobro,mi smo solidno odigrali sto je jos znacajnije...bilo je dobrih perioda utakmice,debitovao je i neki sorensen na poziciji stopera :mrgreen: ma cirkus :lol: :lol: ...ja sam zadovoljan stvarno s obzirom na sve

sad slijedi serija teskih utakmica kao sto rekoh...

10.11 20.45 A Brescia-Juventus
13.11 20.45 A Juventus-Roma
21.11 12.30 A Genoa-Juventus
27.11 20.45 A Juve-Fiorentina

Da je ovu bresciu dici tamo...Romu bi vec nekako dobili....

@daffy

vezano za alexa

opet se citiram,sta je ovo danas :mrgreen:
Nije sto ga volim vise od familije :D ,al alex me toliko fascinira da je to nemoguce,u 36. godini onoliko trci,trazi loptu,otkriva se,razigrava....jos kad zatrazi podrsku od navijaca...ja sam se najezio....

slikaslika
slikaslika

Boze hvala ti sto gledam ALEXA...
ma neponovljiv je ale,jedan i jedini 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 nov 2010, 18:57

odakle izvukose Sorensena, nako zna momak nesto a nesto i ne zna :mrgreen:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 nov 2010, 19:56

JuveSissoko je napisao/la:joj sto me iritira ovaj Pepe i njegov fudbal ,i ova nasa usmrdljiva igra :mrgreen:

penal :mrgreen:

Komotno se moze vratit' u Udine da se mene pita. Ne mogu da shvatim da covjek pruza fenomenale partije u trening-tekmama, i sad kad je bas potrebno, on ispuh'o ko balon :? ..nezz u cemu je problem.

JuveSissoko je napisao/la:kad igraju Aquilani i Melo, to je nesto sasvim drugo, al eto Melo izadje zbog povrede, Motta komotno moze saget se i popusit Hasanu,ovaj bi mogao da igra na beku umjesto Motte i da ne trenira :mrgreen:

Opet tacno ;) ..stvarno pun pogodak je dovodjenje Aqui. Pravo mi se svidja kako igra. Mogao bi pasti jedan dres sa njegovim brojem na djale :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.