Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zanimljiv igrac Mato Stanic.
- prisonbreak
- Kontakt:
Bilo je mnogo glasnije.MortemHz je napisao/la:Trebalo je još jače i glasnije onda, čuj fer i sportsko navijanje radi toga.. kontam nemogućeIndependenT je napisao/la:Pjevas "Vedran Puljic" a oni "Mi hrvati" spiker opominje gostujuce navijace na fer i sportsko navijanje. Dobrodosli u BIH!
VEDRAN PULJIĆ!!!
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
supalj celik na desnoj strani, fali im hodza 

Eto zeljo, borac i velez imajuirfo je napisao/la:Ovakav Celik nema sansu da bude u gornjem dijelu tabele

Mi sno bolji od sva 3 ta kluba, ja i ti po pare
Kapa do poda Robijasi...prisonbreak je napisao/la:Vedran Puljic !!!MortemHz je napisao/la:Šta su im sad Robijaši skandirali? Tek sam uletio kad čujem da onaj moli gostujuće navijače za fer navijanje

Svaka vam cast na skandiranju...

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ide prvi otkaz u ligi 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Svaka cast i sto opet uzimaju melodiju nasih pjesama.Vanja8 je napisao/la:Kapa do poda Robijasi...prisonbreak je napisao/la:Vedran Puljic !!!MortemHz je napisao/la:Šta su im sad Robijaši skandirali? Tek sam uletio kad čujem da onaj moli gostujuće navijače za fer navijanje![]()
Svaka vam cast na skandiranju...
Svo vrijeme u sebi pjevam 'novi prvak je sa kosevaaa'

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ko nije za vrha? Zeljo jedino 

- Generation74
Momci svaka vam čast na igri, a na skandiranju za Vedrana nemam riječi!
sarajevo celik sloboda tuzla city i mladost borba za titulu ove godine
Mi smo borba za opstanak. I ovo na srecu dobili. Bit ce dobro ako boda uzmemo do zimske pauze. Uzas od ekipeVarg je napisao/la:sarajevo celik sloboda tuzla city i mladost borba za titulu ove godine
Jedan grad, jedna ljubav!
- egzodus1946
- Kontakt:
Bravo Celik
Bravo Celik! 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kakav sunovrat peljeških dečkih....
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- WestTrebina
- Kontakt:
Hoce li goca trzan dobiti nogu?
Bravo Celik.Jest da vam je odbrana suplja,al sreca ovi su smotani.
Trener vam dobro vodi utakmicu,mjenja Okica ovaj fol nos digo naljutio se,iduci napad njegova zamjena namjesta gol.
Trener vam dobro vodi utakmicu,mjenja Okica ovaj fol nos digo naljutio se,iduci napad njegova zamjena namjesta gol.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Najveći dobitak Čelika bi mogao biti ovaj trener iz Turske.nekako imam osjećaj da čovjek zna,izmjene pravovremene,Šefko zakazao-aut pa diži nos mami,Deda -tačno se vidjelo kada je počeo šetati po terenu-i on aut,treća izmjena takođe rezonska,na ppravom mjestu.Nije Čelik aman ali brate ni Široki,ni Željo ,ni Borac, ma vala svi osim Sarajeva i Zrinje,su u 5 deka.Čelik malo da bokove dotegne ,i ubrzati protok kada imaju loptu na sredini mogli bi biti veoma dobri..i realno se boriti za Europu.
- prisonbreak
- Kontakt:
Desni bek za koje imamo rijesenje. Najevci nam je trenutni to problem.aqarius je napisao/la:Najveći dobitak Čelika bi mogao biti ovaj trener iz Turske.nekako imam osjećaj da čovjek zna,izmjene pravovremene,Šefko zakazao-aut pa diži nos mami,Deda -tačno se vidjelo kada je počeo šetati po terenu-i on aut,treća izmjena takođe rezonska,na ppravom mjestu.Nije Čelik aman ali brate ni Široki,ni Željo ,ni Borac, ma vala svi osim Sarajeva i Zrinje,su u 5 deka.Čelik malo da bokove dotegne ,i ubrzati protok kada imaju loptu na sredini mogli bi biti veoma dobri..i realno se boriti za Europu.
Al izgleda da smo bas uboli sa trenerom, fino postavio igru, pametno. Igrac na igraca jer tad najvise umor stize, pa onda izmjene vrhunske, jednostavmo dobro odradio.
Ma samo se Zrinjski i Sarajevo izdvajaju, ostalo su milimetri.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Odradi Celik posao ebi ti to.
Par iznenadjenja u 1.kolu, u Mostaru, Tuzli, Sirokom
Par iznenadjenja u 1.kolu, u Mostaru, Tuzli, Sirokom
tuzlanska Sloboda
Mislim da je najveća prednost Čelika širina koju su dobili sa pojačanjima i sačuvana ekipa od prošle sezone. Da je Arslan vodio Čelik od početka prošle sezone i da se igrao dvokružni sistem, sigurno bi bili putnici za Evropu. Tri kola prije kraja poluamateri su morali u kopačke jer su igrači bili umorni, povrijeđeni ili kartonirani
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 18 gostiju.