FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ja sam medju ovim dobitnicima karte za danjeasnju utakmicu,ali nisam u mogucnosti nikako da odem van sam grada,neplanski je ispalo da idem,tako da nemogu na utakmicu.ako neko zeli da uzme moju kartu neka ode do energoinvesta i uzme je,ja sam ovaj mirsad ibrahaimovic.neznam da li je to moguce da se uradi bez nekog dokumenta(licne karte ili sl).ali samo da kazem ako neko zeli nekad tamo i pokusa uzeti karu od mirsad ibrahimovica,jer ce u protivnom bezveze da probadne karte.
nemoj iznosit licne podatke ima ovdje raznoraznih bolesnika...Mirsad94 je napisao/la:ja sam medju ovim dobitnicima karte za danjeasnju utakmicu,ali nisam u mogucnosti nikako da odem van sam grada,neplanski je ispalo da idem,tako da nemogu na utakmicu.ako neko zeli da uzme moju kartu neka ode do energoinvesta i uzme je,ja sam ovaj mirsad ibrahaimovic.neznam da li je to moguce da se uradi bez nekog dokumenta(licne karte ili sl).ali samo da kazem ako neko zeli nekad tamo i pokusa uzeti karu od mirsad ibrahimovica,jer ce u protivnom bezveze da probadne karte.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:

Ocekujem ubjedivu pobjedu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Šmigalović je dobro šutirao sa distance, no preko gola Šehića. Gosti u uvodnim minutama pokazuju dobru igru, a još ništa nismo vidjeli od aktuelnog prvaka države.
Haskić sam pred Šehićem, ali golman domaćih uz pomoć stative brani udarac gostujućeg napadača
jeli se ovo meni cini ili mi napadamo !?

Haskić sam pred Šehićem, ali golman domaćih uz pomoć stative brani udarac gostujućeg napadača
jeli se ovo meni cini ili mi napadamo !?

1947!
Bravo Vili! Idemo do kraja prvog jos jedan!
1:0

Zadnja izmjena: sekula, dana/u 07 nov 2010, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- cinclatorTM
- Kontakt:
Meni se cini da vi gubiteLjumani_Banovici je napisao/la:Šmigalović je dobro šutirao sa distance, no preko gola Šehića. Gosti u uvodnim minutama pokazuju dobru igru, a još ništa nismo vidjeli od aktuelnog prvaka države.
jeli se ovo meni cini ili mi napadamo !?![]()

Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ne.Ne cini ti secinclatorTM je napisao/la:Meni se cini da vi gubiteLjumani_Banovici je napisao/la:Šmigalović je dobro šutirao sa distance, no preko gola Šehića. Gosti u uvodnim minutama pokazuju dobru igru, a još ništa nismo vidjeli od aktuelnog prvaka države.
jeli se ovo meni cini ili mi napadamo !?![]()
![]()
![]()
![]()

1947!
-
- Kontakt:
Bravo Šeho, dobro nas brani
.

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
hoce li ovo pol. vise jbt... inace Željezničar-Budućnost 1:0
Strijelac: Edin Višća (elektrotehničar iz Banovića)

Strijelac: Edin Višća (elektrotehničar iz Banovića)

1947!
2-0.ja mislio jedva 1-0 kad ono vec 2 komada.Slatko sam se zajebo.Hajde i treci da mogu mirno leci.
Savic opet. Bogami dobro pojacanje ove godine Srdan 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zeba topovski šutira sa nekih 25 metara iz slobodnog udarca, ali Zeba brani 

Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 07 nov 2010, 18:00, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
hehehe...Greška u koracimaKeenan.- je napisao/la:Zeba topovski šutira sa nekih 25 metara iz slobodnog udarca, ali Zeba brani
1947!
To ne može ni Čak Norris, al zato Zeba čini čudaKeenan.- je napisao/la:Zeba topovski šutira sa nekih 25 metara iz slobodnog udarca, ali Zeba brani

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ovaj nas golman Husic izgleda jede lopte..nijednu jos gresku nije napravio sem golova..vidim da brani sve zivo

1947!
- kamiondzija
- Kontakt:
/ "!
" "," свега зато % сте $ " с " - " се за &!
" "," свега зато % сте $ " с " - " се за &!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Čestike upravi,igračima,NAVIJAČIMA Željezničara na pobjedi.Želimo vam sve najbolje u nastavku sezone.
LJUMANI BANOVIĆI
LJUMANI BANOVIĆI
1947!
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, voltron30 i 41 gost.