Većini je to jasno, ali to je još jedan od razloga zašto se navija za ovaj klub, iako se ne mogu dovesti naj naj igrači Bayern pravi vrhunske rezultate i prkosi.Rosicky je napisao/la:Pogodio si u srž onoga sto malo tko oce sebi da prizna.S-Y-L-A-R je napisao/la:Zaha>Sane u svakom slučaju.
Što se tiče uprave, ovo bi bio dobar posao da se ne busaju u prsa kako imamo pare i moć i da možemo konkurisati svima na tržištu. Uz dužno poštovanje svima, ali ta moć i dovođenje isključivo talenata koji MOŽDA postanu klase ne ide jedno uz drugo. Ili možeš konkurisati i dovesti ćeš klasu kad je slobodna(odnosno kad i drugi velikani traže), ili si razvojni velikan i okrenuti ćeš se Gnabryu, Vignatu, Daviesu itd.
Jednostavno Bayern nikad ne bi bio opcija Hazardu,Neymaru i Grizemannu npr..a oni su ove sezone bili na trzistu
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nidje veze. Neymar se nudio Bayernu prije prelaska u Barcu. Mogu dovesti svakog igrača samo ako ponude dovoljno novca kao i dobru platu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sreća pa su iz uprave ostali prisebni i nisu doveli Neymara jer danas bi imali ogroman problem.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Imali bi oko 200 miliona problema.
-
schickeria
- Kontakt:
Istina, defenzivno je bilo lose i real je imao previse sansiStefan Effenberg je napisao/la:Odgledao samo prvo poluvrijeme nocasnje tekme.. Kakva bruka od igre brate mili..
Osim gola i u 45. minuti pokusaja Comana, mi centar nismo uspjeli prijeci. Kad bi ga i prosli, nismo znali odigrati smislenu akciju. Ako se Kovac drasticno ne promijeni u filozofiji, nema nista od nas niti iduce sezone u ligi prvaka.
Najlosije od svega je da igramo kao zatvoreno i na kontre i polukontre.. Ok, ali mi ne uspijevamo sloziti tu kontru nikako.. Nema okomitosti, nema pravih kretanja igraca, nema takticke potkovanosti u trenera.. Jako, jako lose i dalje.. Izgledali smo kao protiv Liverpoola.
Naravno, znam da su pripreme i da su noge teske ali ako igras zatvoreno onda u obrani moras biti beton i imati ubojitu kontru. Kovac nema nista od toga.
Orijentacija je dobra obrana plus kontre. Bit ce to tvrdje kad javi prede u vezu Thiago na mjesto sancheza, gnabry umjesto arpa lewa za mullera.
Ne mozes kontru uciniti sa arpom i mullerom a nasa obrana je jedino cvrsta sa javim u vezi sto se i potvrdilo u prosloj sezoni
Logicno da jos nema te agresije, em se trenira 2 x dnevno i jos se stalno obilazi razne događaje kao obilježavanje americkog pohoda na mjesec, slikavanje da scwarzenegerom itd. Ne bi bilo ni dobro da smo sad na vrhuncu
Prve dojmove cemo moci reci nakon super kupa u dortmundu 3.8
Dao Bog da nam Neymar ili neko slican njemu bude najveci problem.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Čitam i ne vjerujem. Da mi je problem od 200+ miliona s kojim ću osvojiti tripletu.harden je napisao/la:Dao Bog da nam Neymar ili neko slican njemu bude najveci problem.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Zar se jos cudis, pa moras se naviknuti na ovoS-Y-L-A-R je napisao/la:Čitam i ne vjerujem. Da mi je problem od 200+ miliona s kojim ću osvojiti tripletu.harden je napisao/la:Dao Bog da nam Neymar ili neko slican njemu bude najveci problem.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Opet pišete kasno a nije niko došo, ccc. Ljudi se nadaju, sa snovima se ne treba igrati.
Kako? Zar nije stigao već u Minken?sljivo je napisao/la:Opet pišete kasno a nije niko došo, ccc. Ljudi se nadaju, sa snovima se ne treba igrati.
41.21.1.
Doduše, kao sa Riberijem i Robenom, oni su nakon svake sezone i povreda najavljivani kao nova pojačanja. Ovaj je trebao da ide, a sad vjerovatno neće pa se i on računa kao novo pojačanje.
Gdje nam je to Hasan, ni glasa, evo već desetak dana?
Gdje nam je to Hasan, ni glasa, evo već desetak dana?
Zar niste culi? Nama pojacanja ne trebaju 
Ulli čuo da je na klupsku teku pisao večere i naredio mu rad od kuće.
41.21.1.
Koliko god da nam to smeta i da ne zelimo priznati, realno naš Bajern nije popularna destinacija za W Class igrace, niti je Bundesliga popularna i atraktivna kao Engleska, Španska, Talijanska liga. Iz tog razloga nam sjeva toliko odbijenica, iako za to snosi po meni i Uprava dio odgovornosti. Nazalost po popularnosti za igrace smo na nivou jednog Totenhema, Atletico M, Napolija, Intera (trenutnog) itd. Ne mozemo se mi mjeriti sa tim sa Barcom, Realom, englezima, Juventusom, PSG-om. Nazalost ali tako je jbg.
Volim te Zeljo!!!
Bojim se da je problem do para. Svak će doći ako platiš. Ali ako odeš po Rocu i ponudiš 18 mil plus bonusi ljudi ti opsuju sunce i kažu sad ćeš platiti klauzulu ili nema ništa od dogovora, normalno je da nećemo biti atraktivna destinacija bilo kome.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Normalno da je do para, ovo su price za malu djecu. Eto Ligue 1 je atraktivnija od Bundeslige pa PSG pokupova sve same svjetske klase
Juventus dovede Ronalda, De Ligta a nisu nimalo privlacniji od Bayerna. Juve radi pametnije od Baye, oni ce otplacivati De Ligta godinama, a znamo da Ronaldovu platu ne placaju oni u potpunosti. Tako da pustite se te price za malu djecu, ovdje pricamo o Bayernu a ne Zelji. Treba imati para, ali i znanja.
I am not yet born; O hear me.
- anelbavarac
- Kontakt:
Porediti Paraticia, Nedveda, Agnelia, i njihove sposobnosti sa ovim nasim, je u najmanju ruku smijesno.
Dovoljno je pogledati sta su sve napravili zadnjih recimo 4-5 godina, i sve ce biti jasno.
Brazzo je nedorastao zadatku, i to je svima jasno.
Za Rocu daju 30mil
Koji luzeri.
Dovoljno je pogledati sta su sve napravili zadnjih recimo 4-5 godina, i sve ce biti jasno.
Brazzo je nedorastao zadatku, i to je svima jasno.
Za Rocu daju 30mil
Koji luzeri.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Čuj samo 18 miliona za ovog Rocu Braco ponudio
. čovjek ima 40 miliona klauzulu i od toga Espanjol ne osustaje.Jest da je sad recimo sezona 2002-2003 možda bi ovo i prošlo. Teško ćemo mi do kvalitetnih pojačanja sa ovim "buvljačkim" metodama sezona samo što nije počela, a kvalitenih zamjena za Riba i Roba ni navidiku. Ostaju nam samo stakleni Serdž i Kingsli.
Ja i pričam prvenstveno o parama. Svake godine "Ima se, trošiti će se" i onda se gužvaš sa Espanyolom ne bi li platio 5 miliona manje igrača za kojeg si samo ti i zainteresovan. Mene čudi da nisu ponudili za Fekira, ovo bi bio baš Bayern transfer. Do 20 miliona pa ako bude šta od njega, dobro i jest.
41.21.1.
Gledam onog invalida Demebela pa lik ne može napraviti razliku protiv trećeg tima Chelsea.
I kao on neka opcija za Bayern. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.