Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Eto, sad imas i tu informaciju.jestamaji je napisao/la:ja niti znam niti sam tada o tome razmišljao, imao sam neki dupljak dres, jedan jedini sa čaršije i to je bilo to ... a poslije zubandana se mislim nisam trijeznio mjesec dana kako trebanisam srećom tada imao curu, to teško da bi to koja istrpila
![]()
tek kad smo dobili one sjajne tj. šljašteće diadorine rodila mi se želja da imam pravi dres.
a sportform mi ne govori ništa, čuo sam to ime ali ne u kontekstu sa željom
sušta suprotnost ovim kasnijim legeama koji su ko da si čaršaf zagrnoirfo je napisao/la:Ja imam ovaj Legea Liqui Moly, mislim da je to nas prvi slim fit dres, i sad ga jedva obucem kolko utegne
Fini su ti dresovi.Joma stvrano zna napravit kvalitet.Imam taj dres ali nije original.kontrasviju je napisao/la:Tamnoplavi sa zlatnim grbom iz sezone 14/15. Meni lično jedan od najdražih
Možel mi neko nešto detaljnije reći o onoj marci "sport"?Radili još uvijek?Gdje je sjedište?Jel bila poznata itd??jestamaji je napisao/la:dobar je i taj bio skroz!
tamno plavi i bijeli su imali zlatni grb, svijetloplavi je imao klasični grb. zašto nisu sva tri, pojma nemam!
Misli na SPORTFORM. Radili su dresove nakon rata, izmedju ostalog i za druge timove u BiH. Mi smo ih nosili u toj sezoni, i vise nismo. Bili smjesteni u Fojnici, i znam da su radili i one dresove PATRICK po licenci, a nosile ih reprezentacije BiH, kada smo imali generaciju sa rahmetli Katanom, Kodrom, Bolicem, Baljicem, igrao je tu i nas Sanjin Pintol... Firma kasnije propala.jestamaji je napisao/la:ne znam na koji sport misliš. ako je u pitanju sport-form, to je bila firma iz fojnice od davno prije rata koja je šila svašta nešta po narudžbi i po ugovorima za raznorazne domaće i strane partnere.
ja nisam imao pojma da su imali i svoje dresove a još manje da smo mi nosili iste, ali eto izgleda da jesmo i to baš 1997/8
ah, da, ta firma ne postoji već najmanje 10 godina