95% navijaca ovdje u zivotu lopte nije sutnulo, a daje sebi za pravo da daje ovakve izjave.
Yaya je zvijer i najpodcjenjeniji igrac u fudbalu. Zadnji vezni koji u Premiershipu zabije 20 golova u sezoni nije elita, ali je elita Sergio Busquets
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Pa čovjek izvede piruetu, to Yaya nije mogao..Wandelanoite je napisao/la:Yaya Toure nije elita![]()
95% navijaca ovdje u zivotu lopte nije sutnulo, a daje sebi za pravo da daje ovakve izjave.
Yaya je zvijer i najpodcjenjeniji igrac u fudbalu. Zadnji vezni koji u Premiershipu zabije 20 golova u sezoni nije elita, ali je elita Sergio Busquets
Toure je u Cityju bio čak i polušpic. Možda je u pet utakmica bio klasična šestica, čisto da se zna. Ako ćemo gledati njegovu ulogu u Cityju, to bi bila kombinacija osmice i desetke. Toure je igrač koji igra tijelom i koji je bio mašina dom je tijelo bilo spremno odgovoriti na određene zadatke. Problem nastaje u trenucima kad tijelo polako prestaje da sluša. S Busquetsom nemaš taj problem, jer Sergio (skoro) sve duele dobiva zahvaljujući fudbalskom intelektu. Postavljanje, čitanje igre, pravovremeni izlasci... Školovaniji je od Tourea. Sergio Busquets ni u ludilu ne može zabiti dvocifren broj golova u sezoni, ali, ako mene pitaš, svaki put bih izabrao njega spram Yaye.Wandelanoite je napisao/la:Yaya Toure nije elita![]()
Ne znam šta ima od škole....možda je poljoprivredni tehničarMonolog je napisao/la:Toure je u Cityju bio čak i polušpic. Možda je u pet utakmica bio klasična šestica, čisto da se zna. Ako ćemo gledati njegovu ulogu u Cityju, to bi bila kombinacija osmice i desetke. Toure je igrač koji igra tijelom i koji je bio mašina dom je tijelo bilo spremno odgovoriti na određene zadatke. Problem nastaje u trenucima kad tijelo polako prestaje da sluša. S Busquetsom nemaš taj problem, jer Sergio (skoro) sve duele dobiva zahvaljujući fudbalskom intelektu. Postavljanje, čitanje igre, pravovremeni izlasci... Školovaniji je od Tourea. Sergio Busquets ni u ludilu ne može zabiti dvocifren broj golova u sezoni, ali, ako mene pitaš, svaki put bih izabrao njega spram Yaye.Wandelanoite je napisao/la:Yaya Toure nije elita![]()
AlfredNobel je napisao/la:Ebem ti nebo nebesko, napraviše Rustemovića od Busquetsa. Ne mogu vjerovati kakvih persona ima i dokle došeže ljudska glupost.
Zadužili su klub, treba i Alvesa vala vratit. Da ugođaj bude potpun.leorey je napisao/la:Ma ja sam ovdje prvi hvalio Busquetsa i bio za odlazak Tourea, mnogo je ucinio za klub, definitivno kad se gleda zadnjih 10 godina najkonstantniji igrac uz Messija i Ronalda.
Ali zadnje 3 godine vise nije to to. Pa neces valjda po starim zaslugama tako peglat sa igracima do 40e godine ybt.
Svi bi trofeje a ne bi mijenjali tim nikako i onda kritikuju.
Jel vama jasno da je nama 2014 godine vezni red bio haman isti ko 2019? A ti igraci su vec tada imali po 26 godina. 5 sezona je zaista mnogo na ovom levelu da se nista ne mijenja. Pogotovo kad vidis da ne ide. Ne znam sto su neki tvrdoglavi i ne zele vidjeti to.
Klupa bolan, ako neces, zahvalit se i dovidjenja. Pa nece valjda njih dvojica igrat jos 3 godine i unistavat karijere talenata kao sto su Frenkie, Arthur ili Puig?
Pozitivno u svemu ovome je što se haman skontalo da Semeda ne treba prodati. Za nadati se da će se dovest konkurencija Albi, te da nećemo gledat tandem Biskvit - Ivan, bar ne često.parangal je napisao/la:Barsa i u ovom trenutku ima verovatno najbolju sredinu na svetu (Artur, De Jong, Vidal).....nažalost minimalne su šanse da će ih IKAD videtinzajedno na terenu.....zato što imaju pi*zdu na klupi koji već govori kako mu Rakitić treba u njegovoj viziji (se*rem mu se na viziju) i metiljavi Bus.....kad se doda i Roberto eto zabave
Ne samo da ce Busi i Raketa igrati, vec ce ziheraš i Roberta vratiti u vezu, koju je i zaboravio igrati (nakon 3 sezone turiranja jadnika na desnom beku)leorey je napisao/la:Ma ja sam ovdje prvi hvalio Busquetsa i bio za odlazak Tourea, mnogo je ucinio za klub, definitivno kad se gleda zadnjih 10 godina najkonstantniji igrac uz Messija i Ronalda.
Ali zadnje 3 godine vise nije to to. Pa neces valjda po starim zaslugama tako peglat sa igracima do 40e godine ybt.
Svi bi trofeje a ne bi mijenjali tim nikako i onda kritikuju.
Jel vama jasno da je nama 2014 godine vezni red bio haman isti ko 2019? A ti igraci su vec tada imali po 26 godina. 5 sezona je zaista mnogo na ovom levelu da se nista ne mijenja. Pogotovo kad vidis da ne ide. Ne znam sto su neki tvrdoglavi i ne zele vidjeti to.
Klupa bolan, ako neces, zahvalit se i dovidjenja. Pa nece valjda njih dvojica igrat jos 3 godine i unistavat karijere talenata kao sto su Frenkie, Arthur ili Puig?
Paulinho, kao i Vidal, ismijavani (ja priznajem da sam se smijao dovođenju Paulinha), ljudi izgarali na terenu, onakvog igrača "moraš" imati, mlakonje i dizelaši kao Biskvit su historija/istorija/povijest.parangal je napisao/la:Onaj nesretnik Paulinjo je za jednu polusezonu imao bolju statistiku golova i asistencija nego Bus za 10 godina....TVRDIM i smem se kladiti u to
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.