FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znaci po ovom videu Handzic igra od prve minute
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mozda Hus izade sa dva spicaShofaII je napisao/la:Znaci po ovom videu Handzic igra od prve minute
Mi u play off-u izvlacimo Barsu, nema veze sto ljudi igraju drugo takmicenje.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
ide primarijus po desnom kriluSarajlijica1946 je napisao/la:Mozda Hus izade sa dva spicaShofaII je napisao/la:Znaci po ovom videu Handzic igra od prve minute
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A vidjet ćete da će u ovom dvomeču između Rosenburga i BATEa ispast bolja ekipa koja će satrat ovu drugu jer tako je to s nama.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne cudi me od Husa nistaDenchi je napisao/la:ide primarijus po desnom kriluSarajlijica1946 je napisao/la:Mozda Hus izade sa dva spicaShofaII je napisao/la:Znaci po ovom videu Handzic igra od prve minute![]()
Volio bih vidjet i to jer to cekamo vec dugo vremena. Mada s obzirom da nam je 4231 zacementirano godinama sumnjam.Sarajlijica1946 je napisao/la:Mozda Hus izade sa dva spicaShofaII je napisao/la:Znaci po ovom videu Handzic igra od prve minute
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Upravu si izvinjavam se, al on mi je najdrazi igrac jer igra srcem i gine bas za dres bez obzira sto nije najbolji od akademaca menije on drag i to sve, ne doji slauf cigare alkohol plus bacase na glavu za dres.Samozdravlje je napisao/la:Prijavit cu te @Pitar6785 , od milja @Pitar678519MortemHz je napisao/la:@pitar58458458
Nije lijepo da tako govoriš o našim igračima, ok nisi imao zle namjere ali ne trebam ti kao djetetu objašnjavati da to nije baš prikladan izraz POGOTOVO za naše dijete i za našeg igrača generalno.
Ja se ponovo izvinjavam i vidim stranu koju vi vidite i upravu ste ..
Samozdravlje imas pravo obeco sam da cu okacit 19 ako bude dupla i cim skontam kako to cu uradit, ako nista u podpisu ce bit. Ziv ti meni bio prijatelju
-
Historicar
- Kontakt:
Nadam se da su naši nekog poslali da gleda utakmicu sutra na Borisov Areni
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Poturu nprHistoricar je napisao/la:Nadam se da su naši nekog poslali da gleda utakmicu sutra na Borisov Areni
Nama u Play offu dolazi UEFA allstars
De Gea
Kimmich
Ramos
Van dijk
Marcelo
Matuidi
Hazard
Pjanic
Salah
Aguero
Denis Comor
De Gea
Kimmich
Ramos
Van dijk
Marcelo
Matuidi
Hazard
Pjanic
Salah
Aguero
Denis Comor
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra se fakat ta utakmica mora pogledatiBordoSarajevo je napisao/la:A vidjet ćete da će u ovom dvomeču između Rosenburga i BATEa ispast bolja ekipa koja će satrat ovu drugu jer tako je to s nama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Da li ce biti spremni Letic, Rahmanovic i Hodzic za Celik?
Neko rece da se je za Oremusa vec juce trebalo znati koliki je stepen povrede, a vidim niko nije nista napisao.
Za ovo jim ide jedan veliki minus, slabo obavjestavaju nas navijace.
Neko rece da se je za Oremusa vec juce trebalo znati koliki je stepen povrede, a vidim niko nije nista napisao.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ja msm da ce Hodza i Letic biti spremni, a Rahman pod upitnikom i Oremus nece igrati.ElCartel11 je napisao/la:Da li ce biti spremni Letic, Rahmanovic i Hodzic za Celik?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
Historicar
- Kontakt:
Drago mi je da je još neko primjetio da nikako ne daju informacije o povrijeđenim igračima, odnosno o njihovom povratku na teren. To traje već duži period. Bruka raje očekuje informaciju o povratku na teren Hodžića i Letića, a jedino što se saznalo je da su igrali PES protiv Ramovića iz ŽeljeElCartel11 je napisao/la:Da li ce biti spremni Letic, Rahmanovic i Hodzic za Celik?
- ElCartel11
- Kontakt:
Bilp bi dobro da budu sva 3 u pogonu, ali ako nista barem je Leticu vec vrijeme da konacno zaigra za nas timforgempp je napisao/la:Ja msm da ce Hodza i Letic biti spremni, a Rahman pod upitnikom i Oremus nece igrati.ElCartel11 je napisao/la:Da li ce biti spremni Letic, Rahmanovic i Hodzic za Celik?
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Uradili su stvarno dosta dobrih stvari zadnje vrijeme, ali ovo jim je jedan veliki minus. Nadam se da se poprave ubrzo i da dobijemo na vrijeme sve info.Historicar je napisao/la:Drago mi je da je još neko primjetio da nikako ne daju informacije o povrijeđenim igračima, odnosno o njihovom povratku na teren. To traje već duži period. Bruka raje očekuje informaciju o povratku na teren Hodžića i Letića, a jedino što se saznalo je da su igrali PES protiv Ramovića iz ŽeljeElCartel11 je napisao/la:Da li ce biti spremni Letic, Rahmanovic i Hodzic za Celik?
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Husref je dao izjavu za BHT da ce Hodzic i Letic biti u konkurenciji za Zenicu. Nekad i prelistajte forum prije nego sto odmah napisete,mozda nije na toj stranici jeste na prosloj.Historicar je napisao/la:Drago mi je da je još neko primjetio da nikako ne daju informacije o povrijeđenim igračima, odnosno o njihovom povratku na teren. To traje već duži period. Bruka raje očekuje informaciju o povratku na teren Hodžića i Letića, a jedino što se saznalo je da su igrali PES protiv Ramovića iz Želje :facepalm:ElCartel11 je napisao/la:Da li ce biti spremni Letic, Rahmanovic i Hodzic za Celik?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Historicar
- Kontakt:
Zato što je igrom slučaja bio gost u emisiji na BHT pa dao izjavu o njima dvojici.Šta da je Vukas ili Bošnjaković bio gost, ovdje bi se i dalje gatalo o njihovom zdravstvenom stanju.Takve informacije treba na vrijeme da budu na našim zvaničnim stranicama.miky_hz je napisao/la:Husref je dao izjavu za BHT da ce Hodzic i Letic biti u konkurenciji za Zenicu. Nekad i prelistajte forum prije nego sto odmah napisete,mozda nije na toj stranici jeste na prosloj.Historicar je napisao/la:Drago mi je da je još neko primjetio da nikako ne daju informacije o povrijeđenim igračima, odnosno o njihovom povratku na teren. To traje već duži period. Bruka raje očekuje informaciju o povratku na teren Hodžića i Letića, a jedino što se saznalo je da su igrali PES protiv Ramovića iz Želje :facepalm:ElCartel11 je napisao/la:Da li ce biti spremni Letic, Rahmanovic i Hodzic za Celik?
Bilo je jos negdje, a lijepo je receno u srijedubda ce biti pregled detaljan...tek sadd je srijeda 
Ko su ova fcojica sto pisu na probi neki iz azije i neki nigerijac
Ko su ova fcojica sto pisu na probi neki iz azije i neki nigerijac
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Kimun, Lecler, Vanja8 i 36 gostiju.