Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
ja fakat nesto kontam nece li proigrati ovo krme Mikitarijan, on qrcu ne valja, pod hitno nekog mladog forsirati jer ovaj je bas truhla ****
a ne kontam što ne mjenja
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Sve je ovo namjestila kladioničarska maija!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kolasinac dno dna
Gledao drugo i realno ne zna se ko je gori. Od odbrane do sredine, bukvalno nemas sta izdvojiti. Jedino Laca i Auba nesto vrijede.
ma samo da ovog debelog krmka ne gledamo u prvoj Mikitarijana, pa Saka ili Nelson mogu ponuditi mnogo vise od njega, ovaj nesto ko odigra i onda zajebe svaki put kad treba da dadne end product
najgora trampa svih vremena
i zamisli brate losine kad pored svih mladih igraca iz akademije xhaka napravi najvise gresaka krucijalnih u toku utakmice
najgora trampa svih vremena
i zamisli brate losine kad pored svih mladih igraca iz akademije xhaka napravi najvise gresaka krucijalnih u toku utakmice
Koliko nama Cazorla fali, mi toga nismo svjesni. Nikad ga nismo zamijenili
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Fina provjera, vjerovatno gola ne bi ni primili da nisu ona trojica igrali u sredini terena. Ovi momci što su ušli imaju potencijala. Imamo dosta potencijala u napadu definitivno. Laku noć
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Allaha mi dragog ova djeca mogu da nauče ovog Xhaku šta znači biti normalan igrač, Xhaka je nivo ispod ove djece, goni ga u qrac on će biti kapiten
šta ti je, Monreal, Xhaka, Mikitarijan
šta ti je, Monreal, Xhaka, Mikitarijan
Ma mene iskreno čudi kako Auba i Lacazette nisu tražili zahtjev za trasnferom, obzirom da se ni ne misli raditi na odbrani. Kad su mi se utisci slegli iskreno djeluje još gore. Yebote život ova ekipa ne zna fundamentalne stvari oko branjenja. Bukvalno smo top5 najgorih defanzivnih timova u ligi, a sezona nije ni počela
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
dodje ceballos zamjena za ramseya, daj jos zahu i tierneya i od koga je dosta je
Oj što izlaze izjave po netu od ovog Cebalosa. Koji komad govedine u pizdu materinu

David Ornstein
After Dani Ceballos arrival, Arsenal will next announce William Saliba. #AFC interest dates back to autumn, formalised Feb/Mar. Late Tottenham approach caused delay + was considered but 18yo stuck to initial choice & signed 5yr deal. Loan back non-negotiable condition #ASSE #THFC
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Mogli smo im vala kosa na posudbu a ovog ostaviti da igra ali eto
Otvorite jedan od dva spoilera i otkrijte koji ste tri fantastiko
napisite ispod team #8 ili team #25
napisite ispod team #8 ili team #25
team #25
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.