FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
vi nam glavne mušterije koliko nas niste dobili 8,10,15 zadnjih utakmica..haha
-
- Kontakt:
Ovo ne treba savezu poslat nikako pismo nego UEFI !
kako te nije stid poslije svega da se javis na ovaj forumDabar je napisao/la:vi nam glavne mušterije koliko nas niste dobili 8,10,15 zadnjih utakmica..haha

I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI
- black hole
- Kontakt:
saninhz87 je napisao/la:kako te nije stid poslije svega da se javis na ovaj forumDabar je napisao/la:vi nam glavne mušterije koliko nas niste dobili 8,10,15 zadnjih utakmica..haha

slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala

Na one zastave treba podhitno nas klub da reaguje i kod saveza a i kod visih (normalnih) institucija uefe
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sve je više nebitno nakon zastave sa svastikom i opet čemo mi biti krivi fujjj! jhe besh ovo više nema nikakvog smisla.Onaj Kožul i Ivanković udaraju i bez lopte a sudija kazni i našeg i njihovog isto fujjj!Ovo je još jedan udarac Bh fudbalu.
Sarajevo ljubavi moja!
Upravu si, slike i pravo adresirat na UEFU, znamo kakvi su njihovi stavovi po tom pitanju nacionalizma, rasizma, a da ne govorimo o fasizmu koji smo danas vidjeli dole, treba toj gamadi stati jednom u kraj za sva vremena.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ovo ne treba savezu poslat nikako pismo nego UEFI !
Kakva je to vukojebina, ima li iko skolovan, obrazovan iz te selendre dole, jesu li oni svijesni u kojem vijeku i vremenu zive. Pa ovo bilo ko da vidi sa strane reci ce im da su mentalno zaostali sa veličanjem ustaštva i sl..
Oni misle da su "pametni", iskreno meni ih je zao kad vidim koliki im je koeficijent inteligencije, u kojem filmu zive.
Kazu "ugorozeni", a bicete ugrozeni do sudnjeg dana, kad ste takva stoka.
Zadnja izmjena: EnZo_85, dana/u 07 nov 2010, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Druze ne mislim ja nista,ja da sam mislio ne bih ostao ovdje. Naravno savez,nece valjda mjesna zajednica Dzidzikovac ili predsjednistvo BIH. Ako i na ovo ne reaguju hebo vas Fudbal ,to je valjda sport, a ne mjesto izrazavanja politicke i nacionalne podrske ili jos gore fasisticke kao danas.adnanhz je napisao/la:A zar stvarno mislis da ce onakav savez bilo sta radit valja fotelje spasitDenizmare je napisao/la:Ma ovo je za svaku osudu,pa porede mene da neko dodje sa fasistickom zastavom u guzu bi mu je zagurao da mi je brat. Ako NSBIH ovo ne sankcionise onda stvarno ja ne znam sta normalan covjek u ovoj drzavi vise ima sta traziti.Svasta mozes ocekivati od ovih sirokih debila,ali moram priznati da sam sad ostao frapiran.....
-
- Kontakt:
Policija pocijepala transparent sa likom Vedrana Puljića?!
Prema informacijama koje smo dobili od navijača FK Sarajevo, policija Zapadno-hercegovačkog kantona je na ulazu u Široki Brijeg zaustavila kolonu autobusa sa gostujućim navijačima zbog uobičajene kontrole.
Kako svjedoče navijači FK Sarajevo, pripadnici policije neprofesionalno su se ponašali, a navijačima Sarajeva su skidali majice sa likom Vedrana Puljića, navijača Sarajeva, koji je ubijen 4. oktobra prošle godine u nemirima koji su izbili uoči susreta ova dva tima na Pecari.
Osim toga, policajci su, svjedoče navijači, pocijepali transparent sa Puljićevim likom, nakon čega su koloni dopustili ulazak na stadion Pecara početkom drugog poluvremena.
Informaciju smo pokušali provjeriti u MUP-u ZHK, ali zasad nismo dobili povratnu informaciju.
Put Širokog Brijega krenula su tri autobusa sa navijačima bordo tima.
sa-x
Prema informacijama koje smo dobili od navijača FK Sarajevo, policija Zapadno-hercegovačkog kantona je na ulazu u Široki Brijeg zaustavila kolonu autobusa sa gostujućim navijačima zbog uobičajene kontrole.
Kako svjedoče navijači FK Sarajevo, pripadnici policije neprofesionalno su se ponašali, a navijačima Sarajeva su skidali majice sa likom Vedrana Puljića, navijača Sarajeva, koji je ubijen 4. oktobra prošle godine u nemirima koji su izbili uoči susreta ova dva tima na Pecari.
Osim toga, policajci su, svjedoče navijači, pocijepali transparent sa Puljićevim likom, nakon čega su koloni dopustili ulazak na stadion Pecara početkom drugog poluvremena.
Informaciju smo pokušali provjeriti u MUP-u ZHK, ali zasad nismo dobili povratnu informaciju.
sa-x
Drug nisi te mene shvatio il ne zivis ovdje pa neznas kako (ne)funkcionise NSBIH cak imaju i pravila u kojem se spominje rasna,vjerska itd. netrpeljivost a da ce sta uradit nece kao i uvijek do sad zato i kazem da ovo treba poslat uefi pa da vide s kakvim umnobolesnim ljudima igramo fudbal i zivimoDenizmare je napisao/la:Druze ne mislim ja nista,ja da sam mislio ne bih ostao ovdje. Naravno savez,nece valjda mjesna zajednica Dzidzikovac ili predsjednistvo BIH. Ako i na ovo ne reaguju hebo vas Fudbal ,to je valjda sport, a ne mjesto izrazavanja politicke i nacionalne podrske ili jos gore fasisticke kao danas.adnanhz je napisao/la:A zar stvarno mislis da ce onakav savez bilo sta radit valja fotelje spasitDenizmare je napisao/la:Ma ovo je za svaku osudu,pa porede mene da neko dodje sa fasistickom zastavom u guzu bi mu je zagurao da mi je brat. Ako NSBIH ovo ne sankcionise onda stvarno ja ne znam sta normalan covjek u ovoj drzavi vise ima sta traziti.Svasta mozes ocekivati od ovih sirokih debila,ali moram priznati da sam sad ostao frapiran.....

Mi se ne furamo mi smo furka.
Ako sto primjetili na utakmici su bila dva transparenta, na jednom je pisalo:
"Pitarska p*** na glas se kune, a iza ledja sve rijeci brise, Istina se zna !!!"
Ne znam sta je bilo na drugom.
"Pitarska p*** na glas se kune, a iza ledja sve rijeci brise, Istina se zna !!!"
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
sancho_panza je napisao/la:Policija pocijepala transparent sa likom Vedrana Puljića?!
sa-x
Zastava sa Vedranovim likom je ipak ostala citava, ali je prilikom pretresa policajac zguzvao i bacio u stranu te su stoga nasi mislili da je pocjepana.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Elegant je napisao/la:Ako sto primjetili na utakmici su bila dva transparenta, na jednom je pisalo:
Evo te slike!!
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 07047&id=9
Zastava sa Vedranovim likom je ipak ostala citava, ali je prilikom pretresa policajac zguzvao i bacio u stranu te su stoga nasi mislili da je pocjepana. Medjutim, to neopravdava cinjenicu da se njegova slika nije mogla pojaviti u bilo kom smislu na stadionu, dok su se sa druge strane ponosito viorila fasisticka obiljezja.
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI
Ljudi zbog posla nisam bio u mogucnosti da pratim utakmicu ...
moze neko da mi kaze sta su to skripari imali od koreografije , kekve transove i kakve zastave ??
moze neko da mi kaze sta su to skripari imali od koreografije , kekve transove i kakve zastave ??
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Crvena zastava sa bijelim krugom i u sredini svastika, dakle zastava nacističke Njemačke.PrPaAaa je napisao/la:Ljudi zbog posla nisam bio u mogucnosti da pratim utakmicu ...
http://www.fksinfo.com/np-1244-Poraz_uz ... rajeva.htm
Evo sa fksinfo.com
Evo sa fksinfo.com
Piksi to je uvreda za pravog Piksija čuj on se može mjerit sa Piksijem, ne kontam kako je on toliko dobar ja to uopste ne vidim a još je ko pijačar, papak obični i to tebi moj Hairlija idolMegamon je napisao/la:Ma nemoj tako,uvijek su HZ krive za sve![]()
Pixi ziv bio nemoj vise sevati,dodaj nekome loptu.
Nemojte ovdje o svastikama,nacistima i sl.Nadjite drugo mjesto

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Žalosno je to što ti je takva zastava jaka i šminkaPrPaAaa je napisao/la:E=mc2 je napisao/la:Crvena zastava sa bijelim krugom i u sredini svastika, dakle zastava nacističke Njemačke.PrPaAaa je napisao/la:Ljudi zbog posla nisam bio u mogucnosti da pratim utakmicu ...
Hahahahah ////// sminka bas ono ... jako kao i nasa slika prase amar osim![]()
btw . hvvala na informaciji brate !

I mene zanima sta je na drugom bilo.Koliko sam mogao upratit nesto ...perete krv sa svojih ruku...Elegant je napisao/la:Ako sto primjetili na utakmici su bila dva transparenta, na jednom je pisalo:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.