FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I Hebibović je "otišao" prije 7 dana...
Kakav idiotluk napisati "sretno Tatar sve najbolje" i nista vise.
Ko biva prvi znam da ide sad me pitajte sta, kako.. JER JA ZNAM da ide, vi ne znate.. Fuj
Ko biva prvi znam da ide sad me pitajte sta, kako.. JER JA ZNAM da ide, vi ne znate.. Fuj
-
Historicar
- Kontakt:
Ni jedan, iole pouzdan medij, nije ni slova napisao o odlascima Hebibovića i Tatara, ovdje se opraštaju od njih

Sretno Lazicu majstore!
Sretno Amere ljudino, volimo te i vrati nam se opet!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A jos uvijek protivnicka krila pogledom pratitaremuha je napisao/la:I Hebibović je "otišao" prije 7 dana...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
S obzirom da čitaju ovo iz kluba, vakat je da danas izbacite nekoliko slika sa treninga i video istog kao i izjavu doktora o zdravstvenom biltenu. Hvala.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
[quote="Pitar6785"
Upravu si izvinjavam se, al on mi je najdrazi igrac jer igra srcem i gine bas za dres bez obzira sto nije najbolji od akademaca menije on drag i to sve, ne doji slauf cigare alkohol plus bacase na glavu za dres.
Ja se ponovo izvinjavam i vidim stranu koju vi vidite i upravu ste ..
Ma yebe tebe
sto si bukvalno shvatio vuka "pisi kako govoris" , to je Tvoj vokabular mahalski . Kroz druzenje sam imao raje koja je tako govorila i najcesce smo im se smijali do suza , ali neki Te ne razumiju. Istini za volju znas ruzno protivnike psovati (ni to nije lijepo). Nek se zavrsi na onom saka, picca,mater . Ima likova koji Te napadose , a vulgariji su. Ovo Tvoje izvinjenje je u Tvom stilu i govori da nisi zloban .Toliko o tome .
Pitao si me za sastav koji bih ja volio gledati.Uz ogradu da Musemic zna 1000x bolje i da ti trebaju igrati(imam u vidu zadnje 3 utakmice) i ja sam ti napisao , otprilike ovo:Kovacevic,Sabanovic,Lazic,Serbecic,Hodzic,Rahmanovic,Djokanovic,Hebibovic,Tatar(Salcin,),Milanovic(Tatar),Ahmetovic . Na klupi :Velkoski , Gavric,Mustafic,Kurdic,Imamovic,Dizdarevic.. Naravno sve to dok se ne oporave Stanojevic(uh sto ga gotivim-ne voli mekusce i prelivode),Pidro ,Oremus i ostali .
Izvinuo si se u svom stilu
. U srcu si bordo-bijeli laf . Sretan da si pasa . 
Upravu si izvinjavam se, al on mi je najdrazi igrac jer igra srcem i gine bas za dres bez obzira sto nije najbolji od akademaca menije on drag i to sve, ne doji slauf cigare alkohol plus bacase na glavu za dres.
Ja se ponovo izvinjavam i vidim stranu koju vi vidite i upravu ste ..
Ma yebe tebe
Pitao si me za sastav koji bih ja volio gledati.Uz ogradu da Musemic zna 1000x bolje i da ti trebaju igrati(imam u vidu zadnje 3 utakmice) i ja sam ti napisao , otprilike ovo:Kovacevic,Sabanovic,Lazic,Serbecic,Hodzic,Rahmanovic,Djokanovic,Hebibovic,Tatar(Salcin,),Milanovic(Tatar),Ahmetovic . Na klupi :Velkoski , Gavric,Mustafic,Kurdic,Imamovic,Dizdarevic.. Naravno sve to dok se ne oporave Stanojevic(uh sto ga gotivim-ne voli mekusce i prelivode),Pidro ,Oremus i ostali .
Izvinuo si se u svom stilu
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Sretno Hadzija majstore , da do Rome doguras bar !
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pa upravo to uradio , dakle mozeAngelDiMaria je napisao/la:Ne mozes napisati sretno i hvala tatar i nestat s foruma nikako hahahaha daj jos infoo
Sve se moze kad se hoceSamozdravlje je napisao/la:Pa upravo to uradio , dakle mozeAngelDiMaria je napisao/la:Ne mozes napisati sretno i hvala tatar i nestat s foruma nikako hahahaha daj jos infoo![]()
![]()
, al da je kvarno-jeste .
Origi za siromasne nas tatar, nervira te pola utakmice onda iz niceg zabije gol il izvuce neku asistenciju.
Ako ide nek mu je sa srecom al mislim da pravi gresku njemu je sarajevo klub po mjeri tesko ce se on na višem nivou snaci al zavisi i gdje ide po turskoj bi mogao u slabijim timovima mozda nesto i napraviti.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kolektiv je osvojio DK , ali razumijem sta si htjeo reci . Ima istine .Rahma je napisao/la:Ako je istina, hvala Tataru na svemu. Izuzetan momak koji nije napravio niti jedan problem otkad je u klubu. Dosao na mala vrata i odlazi kao "legenda", po meni je najzasluzniji za osvajanje proslogodisnjih trofeja.
Kovacevic, Lazic, Rahmanovic, Djokanovic, Milanovic, Pidro i Sabanovic odlaze u Klagenfurt.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ovo je gore od druga678519 , banuj ga 2x MortemHz.nokee je napisao/la:Kakav idiotluk napisati "sretno Tatar sve najbolje" i nista vise.
Ajmo veceras dosta zutih kartona i grube igre 
Mozda covjek zna samo da odlazi a ne zna detalje.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Jbg nema Ace više,za ovo se dobijao ban.
Ima Mortem, nek ga banuje..amypitar je napisao/la:Jbg nema Ace više,za ovo se dobijao ban.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne može on banovati.nokee je napisao/la:Ima Mortem, nek ga banuje..amypitar je napisao/la:Jbg nema Ace više,za ovo se dobijao ban.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma ne odlazi,znao bi ja i rekao bi vam,vjerujte da nema ništa konkretno.
ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, Hajdeee, HeavyBassBlues, Rule_hz, zeljovolimte i 40 gostiju.