samocelik je napisao/la:Uz dužno poštovanje kolega ja se nešto ne sjećam da je iko ikada napao crvenu legiju,ma gotovo sam siguran da nije nikad. Jedino da nisi ti gdje drugdje po gostovanjima hodao?
Nije brate nigdje, od nekih 50-60 gostovanja koliko sam odradio nigdje nije bilo belaja, a bio sam svuda, uključujući i BL, ŠB, Tuzlu, Zenicu, Sarajevo, Bijeljinu, Mostar, Travnik, 1. Liga FBiH svuda, ma eto nisam bio u Bihaću, mislim da je to to što se tiče naše države, a i po kantonalnoj i 2 ligi FBiH sam hodao.
Jedino smo imali tuču u Tuzli s osiguranjem jer su nas tjerali ranije da izađemo a mi nismo htjeli, ništa posebno.
I nismo imali problema niti nas je ko dirao, što jer smo i mi normalni uvijek bili, što zato što I nismo atraktivan plijen, šta imaš tuči 50 ljudi niko u ultra fazonu nije, realno tako je.
Ali niko ne kaže da se sutra ne bi to desilo, ti znaš kakav je to život i da se sve okrene u sekundi. Nisam ja više ni u tom fazonu ni u tom godinama, lagano sina pod ruku, košpe I sokić, nekad piva i to je to. Ustaneš ono par puta i zagalamiš I zapjevaš i hajd kući.