FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemam info gdje odlazi i kad, samo da je dogovoreno. Ranije se spominjala turska.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Imal fakat ko da ga banuje?
Sretno Hebibe majstore..
P. s nemam pojma gdje sta kako, ranije se spominjala turska pa valjda tu ide..
Sretno Hebibe majstore..
E svasta ljudi znali psovati ovdje sve redom i praviti sranja danima spamati temu nikad ovoliko ljudi nije trazilo neciji ban.
Nije on kriv sto ode tatar
Nije on kriv sto ode tatar
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mi ko FK Sloboda.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kovacevic,Lazic,Serbecic,Stanojevic,Pidro,Rahmanovic,Tatar ... sigurno nece zavrsiti karijeru u FKS , mozda i hoce ,ali kao Dupovac , Velkoski ...nokee je napisao/la:Imal fakat ko da ga banuje?
Sretno Hebibe majstore..
Zasto ga banovati ? Zezancija vjerovatno i lakovjernost forumasa . Nekad bas pretjeramo , stvarajuci od foruma preozbiljnu , sluzbenu org. Zaboravili ste se nasaliti i nasmijati . Ego nam otisao u vasionu . Spustimo loptu i uzivajmo u pozitivi . Tri dobre tekme , osakaceni dobili Lazne i u trecem smo pretkolu EL. , sa mogucnoscu i grupa . Rekao bih 30% sansi , nije to malo u sportu . Bate , pa nosioci , ko zna ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Za Oremuša prognoze izleda još gore nego što se mislilo..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kad je Oremus dosao znalo se da Tatar ide poslije Evrope, ja sam tada to i napisao.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šta si čuo?joker90 je napisao/la:Za Oremuša prognoze izleda još gore nego što se mislilo..![]()
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Hajd bogati dobro je to sve i protiv Zrinjskog nam nije bilo(po najavama foruma pred utakmicu) Lazica,Tatara,Hebe,Ahmetovica itd pa smo ih dobili
Ovdje nam kolektivna dzenaza klanjana unaprijed bila zbog tih izostanaka.
Od kraja lige svi negdje idu,na kraju kad(ako) neki ode bit ce e eto jesam vam reko nije me slagao moj izvor
Amerika otkrivena
Ovdje nam kolektivna dzenaza klanjana unaprijed bila zbog tih izostanaka.
Od kraja lige svi negdje idu,na kraju kad(ako) neki ode bit ce e eto jesam vam reko nije me slagao moj izvor
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 jul 2019, 13:10, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kakav si ti bolesnik, tuga. Dobio sam info da ide, to je sve što znam. Liječi se.nokee je napisao/la:Ima Mortem, nek ga banuje..amypitar je napisao/la:Jbg nema Ace više,za ovo se dobijao ban.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ukratko, da će biti puno duže od prvobitnih mjesec-dva. Ako je ovo sve istina mogao bi ovo biti prvi minus za Hadžiju. Ali sačekat ćemo da naši objave za Oremuša i nadat ću se da su ove informacije loše.BordoSarajevo je napisao/la:Šta si čuo?joker90 je napisao/la:Za Oremuša prognoze izleda još gore nego što se mislilo..![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Idi oguli jabuku, smiri se malo insajderu..Benkara21 je napisao/la:Kakav si ti bolesnik, tuga. Dobio sam info da ide, to je sve što znam. Liječi se.nokee je napisao/la:Ima Mortem, nek ga banuje..amypitar je napisao/la:Jbg nema Ace više,za ovo se dobijao ban.
pa nije ga Hadzija povrijediojoker90 je napisao/la:Ukratko, da će biti puno duže od prvobitnih mjesec-dva. Ako je ovo sve istina mogao bi ovo biti prvi minus za Hadžiju. Ali sačekat ćemo da naši objave za Oremuša i nadat ću se da su ove informacije loše.BordoSarajevo je napisao/la:Šta si čuo?joker90 je napisao/la:Za Oremuša prognoze izleda još gore nego što se mislilo..![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nadam se da nije istina, i mjesec dana mi je neprihvatljivo bilo a sad molim Boga da je bar samo mjesec... ybt ništa ne slomiješ a par mjeseci te izgleda neće bit, u pm jest nas krenulo, prvo Pidro, pa Stanoje, sad Oremus...
FK Sarajevo
Ozb? Ja mislio Hadžija mu klizeći uletio. Kažem, sačekat ćemo da vidimo šta naši kažu za Oremuša zvanično, pa onda pričati. Neću da prenosim informacije koje su možda netačne dok se dobro sve ne provjeri. Ako se ispostave tačnim pojedine stvari, onda će biti jasno što kažem da je Hadžiji prvi minus.zlo87 je napisao/la: pa nije ga Hadzija povrijedio
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dupe 3 mjeseca out, oremus mjesec. Dovest cemo stopera i jos jednog veznog. Tatar ima ponudu, ali sam poranio nisam se do kraja informisao. Imamo ponude za 9 igraca. Tatar OSTAJE. Hoce li se sta promjeniti u ovih 10ak dana vidjet cemo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
-
Historicar
- Kontakt:
Adnan Zahirović je slobodan, može pokriti i štopera i zadnjeg veznog, mislim da nam može biti od koristi, sad jedino ne znam jel problem što mu je Bilalagić menadžer
Hebib ostaje isto, poletio sam sa objavljivanjem.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 6 gostiju.