PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MocMahale444

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MocMahale444 » 23 jul 2019, 21:34

Dok je god Tobeti pitar za vas nema zime. Povedi ih u propast Tobe.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 23 jul 2019, 21:39

duplakruna46 je napisao/la: Ti kad svratis u Guinnes haveru, nek se odmah srusi!
Sta cu svracat u tu rupu.Ljudi vas stavili na listu najgorih guinnes pub-ova na dunjaluku.
23

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 23 jul 2019, 22:03

GOAT je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
Ne postoje odvratniji likovi od tebe i onog amerikanca na ovom forumu...

Imam ba drugove, familiju, bracu koji su manijaci, zivot sam proveo sa njima, blago receno... ujedamo (provociramo) se do krvi bez ikakvih problema desetinama godina.
Nikad niko od njih nije spomenuo rat, zlocince, oruzje, familiju kao sredstvo rasprave ili nekog obracuna... Nit je pomislio, zna svak da bi ispo papak momentalno...

Postoje klosaru granice u toj silnoj ljubavi za SPOREDNU stvar na svijetu, prije svega pazis ljude sa kojim zivis, to je neko osnovno Sarajevsko vaspitanje...

Nemoj da se igrate vatrom to uopste nije zabavno i interesantno... totalno nepotrebno, kako vama tako i nama.

Boli tebe ku*ac sto ce se nakav degenerik poput tebe primit na tvoje rijeci i us*at sve ono sto vrijedi u NASEM gradu.. Ti samo promijenis nick na forumu il nestanes...
Problem je sto tebe previse bole moje rijeci.Moja dva najbolja druga su veliki pitari,idu na sve utakmice itd..Ja isto ovo govorim i njima ali ne reaguju na to kao vi ovdje.
Kako me ba nece bolit ? Koga normalnog ne boli ?

Ja ti govorim kao covjek prije svega, neke stvari su nam svima svete, zasluzuju postovanje i uopste im nije mjesto u raspravi dvije navijacke grupe...

1. Ne znam tacan broj ljudi koje sam izgubio zbog tog sr*anja od rata.. iskreno sad bi dao i Sarajevo i selju sa komplet ligom da ih to moze vratit, bez razmisljanja...

2. Kad spominjes to oruzje prepadas me, ne zelim da neko strada zbog fudbala, to je zabava i sport a ne mjesto za izgubit glavu... cemu vodi tvoja prica...

Mislim da bi bilo lijepo da te ta dva druga upozore na tu glupu zaje*anciju... kao sto bih ja upozorio svoje drugove da kazu nesto lose na Djildu...
Red je da znas za Haseta i Ivicu legende grada, da imas postovanje prema njima a ne da ih provlaci svaki jado kroz usta kako stigne...
Nadam se da me razumijes.
U pamet i sa srecom.. da budete drugi... :mrgreen:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 jul 2019, 22:11

simidobar je napisao/la:da budete drugi... :mrgreen:
u federalnoj :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 23 jul 2019, 22:18

Denchi je napisao/la:

Je*o zivot bez derbija. :mrgreen: :mrgreen: Ko bez soli. :mrgreen: Sta bi radili kome bi se smijali...

Najljepsi scenario bi bio da osvojimo po 73 boda i mi i oni al da zbog medjusobnog omjera Sarajevo bude sampion. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pa da ih poslije par ana mlatnemo i u finalu kupa. :mrgreen: :mrgreen:
To bi bila najsladja titula na dunjaluku..
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 23 jul 2019, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 23 jul 2019, 22:22

simidobar je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

Je*o zivot bez derbija. :mrgreen: :mrgreen: Ko bez soli. :mrgreen: Sta bi radili kome bi se smijali...
Ovo vam je cisti dokaz da u Sarajevu imate dvije vrste navijaca.One koji navijaju za Zelju i one koji navijaju protiv Zelje.Ne postoje navijaci fk Sarajeva.
23

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 jul 2019, 22:35

simidobar je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

Najljepsi scenario bi bio da osvojimo po 73 boda i mi i oni al da zbog medjusobnog omjera Sarajevo bude sampion. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pa da ih poslije par ana mlatnemo i u finalu kupa. :mrgreen: :mrgreen:
To bi bila najsladja titula na dunjaluku..
što?
i Minhen ima gradski derbi, sretnu se nekad ;) :D
ispod časti je nama dovoditi se u kontekst s njima
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 23 jul 2019, 23:41

GOAT je napisao/la:
duplakruna46 je napisao/la: Ti kad svratis u Guinnes haveru, nek se odmah srusi!
Sta cu svracat u tu rupu.Ljudi vas stavili na listu najgorih guinnes pub-ova na dunjaluku.
Nije bitan pub, bitne su mosnje!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 24 jul 2019, 00:42

Sariel govedo

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 jul 2019, 01:11

Koji jbeni nolajfer, govedo te napravilo tele jedno jbo vam ta zakebancijla sve pacenicko kretensko klosarsko..
Pu crkli dabogda doktora u blizini nemali

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 24 jul 2019, 01:37

Sariel1987 je napisao/la:Koji jbeni nolajfer, govedo te napravilo tele jedno jbo vam ta zakebancijla sve pacenicko kretensko klosarsko..
Samo sam cekao kad ce popizdit na ovo :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ipak necu :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 24 jul 2019, 08:03

Sariel1987 je napisao/la:Koji jbeni nolajfer, govedo te napravilo tele jedno jbo vam ta zakebancijla sve pacenicko kretensko klosarsko..
Govedo, hoće li te neko dovest 17.08. na utakmicu?
💩💩

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 jul 2019, 09:09

GOAT je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
Denchi je napisao/la: u federalnoj :D

Ovo vam je cisti dokaz da u Sarajevu imate dvije vrste navijaca.One koji navijaju za Zelju i one koji navijaju protiv Zelje.Ne postoje navijaci fk Sarajeva.
E, zato u Skretnici postoje oni koji navijaju za Misketa i oni koji navijaju za Amawa,trecih nema...
Zato i jeste tu i u ovakvom stanju... :kafa:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 jul 2019, 10:12

Stroj1946 je napisao/la:
GOAT je napisao/la: Ovo vam je cisti dokaz da u Sarajevu imate dvije vrste navijaca.One koji navijaju za koZelju i one koji navijaju protiv Zelje.Ne postoje navijaci fk Sarajeva.
Čist si dokaz da ima onih koji su šljegli odnekud i navijaju za željA. Šabanska gnjido.

Btw. Yebem ti krv i kosti pomrlih
A ovo boldirano je iz repertoara cistokrvnih sarajlija? :urnebes:

Po hitnom postupku ocekujemo demant sarajlije sa 3+ generacija u glavnom gradu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 24 jul 2019, 14:07

Poznati autohtoni sarajlija iz buca potoka ili SA dobrinje
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 24 jul 2019, 14:27

Beduin je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
GOAT je napisao/la: Ovo vam je cisti dokaz da u Sarajevu imate dvije vrste navijaca.One koji navijaju za koZelju i one koji navijaju protiv Zelje.Ne postoje navijaci fk Sarajeva.
Čist si dokaz da ima onih koji su šljegli odnekud i navijaju za željA. Šabanska gnjido.

Eto vidis kako znam pogodit u metu.Gadjam ih gdje su najtanji i onda dobijes ovakvu psovku.Naravno necu se spustat na njihov nivo i uzvracat istim nacinom.Cuvam cast nas 10% Sarajlija u Sarajevu.
23

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 24 jul 2019, 14:30

Beduin je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:

Ma to paša moj. Nek si mi se nagovorio. Ma da ti iskreno kažem, yebe mi se za tvoje mišljenje.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 24 jul 2019, 14:36

Kada slusas navijace 2.sarajevskog kluba pomislio bi da su Man City a ne bezvezni balkanski klubic bez stadiona kojem je uspjeh primiti 5 komada od u najboljem slucaju osrednje europske ekipe.
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 24 jul 2019, 14:40

BosniaBoston je napisao/la:Kada slusas navijace 2.sarajevskog kluba pomislio bi da su Man City a ne bezvezni balkanski klubic bez stadiona kojem je uspjeh primiti 5 komada od u najboljem slucaju osrednje europske ekipe.
VJESTACKA TVOREVINA OD TRIBINE I KLUBA I JEDNI I DRUGI BEZ CASTI I MUDA !
23

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jul 2019, 14:41

Ljudi se ponose tim što su njihovi roditelji, djedovi, pradjedovi, čukundjedovi... odlučili da se nastane u okolini rijeke Miljacke i tu ejakuliraju u svoje supruge. Pa se nabacuju pojmovima "čistokrvni Sarajlija", ne valja niko ko je došao, valja samo "čistokrvni". Yebeš svoj život kad ti je najveća dika to što su te roditelji napravili u Sarajevu a ne recimo u Prijedoru, Zvorniku, Varešu, Visokom, Zenici, Tuzli, Mostaru... sve je to niža rasa, ti si Arijevac, rodio si se u Sarajevu a i babo ti se rodio u Sarajevu, pa si bolji od onog čiji se babo rodio u Visokom al se naselio u Sarajevu igrom prilika.
Ne vjerujem šta čitam majke mi. :facepalm:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.