Opusti se i uživaj, zar nije lijepo kad se kolju međusobno. Heheredbull93 je napisao/la:Koeficijent inteligencije na ovom pdfu u znacajnom padu.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Dosta od mene za danas.Ne mogu napisat 2-3 posta a da utrpani ne zapjene na usta.Necu ljudima da narusavam zdravlje,morace ici kod psihologa.
23
Ma, @Doglupavko je nobelovac...redbull93 je napisao/la:Koeficijent inteligencije na ovom pdfu u znacajnom padu.
ćunaj seGOAT je napisao/la:Dosta od mene za danas.Ne mogu napisat 2-3 posta a da utrpani ne zapjene na usta.Necu ljudima da narusavam zdravlje,morace ici kod psihologa.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sve pokusavamPenaltiky je napisao/la:Opusti se i uživaj, zar nije lijepo kad se kolju međusobno. Heheredbull93 je napisao/la:Koeficijent inteligencije na ovom pdfu u znacajnom padu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Svađaju se Fočak i Sandžaklija....redbull93 je napisao/la:Sve pokusavamPenaltiky je napisao/la:Opusti se i uživaj, zar nije lijepo kad se kolju međusobno. Heheredbull93 je napisao/la:Koeficijent inteligencije na ovom pdfu u znacajnom padu., al sta ljudi sve napisu tacno sam se zabrinuo za buducnost nas kao nacije. Ovaj goat najgori opet, stvarno nije mi jasno kako lik dodje do ovih svih zakljucaka. O cemu se ovdje vodi polemika hljeb te **** ko je veci sarajlija
Opusti se i uživaj, baš ugodno štivo.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
mali frustrirani debilkoredbull93 je napisao/la:Sve pokusavamPenaltiky je napisao/la:Opusti se i uživaj, zar nije lijepo kad se kolju međusobno. Heheredbull93 je napisao/la:Koeficijent inteligencije na ovom pdfu u znacajnom padu., al sta ljudi sve napisu tacno sam se zabrinuo za buducnost nas kao nacije. Ovaj goat najgori opet, stvarno nije mi jasno kako lik dodje do ovih svih zakljucaka. O cemu se ovdje vodi polemika hljeb te **** ko je veci sarajlija
klub mu u ćundasu pa pjeni po tastaturi
realizira polako da nema magije u brkici
razočarenje i bijes je razumljivo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mislis da nema magije, ja sve kont'o , zjebaju se sa ostalim klubovima...Denchi je napisao/la:mali frustrirani debilkoredbull93 je napisao/la:Sve pokusavamPenaltiky je napisao/la: Opusti se i uživaj, zar nije lijepo kad se kolju međusobno. Hehe, al sta ljudi sve napisu tacno sam se zabrinuo za buducnost nas kao nacije. Ovaj goat najgori opet, stvarno nije mi jasno kako lik dodje do ovih svih zakljucaka. O cemu se ovdje vodi polemika hljeb te **** ko je veci sarajlija
![]()
![]()
kad se registrovo ja reko aha Goat=kozaVanja8 je napisao/la:Mislis da nema magije, ja sve kont'o , zjebaju se sa ostalim klubovima...Denchi je napisao/la:
mali frustrirani debilko
![]()
![]()
ovaj će tuzlake napadat garant
kad ono mitomančić
Jesi hinja.Penaltiky je napisao/la:Opusti se i uživaj, zar nije lijepo kad se kolju međusobno. Heheredbull93 je napisao/la:Koeficijent inteligencije na ovom pdfu u znacajnom padu.
Kako ćete reći da je u značajnom padu kad imamo pisca na pdf-u?? Autora prestižnih romana, budućeg Nobelovca. Ovo je blagodat za cijeli forum.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad pitari napadaju nas sve normala,kad mi uzvratimo udarac odma plakanje,jos je javi pitarski moderator da reaguje
P.S necemo vas vise osjetljivi
P.S necemo vas vise osjetljivi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Qurac od ovce na kojem visi zvonce, a ne pisac jbt.
Nema fajta do nas i tuzlaka
Nema fajta do nas i tuzlaka
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Gdje se to još pisac prstom potpisuje?skoroalen je napisao/la:Jesi hinja.Penaltiky je napisao/la:Opusti se i uživaj, zar nije lijepo kad se kolju međusobno. Heheredbull93 je napisao/la:Koeficijent inteligencije na ovom pdfu u znacajnom padu.![]()
Kako ćete reći da je u značajnom padu kad imamo pisca na pdf-u?? Autora prestižnih romana, budućeg Nobelovca. Ovo je blagodat za cijeli forum.
41.21.1.
S-Y-L-A-R je napisao/la:Gdje se to još pisac prstom potpisuje?skoroalen je napisao/la: Jesi hinja.![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dosta od tebe jarane za cijelu godinu.GOAT je napisao/la:Dosta od mene za danas.Ne mogu napisat 2-3 posta a da utrpani ne zapjene na usta.Necu ljudima da narusavam zdravlje,morace ici kod psihologa.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
skoroalen je napisao/la:Ljudi se ponose tim što su njihovi roditelji, djedovi, pradjedovi, čukundjedovi... odlučili da se nastane u okolini rijeke Miljacke i tu ejakuliraju u svoje supruge. Pa se nabacuju pojmovima "čistokrvni Sarajlija", ne valja niko ko je došao, valja samo "čistokrvni". Yebeš svoj život kad ti je najveća dika to što su te roditelji napravili u Sarajevu a ne recimo u Prijedoru, Zvorniku, Varešu, Visokom, Zenici, Tuzli, Mostaru... sve je to niža rasa, ti si Arijevac, rodio si se u Sarajevu a i babo ti se rodio u Sarajevu, pa si bolji od onog čiji se babo rodio u Visokom al se naselio u Sarajevu igrom prilika.
Ne vjerujem šta čitam majke mi.
Raja i Papci
Da si se iz ne znam kojeg mjesta naselio ovdje, ako postujes ovaj grad i sve sto ti daje ti si nas.
Dok npr. ove vase nove generacije su poceli prvi forsirate tu pricu 'sarajlije' ko je sta, ko je ko bla blabla, iako bas ocajno zvuci, ne znam sta hoce da dokazu. Sve se zna, ne mozes na silu nikako
Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 24 jul 2019, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Halal gulas zar si ziv josRigoletto je napisao/la:Paščad sarajevska
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
dejavu je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Ljudi se ponose tim što su njihovi roditelji, djedovi, pradjedovi, čukundjedovi... odlučili da se nastane u okolini rijeke Miljacke i tu ejakuliraju u svoje supruge. Pa se nabacuju pojmovima "čistokrvni Sarajlija", ne valja niko ko je došao, valja samo "čistokrvni". Yebeš svoj život kad ti je najveća dika to što su te roditelji napravili u Sarajevu a ne recimo u Prijedoru, Zvorniku, Varešu, Visokom, Zenici, Tuzli, Mostaru... sve je to niža rasa, ti si Arijevac, rodio si se u Sarajevu a i babo ti se rodio u Sarajevu, pa si bolji od onog čiji se babo rodio u Visokom al se naselio u Sarajevu igrom prilika.
Ne vjerujem šta čitam majke mi.
Raja i Papci![]()
Da si se iz ne znam kojeg mjesta naselio ovdje, ako postujes ovaj grad i sve sto ti daje ti si nas.
Dok npr. ove vase nove generacije su poceli prvi forsirate tu pricu 'sarajlije' ko je sta, ko je ko bla blabla, iako bas ocajno zvuci, ne znam sta hoce da dokazu. Sve se zna, ne mozes na silu nikako
Sva filozofija u jednoj recenici..
Vrlo je bitna razlika izmedju seljaka i papka.
Seljaku, pravom seljaku kad pomognes pamtice to citav zivot, kad ti da rijec ispunice je, kad te uvrijedi izvinuce ti se, to su prosti i jednostavni ljudi.. 70% tih ljudi su i sretniji i zdraviji od "gradjana", zivot im je ljepsi i mirniji...
Seljak je vazda bio postovan u Sarajevu.
Taj pojam Sarajlije il opsirnije Bosanca i Hercegovca je vezan za nas humor, ljudskost, dobrodoslicu, ljubav prema svemu pozitivnom i dobrom, aksamluku, meraku, ceifu, inatu...
Sve kontra je papak pa taman da si prvi stanovnik Sarajeva..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Procitam nekadredbull93 je napisao/la:Halal gulas zar si ziv josRigoletto je napisao/la:Paščad sarajevska![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.